Androidvõmm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Androidvõmm

PostitusPostitas Rasmus » 04. Veebruar 2014, 16:22

Androidvõmm
Android Cop (2014)

"Android Cop" tegevus toimub aastakümneid tulevikus, kus suur värin on tekitanud palju kahju üle terve maailma. Elanikud on jaotatud sektoritesse, millest osad asuvad radioaktiivsel alal. Hammond (Michael Jai White) on politseinik, kes saab endale paariliseks uut tüüpi androidkorravalvuri, kellega koos peab ta päästma linnapea (Charles S. Dutton) tütre ohtlikust linnavälisest tsoonist.

Ülevaate lisas: filmiarvustus

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Androidvõmm

PostitusPostitas filmiarvustus » 04. Veebruar 2014, 17:42

See aasta on alanud roboti- ja androiditeemaliste filmide ja seriaalidega nagu Karl Urbaniga "Almost Human" ja kohe kinodesse maanduv "RoboCop", mille nimiosaline on Joel Kinnaman. Lavastaja ja stsenarist Mark Atkins on tuntud kui äärmiselt viletsate filmide loojana, kuid kuna olen Michael J. White'i füüsiliste oskuste austaja, siis andsin filmile "Android Cop" võimaluse. Tagantjärele tarkus ütleb, et see oli suur viga.

Ainukene põhjus, miks selle filmi algusest kuni lõpuni ära kannatasin on peaosalise Hammondi rollis olev Michael J. White. Olen suur austaja mehelt varem ilmunud kaklusfilmidele ning eeldasin, et White näitab enda oskuseid ka siin filmis, kuid see oli tühi lootus. Mark Atkins on tõepoolest üks lohakamaid ja igavamaid filmitegijaid, kes hetkel tegevuses on. Raha puudus või mõni muu probleem ei ole mingisugune vabandus, sest iga päev ilmub filme, mis on tehtud täiesti ilma igasuguse rahata, kuid on suurepärased. Huvitav oleks teada, et kelle idee oli lasta White'il kaklemise asemel näidelda?

"Androidvõmm" on totaalselt sisutühi film, mis ei paku mitte mingisugust meelelahutust. Näitlemise tase, dialoogid ja eriefektid on kõik võrreldavad suvalise pornofilmiga, kuid halvemad. Lohakus kandub üle ka kostüümidesse (android on kõndiv prügikast), muusikasse ning võtteplatsidele. Ülesehituselt ja tundeliselt vaataks nagu esimese kursuse filmitudengite paroodiaprojekti mõnele tuntumale filmile. Tõeliselt keeruline on sellist teost tõsiselt võtta kui tegijad ei oska aru saada enda võimetest ja filmi tegelikust tasemest. Dialoog on kohati nii halvasti ette kantud, et kaameramees hakkab naerust lõkerdama selliselt, et pilt hüppab ilma igasuguse põhjuseta.

Mark Atkinsi suurim saavutus filmi juures on Michael J. White'i ja Charles S. Duttoni värbamine sellesse projekti. Kõik ülejäänud ekraanile toodu on sedavõrd halvasti lavastatud, kirjutatud ja näideldud, et jääb ainult imestada selle üle, et kuidas see teos üldse valmis sai. Tahaksin väga teada kahe eelnimetatud näitleja motiive selle filmiga liitumisel, sest usutavasti oli juba käsikirja lugedes selge, et kogu asi läheb veega alla. Lõpetuseks on mul ainult suur kahetsus, et selle filmi vaatamisele väärtuslikku aega raiskasin.
Hindeks sellisele soperdisele on vaevalised kaks punkti. 2/10.
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
Kasutaja avatar
filmiarvustus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 330
Liitunud: 28. Veebruar 2013, 10:17
Asukoht: Keila


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 39 külalist