Mu nimi on Khan

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Mu nimi on Khan

PostitusPostitas Ralf » 09. Veebruar 2010, 21:21

Mu nimi on Khan
My Name Is Khan (2010)

Rizwan Khan (Khan) on Aspergeri sündroomi käes kannatav Mumbaist pärit moslem, kes läheb elu keerdkäikude tõttu USAsse uut elu alustama. Mingi aja pärast ta abiellub San Fransiscos hindust üksikema Mandiraga (Kajol). 11. septembri rünnakud tootvad kaasa rassismilaine ning see viib pere traagiliste sündmusteni. Sellest tingituna otsustab Khan asuda suurele teekonnale, et kohtuda USA presidendi Barack Obamaga (Duncan), et enda, oma pere, rassi ning usukaaslaste nimi puhtaks pesta. Teekond riigi tuntuima meheni on aga pikk ning sündmusterohke.

Sisututvustuse kirjutas: Kadii

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Mu nimi on Khan

PostitusPostitas Kadii » 12. Veebruar 2014, 13:40

Kes kurat teab, miks ma seda filmi keskööl telekast vaatama hakkasin, aga hakkasin ja pidasin lõpuni vastu ka. Suure osa filmist vaatasin ära, teadmata, et see pea kolmetunnine monsterfilm on, ja siis ei raatsinud enam pooleli ka jätta. Aga tegelikult oli hea film. Täpselt parajalt doseeritud bollyhollywoodi segu. Ma isegi poetasin mitme koha peal pisaraid. Niiet 8/10

Also, see filmikirjeldus on jama, need asjad kõik küll juhtuvad, aga hoopis teises järjekorras ja teiste eesmärkide ja põhjustega.
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 12. Veebruar 2014, 14:47

Äkki viitsid uue kirjutada? Ma ilmselt tõlkisin IMDb´st.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kadii » 12. Veebruar 2014, 17:26

Rizwan Khan (Khan) on Aspergeri sündroomi käes kannatav Mumbaist pärit moslem, kes läheb elu keerdkäikude tõttu USAsse uut elu alustama. Mingi aja pärast ta abiellub San Fransiscos hindust üksikema Mandiraga (Kajol). 11. septembri rünnakud tootvad kaasa rassismilaine ning see viib pere traagiliste sündmusteni. Sellest tingituna otsustab Khan asuda suurele teekonnale, et kohtuda USA presidendi Barack Obamaga (Duncan), et enda, oma pere, rassi ning usukaaslaste nimi puhtaks pesta. Teekond riigi tuntuima meheni on aga pikk ning sündmusterohke.

Midagi sellist pigem.
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 12. Veebruar 2014, 19:39

Sanke, muutsin ära!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3