Moderaator: Meeskond
ma teaan et see küsimus on nõme, aga lihtsalt ma ei tea keegi enam eriti ei räägi siin foorumis võrreldes sellega mis oli mõni nädal tagasi !;D
Edvard kirjutas:Inimestel peab vist ikka väga igav olema, kui vöetakse üks isik,keda absoluutselt ei tunta endale mingiks ebajumalaks. Jumal küll, elage oma elu, mis kurat te nokite seda deppi kogu aeg, ta on inimene nagu iga teine. Ma saan aru,et fännama peab kedagi öudsalt, sest ta on nii sex ja mida iganes, aga see ületab juba kõik piirid. Get a life god dammit
V kirjutas:MITU KORDA MA PEAN ÜTLEMA,ET MEES MÕTLES SPARROW KARAKTERI ISE VÄLJA NING PEAB SEDA KA OMA PARIMAKS SAAVUTUSEKS,SELLE KÕRVAL,ET TA JUMALDAB JA NOSTALGITEB SELLE KARAKTERI JÄRGI.Fletchu kirjutas:Tore, et tal ühegi žanriga probleeme ei ole. Ta meeldis mulle väga "Secret Window's" ja paljudes teisteski filmides, kuigi "Pirates of..." roll oli tal küll veidi naeruväärne ja ta poleks minu arvates Jack Sparrow'i osaga nõustumagi. Üldiselt on väga andeka mehega tegu.
See näitab vaid,kui suured deppi nautijad te olete.Ei tea mitte kui midagi tema filmimaailmaga seotud asjadestki.(loomulikult öeldes TE,ei mõtle ma kõiki)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist