Mitmed mu sõbrad kindlasti teavad seda juba, kuid ma olen vist anarhist. Tähendab, kirglik anarhist südames. Sest mulle meeldib täiega, kui filmides lammutatakse pilvelõhkujaid. Selles mõttes juba ei tasu imestada, miks mulle need Godzilla filmid nii palju meeldivad. Ainuüksi vaatepilt sellest ilusast kaosest, kuidas pilvelõhkuja variseb kokku või hävitatakse, on üleni meelierutav. Tuletagem meelde näiteks "Transformers 3" hoone lõhkumist. Ai tra kui traileris näidati vilksamisi selle hoone kukkumist, siis mul läks täiega märjaks. Täpselt sama lugu "Battleshipi" traileriga, kuigi film oli enam-vähem keskmine. See erutab mind isegi mängudes, ning ausalt, mu reaktsiooni oleks pidanud keegi kõrvalt filmima, kui Battlefield 4 võrgumängus pilvelõhkuja varises kokku... no püha tuss raisk.
See selleks. Ma olen ainult esimest "Man of Steeli" tõsimeelset trailerit näinud, mille tagataustaks mängis lugu "Sõrmuste Isanda" soundtrackist. Kuid eales poleks suutnud arvata, et filmi viimasel kolmandikul suudab Snyder nii palju silmailu nautida nimelt hoonete lõhkumise näol.
Aaaaaaaaaa....
Kordan veelkord: mul pole sõnu. Viimne otsustav võitlus Zodi ja Supermani vahel oli võimas ja vaatemänguline. Kiired löögid, mis lennutavad kaugele, ühest, teisest ja kolmandast pilvelõhkujast läbi ühe hoobiga.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! Aitäh, Snyder!

Muuhulgas, lammutamine kõrvale jätta, oli tegemist tõesti hea ja stiilse filmiga. Polnud pooltki nii süngete toonidega nagu esimese traileri põhjal võinuks arvata, samas suudeti säilitada tõsine toon, mis mängis filmile kasuks. Kaameratöö oli vapustav, eriti lahingustseenide ajal. Visuaalselt oli film väga ilus. Nii eredalt on meeles möllujärgne transsilik stseen, kus peategelane vaatas päikest läbi sõrmede kajava vaikuse taustal. CGI, kaameratöö ja visuaalidega tehti head tööd. Kui film pole üles võetud 3D-kaameraga, siis pole mõtet postkonversiooniga mässata, sest see ei anna mitte midagi juurde. Vähemalt ei teinud konkreetselt elamust halvemaks. Kiita saab ka näitlejatööd ja filmi ülesehitust. "Man of Steel" oli põnev algusest kuni lõpuni. Ei mõelnud kordagi, mis kell võib olla juba.
Spoiler :
Kiita võib samuti Supermani kostüümi - kaotati ära need trussikud.
8/10