Jalgpall

Jalgpall, korvpall, sumo, kettaheide - ühesõnaga alateema spordi jaoks!

Moderaator: Meeskond

Re: Jalgpall

PostitusPostitas eerik » 09. Detsember 2013, 16:03

Ütleme nii, et selle võitis meeskond, sest terve eeltöö (liiga võit) tegi ära Ferguson.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 09. Detsember 2013, 20:51

eerik kirjutas:Ütleme nii, et selle võitis meeskond, sest terve eeltöö (liiga võit) tegi ära Ferguson.

Eeh, eks ma rohkem mõtlesin seda irooniaga ka. Seda peetakse mingiks laste karikaks enivei. Ja küllap ta inertsist rohkem võideti.

Järgmine mäng kodus Shaktar'iga. Üllataval kombel on Euroopas paremini läinud kui kodumaal. Ehk jätkub ka seekord edu ja suudetakse natukenegi vaimu tõsta.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 18. Detsember 2013, 18:55

Chelsea eilset mängu oli kohati lausa piinlik vastu. Ei taha Mourinholt enam seda "jaanuaris ei osta ega müü kedagi" loba kuulda. Kord tuleb majja lüüa, jobud minema ajada ja korralikud mängijad asemele hankida.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. Detsember 2013, 19:08

Ei ole Chelsea viimaste arengute ja mängupildiga enam kursis, aga keda sa esmajärjekorras minema saadaksid?
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas eerik » 18. Detsember 2013, 20:22

Kasutud tipuründajad. Torres, Ba, Eto'o. Kõik kolm korraga väljavahetada oleks ilmselt liiga palju palutud, Eto'o võib suveni jääda, tema eest raha nagunii ei saaks küsida.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 18. Detsember 2013, 20:34

Tegin just huvi pärast kerge võrdluse ja seni suure osa hooajast (pool)vigane olnud Van Persie on liigas üksinda rohkem väravaid löönud kui Ba, Eto'o ja Torres kokku. Kasutud indeed. Keda eerik ja Forza talvel saabumas näha sooviksid?
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 19. Detsember 2013, 10:18

Manchester United seevastu on näitanud paaris viimases kohtumises (vs Aston Villa& vs Stoke) üllatavalt head mängu. Isegi Ashley Young lõi värava eile :shokeeritud: (ikkagi tahan, et ta ära müüdaks). vs Stoke'i mäng elavnes oluliselt peale Andersoni vahetamist Chicha vastu. Andersoni tund võiks olla ka tulnud juba nüüdseks.

Sant lugu, et RvP on täht on see hooaeg oluliselt tuhmunud võrreldes eelmisega. Ma ei osta päris 100% seda juttu, et ta Moyes'iga tülis ja tahab lahkuda. Siiski, ei saa mitte tunnistada, et asjad on tal see aasta natuke allamäge läinud.

Aga Chelski fännidele - ma ei salga, et ma nautisin väga teie mängu Sunderland'i vastu :)
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 19. Detsember 2013, 16:56

Youngi purakas oli päris mehine jah. Sinna otsa veel mõnusalt vihane tähistus. Ta võiks rohkem selliseid lööke proovida niisama pikali kukkumise asemel ja loodetavasti saab nüüd sellest väravast mingit enesekindlust. Üldiselt ma pole kunagi carling/capital one/whatever cup'ist nii väga hoolinud kuna Fergie kasutas seda enamasti võimalusena noortele/reservidele mänguaja andmiseks, aga praegu võtaks küll rõõmuga selle võidu vastu. Finaal juba käega katsutav.

Ja liikuvat pilti ka sellest Youngi raketist:
Pilt
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 19. Detsember 2013, 19:08

Mina ei taha Torrest kuhugi lasta. Lollakas öelda, et see nende (ründajate) süü on, et väravaid lekib. Kes seda väidab, ei saa jalgpallist vist ikka üldse aru. Chelseas algavad probleemid poolkaitsest, midagi ei klapi seal nende vahel. Hazard toob küll alati kirge ja teravusi juurde, kui neid killer sööte, mis ründajale annaksid võimaluse oma tööd teha, näeb üpris harva. Sama ka Ba kohta, mees vähemalt võitleb alati platsil nagu loom. Viimane mäng Sunderlandi vastugi, kasvõi, Luiz lükkas talle mitu suurepärast pikka palli ette ja ta läks igaühe peale välja. Erinevalt Eto'o'st, kes on tõesti mõttetu. Selle müügi-minema laskmisega whatever, oleks nõus. Aga Torrest ja Ba'd tahan kindlasti kauem näha. Sest mõelda tuleb ka selle peale, et kui poolik ikka oma ülesandeid ei täida, kui kaua võtaks mõnel uuel ostul aega sellise mänguga harjuda? Mingid Falcao jutud on ka tobedad, tuleb järjekordne 30 premmi mängu-5 väravat mängija sellises tiimis. Imo tuleks poolik korda saada ja lõpetada ära lõpuks see Barca stiili üritamine. Tahaks 09-10 hooaja Chelsea mängupilti tagasi.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 19. Detsember 2013, 21:25

Ma küll ei tea, mida "väravaid lekib" tähendab aga ilmselt ma ei saa siis jalgpallist üldse aru. Mul on ikka väga raske uskuda, et Chelsea keskväli piisavalt võimalusi ei tekita ründajatele.

Tegin natukene statistikat ka selle kohta, kui palju iga Premieri meeskonna ründajad on väravaid löönud sel hooajal. Asetused võtsin Fantasys põhjal, nii et mõni võib-olla ei mängi päris selle koha peal.

