Kuigi Cap 2 oli kvaliteetsem film, siis Transformerid olid minu jaoks rohkem meelelahutuslikum film kui seda oli Cap 2.
Tegelikult on see Bay stiil. Teismeliste naljad, hot chick, palju actionit, selline ongi Transformerid.
Igas Transformeri osas on sellised imelikud naljad(pigem heas mõttes, originaalsed) ja alati üks kuum tibi

See paroodia tegelikult on rohkem selline energiline kui tuim.
Kui Bay filmis on tegelased sellised väga erksad(karjuvad, teevad nalju), siis teises filmides on tegelased liiga korreksed(ning teevad nalja siis kui tahavad, mitte kogemata). Ma olen kindel ,et reaalses elus ei ole inimesed 100% korreksed ning tuimad... Bay lihtsalt teeb tegelased rohkem realistlikuks(kindlasti sa ei nõustu).
Sisu kohta pole midagi öelda. Film on Transformeritest mitte inimestest, nii ,et actionist

Point ongi Transformeritest, mitte inimestest. Vaatame filmi Transformerite poolelt mitte inimeste poolelt ning sellega selgineb ka lugu mida öelda tahetakse . Game of Thronis on sama asi. Ega ainu Arynist pole Game of Thrones. Seal on ka Stannis, Jon Snow jne. Peab oskama ka vaadata teiste tegelaste seisukohast

Kindlasti ei saa öelda ,et film oleks olnud liiga pikk.
Aga jah. Meelelahutuslik ja tänapäevane(moderne) film. Selle pärast Transformeri filmid teenivadki nii palju raha. Kes läks stoorit otsima, need läksid valet filmi vaatama(põhiliselt need ongi haterid).
Mida populaarsem, seda rohkem raha teenib, seda rohkem kriitikat.