Ralf kirjutasCOLON Ärge dialoogi guugeldage!Aumeeste mäng.
Too late for that.
ModeraatorCOLON Meeskond
Ralf kirjutasCOLON Ärge dialoogi guugeldage!Aumeeste mäng.

JazZ- kirjutasCOLON Ettepanek:
Filmiarvustus, võiksid õigete vastuste juures lisaks ära märkida, kes mida teadis. Pakun, et osavõtjatel endal oleks siis mängu kulgu huvitavam jälgida (stiilis "LOL, kuidas see tard SEDA ei teadnud").
Vastasin siiski ausalt teises voorus. Need mida koheselt teadsin, panin ka kirja.CM-Girl kirjutasCOLONRalf kirjutasCOLON Ärge dialoogi guugeldage!Aumeeste mäng.
Too late for that.Guugeldan juba kasvõi selleks, et 100% kindel olla, et õige vastusega tegu. II voorus pooled tundsin kähku ära, aga kontrollisin igaksjuhuks üle.

Eks see ole sinu enda otsustada. Üldjuhul on see varieerunud umbes kahest päevast paari kuuni (küsi Brialy'lt nõu!)filmiarvustus kirjutasCOLONKui pikk võib voorude vaheline aeg olla?

Pole hetkel sellist järjestikust momenti leidnud, et järgmine voor ära teha. Väikese lapsega on kõik asjad natukene keerulisemad...Soprano kirjutasCOLONKas filmiarvustus küsiski Brialy'lt nõu?

Mäletan, et kunagi ammu sattusin netis sellise Bill Gates'i tsitaadi peale, mis väitis, et asjade viimasele minutile lükkamine on hea, kuna see arendab loovamalt mõtlema. Kuigi ma pole päris 100% kindel, et see üks neist "Ära usu kõike, mida internetis kirjutatakse" - Abraham Lincoln stiilis õpetussõnadest polnud, olen ma ikkagi selle nõuande järgi elada üritanud. Ehk ära heida meelt, annan pühaliku tõotuse mängus osalemisesse ka enda panus teha! Väärika konkurentsi pakkumise suhtes aga nii julgeid lubadusi pilduma ei hakka.Jolt kirjutasCOLONMa ei mäleta viie aasta tagust aega hästi, äkki on täiesti ok, et mingi osavõtt tekib viimasel hetkel. Igatahes kutsuksin rohkem inimesi osalema kollažimängus. Selle mängu esimesed kolm mitut olid väga aktiivsed, edasi on ühe erandiga olnud väga vaikne.![]()

What he said!uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONEi taha mingit "tüüpiline ulti" momenti tekitada, aga juba mitmendat korda mõtlen lugedes, et mis paganama kollažist (loe sarnaselt sõnale kollane) jutt käib. Äkki ei ole mina ainus, kes saaks sellele sügavalt eksistentsiaalsele küsimusele vastuse, kui talle see üks õnnetu A juurde anda.