Liverpool 25
Suarez 16
Sturridge 9

Man City 23
Aguero 13
Negredo 7
Dzeko 3

Man United 20
Rooney 8
van Persie 7
Welbeck 4
Hernandez 1

Newcastle 15
Remy 8
Gouffran 7

Southampton 13
Lambert 4
Rodriguez 6
Osvaldo 3

Everton 11
Lukaku 8
Deulofeu 2
Naismith 1

Arsenal 10
Giroud 7
Podolski 2
Bendner 1

Aston Villa 9
Benteke 4
Weimann 1
Agbonlahor 1
Kozak 3

Crystal Palace 7
Chamakh 4
Gayle 2
Jerome 1

West Brom 6
Long 3
Berahino 2
Anichebe 1

Fulham 6
Berbatov 3
Ruiz 1
Bent 2

Norwich 5
Hooper 4
van Wolfswinkel 1

Chelsea 5
Torres 2
Eto'o 2
Ba 1

Cardiff 4
Campbell 3
Odemwingie 1

Hull 4
Sagbo 2
Aluko 1
Graham 1

Sunderland 4
Fletcher 2
Altidore 1
Borini 1

Swansea 4
Bony 4

Tottenham 4
Soldado 4

West Ham 3
Vaz Te 2
Cole 1

Stoke 2
Crouch 2

Chelsea ründajad on selle järgi 12.-13. kohal. Kusjuures Premieris on 11 ründajat, kes on üksinda löönud rohkem väravaid kui Eto'o-Torres-Ba kolme peale kokku.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 20. Detsember 2013, 00:12

eerik kirjutas:Ma küll ei tea, mida "väravaid lekib" tähendab aga ilmselt ma ei saa siis jalgpallist üldse aru. Mul on ikka väga raske uskuda, et Chelsea keskväli piisavalt võimalusi ei tekita ründajatele.

Ilmselt siis ei saa jah, kui sa oled nii pime ja ei näe, et Chelsea poolkaitsjad võtavad pigem ise ette olukordi kui mängivad neid ründajatele. Mängitakse kuhugi kitsustesse kokku ennast ja kuidagi siblitakse läbi, aga sellist ründajatele orienteeritud söödumängu nagu Anelka-Drogbaga 2010 oli, selgelt ei eksisteeri enam. Tahaks Lampardi kõrgemal näha, taaskord. Kui tema oma eelistatud positsiooni mängib, läheb tavaliselt paremini.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 06. Jaanuar 2014, 15:12

David Moyes on nii hale/naljakas, et varsti hakkab ManU fännidest lausa kahju. Sellist peatreenerit pole küll mitte ükski Premieri meeskond ära teeninud. Viie päeva jooksul on kodustaadionil kaks korda kaotanud ja mõlema mängu järgsel pressikonverentsil on väitnud, et tegelikult mängis ManU (väga) hästi ja kaotuses on hoopis keegi teine süüdi. Mida see mees mängude ajal teeb? Vaatab kuskilt mõne vana mängu salvestust või ajab segamini kumb meeskond väljakul on Manchester United?
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 06. Jaanuar 2014, 16:33

Kui aus olla, siis Swansea ega Spurs ei jooksnud ju täielikult üle ja mõlemas mängus oli hetki, kus United periooditi domineeris ja võimalusi lõi. Aga noh, mis siin ikka vabandada, kõik asjad lähevad praegu valesti, pooled põhimehed on vigased ja Moyes on lihtsalt shit out of luck. Haledaks ega naljakaks Moyest ei nimetaks (ega ta ometi mängujärgses pressikas ei hakka oma mehi kiruma ja kurtma, et kõik on nii halb ja raske), vaid mul on hoopis siiralt kahju temast, sest ta sai endale meeskonna, kellest Fergie viimase välja pigistas ja kes nüüd lihtsalt iga nädalaga järjest rohkem laiali laguneb. Oma raamatus kirjutas SAF, et ta tunneb, et andis oma järeltulijale heas konditsioonis meeskonna, aga mina sellega ei nõustuks ja nüüd tulevad Fergie-faktori puudumise tõttu esile need vead, mis on seal tegelikult juba mitu hooaega olnud nagu vananev põhituumik (Carrick, Evra, Rio, Vidic ja noh, RVP ka nüüd põhimõtteliselt), olematu poolkaitse, alavormis olevad ääred jne. Kui nüüd karikaid mitu hooaega ei võideta, siis olgu nii. Seda ümberehitust saab igaljuhul põnev vaadata olema - olgu seal pukis Moyes või kes iganes, kui ta kinga peaks saama, mida suure tõenäosusega lähima paari aasta jooksul ei juhtu, sest Moyes oli SAFi valik ja me kõik teame, et ta on ju ilgelt kangekaelne ja ei taha oma vigu tunnistada. :irw:
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 10. Jaanuar 2014, 02:22

Kolm järjestikust kaotust ühe nädalaga. Kui laupäeval Rooneyt ja/või van Persiet pole, siis tuleb ilmselt ka neljas ja järgmisel nädalal viies.

Süüdi pole muidgi David Moyes vaid kohtunikud...

Pilt
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 12. Jaanuar 2014, 03:43

eerik kirjutas:Kolm järjestikust kaotust ühe nädalaga. Kui laupäeval Rooneyt ja/või van Persiet pole, siis tuleb ilmselt ka neljas ja järgmisel nädalal viies.

You were saying? 8)
Aga järgmise nädala suhtes olen endiselt pessimistlik.

Ja tahaks korra veel mainida, et Januzaj on tulevane superstaar, küll kasvab sellest daivimisharjumusest kah välja. Real Madrid ilmselt loeb juba miljoneid üle.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Sport

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist