Hr. Banksi päästmine

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Hr. Banksi päästmine

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 01. September 2013, 23:05

Hr. Banksi päästmine
Saving Mr. Banks (2013)

2-kordsed Oscari-võitjad Emma Thompson ja Tom Hanks mängivad peaosi Disney stuudio mängufilmis "Hr. Banksi päästmine", mille aluseks on erakordne lugu sellest, läbi milliste raskuste jõudis ekraanile kinoklassikaks saanud "Mary Poppins". Kui Walt Disney tütred palusid oma isalt, et ta laseks ekraniseerida nende lemmikraamatu, P.L. Traversi "Mary Poppinsi", andis ta neile lubaduse. Mehel polnud aimugi, et selle lubaduse täitmine võtab aega ümmargused kakskümmend aastat. Teekonnal linastusõiguste hankimiseks peab Walt lõputut võitlust pahura ja kompromissitu kirjanikuga, kel pole mingit kavatsust loovutada oma südamelähedast kangelannat Hollywoodile moonutamiseks. Rahahädad aga sunnivad Traversit siiski veidi järele andma ning ta lendab Los Angelesse, et kuulata ära Disney plaanid ekraniseeringu osas.

www.heafilm.ee
Saving Mr. Banks (2013) on IMDb


Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

5/10

PostitusPostitas Ralf » 04. Märts 2014, 15:03

Mind painab, et nõnda kenale dialoogile, andekatele näitlejatele ja intrigeerivale premise'ile ei leitud tõhusamat kasutust, sest "Saving Mr. Banks" kaldub õigustamatult läägusele, tundub ebasiiras ning on lihtsalt logisev. Maailma moosiseima imbetsilli-paraadi "The Blind Side" režissöörilt polnud mõtet enamat oodatagi. Võin aga öelda, et Thomas Newmani muusika vääris tõepoolest Oscari nominatsiooni.
http://rlfstr.blogspot.com/2014/03/saving-mr-banks-2013.html
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Hr. Banksi päästmine

PostitusPostitas Weirdo » 25. Märts 2014, 21:03

Mis puudutab läägust ja siirust, siis tabasin end filmi vaadates korduvalt mõttelt, et huvitav, mida austet kirjanikuproua sellest filmist enesest arvaks. Kas see oleks tema jaoks punnitatult positiivne ja lääge nagu ta "Mary Poppinsi" filmiversioonistki kartis. Võimalik, et Emma Thompsoni kehastatud P.L Travers oli veel liiga leebe ja armas, sest filmi lõputiitritest kõlanud proua Travers kõlas veelgi pretensioonikama ja karmimana. Sellegipoolest, Emma Thompson oli äärmiselt sümpaatne nagu alati ja Tom Hanks, kes mulle jätkuvalt ei sümpatiseeri, mind sellest filmis ei häirinud.
Aga üldiselt ei saa ega taha ma selle filmi kallal väga viriseda, kuna jäin üldjoontes igati rahule. Niiehknaa on filmidel, mis kujutavad mõne tuntud teose valmimise tagamaid minu jaoks alati kindel minek.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 802
Liitunud: 02. Mai 2006, 18:28


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 38 külalist