James Franco

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

James Franco

PostitusPostitas Rain » 01. Mai 2012, 18:09

James Franco
USA, California, Palo Alto (19.04.1978)

Pärast Palo Alto Ülikooli lõpetamist 1996. aastal, asus ta oma õpinguid jätkama California ja Los Angelesi Ülikooli, kus toimus ka tema esimene kokkupuude näitlemisega. Kuid kahjuks aasta pärast eelmainitud ülikooli astumist kukkus ta sealt välja, mistõttu võttis ta nüüd ette suuna Robert Carnegie Näitekooli, kus ta pärast 15 kuud lahkus ja läks Hollywoodi ning sai suhteliselt kiirelt endale ka oma esimese rolli, seriaali "Freaks and Geeks" (1999). Kuid kahjuks ei leidnud see seriaal tol ajal endale palju publikut, mistõttu katkestati see juba peale esimest hooaega.

Kuid siiski kuulsaks sai ta alles 2001. aastal, mil TNT andis talle rolli televisioonifilmi "James Dean" (2001). Samal aastal kaaluti talle anda ka Ämblikmehe rolli filmi "Ämblikmees" (2002), kuid siiski lõpptulemusena kaotas ta oma osa Tobey Maguire'ile ning temast sai hoopiski Ämblikmehe parima sõber.

2001. aastal pakkus Robert De Niro isiklikult talle rolli filmi "City by the Sea" (2002), kui ta oli näinud Jamesi etteastet filmis "James Dean" (2001). Jamesi võib näha ka filmides "Ananassiekspress" (2008), "Ööd Rodanthe'is" (2008), "Eela orus" (2007) ja "Milk" (2008). Viimase filmiga neist teenis ta Spiriti Auhinna parima kõrvarlosatäitja kategoorias.

2010. aastal teenis ta mitmeid nominatsioone filmiga "127 tundi" (2010).

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: James Franco

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 10. Veebruar 2014, 02:09

Vaatasin lõpuks Comedy Central Roast of James Franco ära ja julgen soovitada, eriti just seetõttu, et tavapärased koomikud on erandkorras asendatud Franco sõpradega. Välja arvatud Andy Samberg, WTF temaga juhtus?

Mõned näited:
Spoiler :
  • "You know how you always hear George Clooney and other big movie stars saying, 'My philosophy for making movies is: one for them and one for me.' But not my guy James. James is a rebel. He has his own philosophy on this: one for them, five for nobody."
    .
  • "I don't think James Franco is necessarily gay or straight. I think he literally can't open his eyes enough to see who he's fucking."
    .
  • "He once told me he worked for 36 hours straight, which I didn’t believe. The straight part, of course."
    .
  • "Everyone is gonna make fun of James Franco for the Oscars, it's obvious. Everyone was saying James was dead up there! But I think that was Anne Hathaway's fault. I mean, fuck her for trying, like, at all!"
    .
  • Rogen: "Look at me doing all the talking while you sit there doing nothing. I feel like I’m cohosting the Oscars with you."
    .
  • "James Franco, acting, teaching, directing, writing, producing, photography, soundtracks, editing — is there anything you can do?"
    .
  • "Franco comes from humble beginnings. Your first job was at McDonald's—the last time anyone said about your work, 'I'm loving it.'"
    .
  • "Who is the real James Franco? Is he an artist? Is he an actor? Is he a scholar? He's tough to pin down; although I've heard many guys have been able to do it."

Pilt
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: James Franco

PostitusPostitas Forzelius » 10. Veebruar 2014, 03:04

Kuigi su pildi peal välja toodud sell suutis seda roasti natukenegi lunastada, arvan jätkuvalt, et tegemist ühe nõrgemaga. Vääga soft ikka Pammy ja teiste roastide kõrval. Greg Giraldot (RIP) igatsen ikka ja Franco oma oli ikka väga sulgkaal ja tavaline Rogen&co huumor (nagu ralf ütles "This Is the Endi" kohta "kanep-jobi-sahkermahker") võrreldes vanematega, kus ikka korralikult üle piiri mindi. Aga selles mõttes arusaadav, et peale Rossi polnud keegi sealt seda varem teinud nii et enam-vähem saadi hakkama.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: James Franco

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 10. Veebruar 2014, 03:08

Noh, ütleme nii, et tase oli kõikuv tõesti. Osad lihtsalt ei osanud või suutnud ja teised ei tahtnud teravamat nalja teha. Aga üldjoontes oli imho ikkagi üsna õnnestunud, sest pea igaüks suutis üks-kaks head ja osad 5-10 "purakat" ära panna. Veits kompenseeris see, et sõbrad omavahel.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: James Franco

PostitusPostitas Forzelius » 10. Veebruar 2014, 03:13

Siin sai probleemiks ka see, et Franco pole tegelikult väga karmilt roastitav sell. Alles noor ja pole midagi väga skandaalset teinud. Pammy, Hoff, Sheen ja Hefner on selles mõttes kergemad sihtmärgid. Sa vist mingeid roaste oled vaadanud ka, aga srsly soovitan natuke vanemaid tšekata, kui ikka midagi tagasi ei hoitud ja ei kardetud isegi surnud abikaasade üle villast visata.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: James Franco

PostitusPostitas Rasmus » 11. Jaanuar 2018, 22:45

Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Näitlejad

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

cron