0ll kirjutas:Survivor 20x10
Jah, tunnistan üles... vaatan Survivorit. Pole varem ühtegi reality show'd jälginud (pigem sihilikult vältinud), aga umbes kuu aega tagasi muutus see ühes chatroomis (milles vanast harjumusest mölisen) põhiteemaks. Kommentaarid stiilis
"Epic!", "best season ever", "... is god" jne
Juubeli puhul on kokku pandud kamp meeldejäävamaid tegelasi: 10 kangelast versus 10 kurjamit. Vigastused, nälg, liidud-reetmised, põnevad võistlused, huvitavad inimesed, geniaalsed ja idiootsed käigud. Ma ei tea kas ja kui palju materjali on ette kirjutatud, aga tegelikult vahet pole. Asi toimib. Viimased 5 osa on põnevamad kui selle hooaja "24". Kogu tehniline pool (kaameratöö, heli, montaaž) samuti laitmatu - juba 20 hooaega harjutatud. Nii et tõepoolest... kvaliteetmeelelahutus. Uskuge või mitte
algustiitrid
Kvaliteetmeelelahutus - check
Ei ole kunagi olnud ega ei saa kunagi olema scripted - check
Lihtsalt produtsendid ja monteerijad tahavad oma lugu saada ja seetõttu huiatakse mängijatega nii saarel kui lõikelaual kohati oma suva järgi. Trend, mis esineb eelkõige hilisemates hooaegades (ütleks, et äkki alates S17?). Aga Oll ei pane palju mööda. Hämmastavalt tabav ning positiivne arvamus inimeselt, kes vaatas ühe hooaja ning polnud enne vaatamist suurem reality fänn. Ning ega minagi pole. Peale selle pole ühtegi teist sarja vaadanud kui eesti "Baarid", "Bussid", "Farmid" välja jätta. Ning "Survivor" on midagi erilist. Pea kõik intervjuud, mida ma aastate jooksul kuulanud olen, väidavad, et tegemist on elu kardinaalselt muutva kogemusega. Asjata ei peeta seda 21. sajandi üheks mõjukaimaks seriaaliks ega kõikide reality showde emaks.
Olli postituse ainus miinus on see, et hint vist sai sellest inspiratsiooni ja vaatas esimese hooajana ära ühe kõige spoilerdavama ever

Also, tore, et Level peagi punti on lisandumas.
"Considered "the mother of all reality shows," it took our fantasy of being stranded on a desert island, smashed it into a thousand tiny pieces—and dumped it in a primetime TV slot."
Ise rewatchin praegu lemmikumaid hooaegu eelkõige teisest kümnendist. S15, 13, 12, 11, 10 on viimastena vaadatud või vaatamisel.