Moderaator: Meeskond
Garli kirjutas:.Spoiler :
Level kirjutas:Ma ei usalda inimesi, kes on Portugali poolt.
Garli kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/euroliigad/video-mis-toimub-manchester-united-kaotas-taas-koduvaljakul.d?id=67400980
See juurde lisatud pilt kirjeldab hetkeolukorda päris hästi. Alates sellest mängust siis 2 punkti saadud 4 mängu jooksul. Kurb on olla ja Moyesist on kahju, aga mina teda süüdistada ei soovi, sest tundub nagu peaaegu kõik mehed kannataks veel Fergie-pohmaka all ja ei taha lihtsalt Moyesi käe all mängida.
Fantasy Premier League läks kah aia taha seekord, sest unustasin vahetused teha.
DaydreamDiamond kirjutas:
Talvine üleminekuaken on üliolulise tähtsuse saanuks. Mina sinisilmselt arvan, et siiski piisaks meile paarist nö. top-class mängijast (näiteks, RM/LM+CM).
eerik kirjutas:Moyes on enda tööga ootuspäraselt hakkama saanud. Pole oma 15-aastase treenerikarjääri jooksul mitte midagi saavutanud ning ilmselt ei saavuta ka tulevikus. ManU bossid olid teda palgates ju ilmselgelt kursis, kellega tegemist on. Täiesti ambitsioonitu tüüp.
Chelseal on selles suhtes palju sitem seis, sest Mourinho toodi karikaid võitma ja praegusel hetkel võib nendest ainult unistada.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist