Punamütsikese kriminaalkroonika

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Punamütsikese kriminaalkroonika

PostitusPostitas Robert » 30. Juuni 2006, 20:19

Punamütsikese kriminaalkroonika
Hoodwinked

Arvutianimatsioon Punamütsikesest (Anne Hathaway), kes vanaema (Glenn Close) juurde jõudes avastab tema voodist memme riietes hundi (Patrick Warburton), ning hetk hiljem kukub kapist välja kinniseotud vanaema ja aknast sajab sisse kirvest käes lehvitav puuraidur (James Belushi). Toimunut hakkab välja selgitama politsei. Kõik neli osapoolt peavad konnast uurijale rääkima oma versiooni juhtunust, et selguks, mis tegelikult selles rahulikus metsatukas aset leidnud oli. Tempokale loole lisab veel särtsu hundi hüperaktiivne abiline orav Twitchy, kelle humoorikad vastused ajavad naerma iga muinasjutusõbra.

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas CyberRax » 08. August 2006, 15:14

Väga hea film. Alustame peamisest: stoori - teada-tuntud lugu millele aga täiesti uus (ning asjalik) mõõde antud. Teiseks: meeldivad tegelased - alates sarkastilisest hundist, üle laulva soku ning lõpetades hüperaktiivase (ning kogu ettevõtmise kõige naljakama tegelase) oravaga. Kolmandaks: hääled - kõik näitlejad (kui Punamütsikest rääkinud Hathaway välja arvata, tema tundevaene hääl küll üldse ei sobinud) olid oma osadesse kui valatud. Neljandaks: soundtrack - juba esimene laul (mis meloodialt meenutas "Vampiiritapja Buffy" "Once More With a Feeling" episoodi lugusid) oli tore, soku musikaalsus istus kah väga. Viiendaks: lõpplahendus täitsa istus.
Negatiivsetest asjadest mainiks veidi kehvapoolset renderdusstiili (ei oskagi täpselt öelda mis puudu jäi... vast detailsusest... või siis oli asi vähemalt minu maitse jaoks liigselt "arvutipärane"... igal juhul tundus näiteks Punamütsike mõneti ebaloomulik) ning liialt ilmset kurjamit (sai ta ära arvatud juba teise ekraaniloleku ajal ning kõik edasine ainult kinnitas veendumust, samas pole ise eriline detektiivifilmide/-romaanide austaja/tarbija).
Kokkuvõtlikult: teos mida isiklikult mõnd alamõõdulist sugulast vaatama ei viiks, aga ise vabalt veel korra vaataks ning ka teistele filmihuvilistele vabalt soovitaks. 7/10
CyberRax
Eliit
 
Postitusi: 451
Liitunud: 08. September 2005, 20:39
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Capats » 05. Juuli 2007, 20:17

Üks neist animatsioonidest, kus loole rohkem rõhku pandud, kui pildile. Aga lugu jh nii hea, et tegelaste kohmakas välimus väga ei häirigi
Capats
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 4
Liitunud: 05. Juuli 2007, 20:05

PostitusPostitas KiiZ » 06. Juuli 2007, 17:43

Polnud sellest varem kuulnud, aga tundub huvitav küll :D
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1637
Liitunud: 09. Juuni 2007, 09:06

PostitusPostitas Ralf » 06. Juuli 2007, 22:51

Keskmine. Hea oli see, et tavaanimatsioonile oli antud uus nüke ja lihtsalt lõbus oli süüdlast välja nuputada. Lastel peaks olema just eriti lõbus seda vaadata. Aga nagu CyberRaxi puhul, ei istunud mullegi animatsioon. Maitse asi muidugi, aga midagi tõesti jäi puudu ja lihtsalt ebaloomulik tundus. Animatsioonidest mu lemmikute hulka ei kuulu, kuid vaatamist küll väärib.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re:

PostitusPostitas CM-Girl » 26. Jaanuar 2012, 21:50

Ralf kirjutas:Hea oli see, et tavaanimatsioonile oli antud uus nüke ja lihtsalt lõbus oli süüdlast välja nuputada. Lastel peaks olema just eriti lõbus seda vaadata. Aga nagu CyberRaxi puhul, ei istunud mullegi animatsioon. Maitse asi muidugi, aga midagi tõesti jäi puudu ja lihtsalt ebaloomulik tundus. Animatsioonidest mu lemmikute hulka ei kuulu, kuid vaatamist küll väärib.

Ralf on kõik vajaliku ära öelnud.
Mulle meeldisid tegelastest enim konn ja orav oma kaameraga, orav meenutas Scrati. Fun tegelane.

6/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 69 külalist