Amityville'i õudus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas uussaabas0 » 17. Jaanuar 2009, 19:17

Üks parimaid õudukaid mida näind. Ei ole kahjuks vanemat varianti näind.
Kasutaja avatar
uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas snufffy » 20. Juuni 2010, 16:44

mitmes kohas tekitas ikka kõhedust küll . Mulle see film igatahes väga meeldis :D
8 / 10
Kasutaja avatar
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Re: Amityville´i õudus

PostitusPostitas Rasmus » 10. November 2013, 16:34

Kuidas nad selle filmi nii halvasti teha suutsid? Head näitlejad ja korralik eelarve, aga tulemus on ikkagi kohutav. Räige klišeepundar: 1) pere kolib ilmselgelt liiga suurde vanasse majja, kus on varasemalt midagi juhtunud, 2) vaimud hakkavad pere noorima lapsega suhtlema, 3) üks vanematest hakkab vaikselt hulluma. Ma ei tea, kuidas 2005. aastal oli, aga praeguseks olen ma küll seda sama lugu oksendamiseni näinud. Õnneks on Wanil võimalik "The Conjuring 2"-ga Amityville'i lugu lõpuks õigesti teha.

Ryan Reynolds oli imeline, tho.

3/10 film
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Defexer » 10. November 2013, 22:24

Rassu kirjutas:Kuidas nad selle filmi nii halvasti teha suutsid? Head näitlejad ja korralik eelarve, aga tulemus on ikkagi kohutav. Räige klišeepundar: 1) pere kolib ilmselgelt liiga suurde vanasse majja, kus on varasemalt midagi juhtunud, 2) vaimud hakkavad pere noorima lapsega suhtlema, 3) üks vanematest hakkab vaikselt hulluma. Ma ei tea, kuidas 2005. aastal oli, aga praeguseks olen ma küll seda sama lugu oksendamiseni näinud. Õnneks on Wanil võimalik "The Conjuring 2"-ga Amityville'i lugu lõpuks õigesti teha.

Ryan Reynolds oli imeline, tho.

3/10 film

Remake ju 1979a filmist seega ilmselgelt suht ümber kopitud ja loogiliselt ei tasu väga mõelda.
Vaatasin ise ka eile seda kolmandat korda ja jäime üsna rahule, suudab üsna hirmsa tunde sees luua.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rasmus » 10. November 2013, 22:47

Defexer kirjutas:Remake ju 1979a filmist seega ilmselgelt suht ümber kopitud ja loogiliselt ei tasu väga mõelda.
Vaatasin ise ka eile seda kolmandat korda ja jäime üsna rahule, suudab üsna hirmsa tunde sees luua.

See küll mingisugune vabandus ei ole. Wani selleaastane "Conjuring" järgnes ilusti minu eelmises postituses toodud kolmele punktile, aga tegu oli ikkagi hea ja õudse filmiga. Tuttava sisu SAAB panna korralikult enda kasuks töötama ja ma isegi ei ole originaalfilmi näinud, nii et sealt minu negatiivsed emotsioonid ei pärine. Kui hirmsast tundest rääkida, siis ainuke tõeliselt creepy koht oli see,
Spoiler :
kui preestrionu teatas, et Jodie maeti koos nukuga, mida Chelsea endaga kaasas kandis.
Muidu mõjusid need maja jutuajamised pigem naljakatena ja pidevad jump scare'id ei ole kunagi eriti edasiviivaks jõuks olnud.

Lahe kokkusattumus muidu, et sa ka just eile seda filmi vaatasid. :irw:
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist