Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas CM-Girl » 12. Oktoober 2013, 20:27

Pilt

YEAH!
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 14. Oktoober 2013, 14:07

Vanglas on toimunud päris suured muutused. Muidu tore näha, kuid kardan, et peagi kaotatakse kõik, mis on suudetud saavutada. Episoodi esimene pool kulges suhteliselt rahulikult, sestap saigi kindel olla, et õige pea juhtub midagi hullu. Tuleb tunnistada, et
Spoiler :
walker'ite läbi lae alla sadamine oli väga äge. 8) Rõve, aga äge.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Ralf » 14. Oktoober 2013, 18:04

More of the same. Tegijate poolt nirusti koordineeritud uina-muina. Saab seal lõpuks mingeid ilmastikumuutusi ka näha? Teise hooaja jooksul räägiti, et talveks vaja toitu ja muud sellist kokku koguda, aga minu arust pole praeguseks seal vihmagi olnud, lumest või külmakraadidest rääkimata. Tüüpiline on see episoodi-konstruktsioon, et terve osa jooksul ei juhtu põhimõtteliselt midagi ja spetsiaalselt on sisse pandud mõni "äge" walkeritega seonduv stseen, et vaatajat korra üllatada või erutada. Aga meeldis, kuidas need zombid nagu supikotid põrandale sodiks sadasid. :)) IMO iga hooaja stardiosa on väga lahe olnud, seekord aga mitte. Kole tülpinud õhustik on sel sarjal.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 15. Oktoober 2013, 12:49

Mulle ka see walkerisadu meeldis. Vast episoodi kroonjuveel. Muidu samasugune seep nagu ikka, ei midagi üllatavat.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 15. Oktoober 2013, 13:14

Ralfil suht õigus jah, et terve episood on selline tavaline tuiamine ja siis ühe ägeda momendiga heastatakse kogu eelnev jama. Et jah, harju keskmine episood.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 15. Oktoober 2013, 14:37

Forza kirjutas:Mulle ka see walkerisadu meeldis.

Kõige hullem episood siiski ei olnud, seal farmis elamine oli palju halvem. Loodetavasti saab seriaal järgmise episoodiga suurema hoo sisse.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 15. Oktoober 2013, 15:06

Apparently seekord ongi nii, et esimene osa annab rahuliku alguse ja siis kaks järgnevat episoodi pidavat üsna pöörased olema... nähtavasti mingi
Spoiler :
(ebola?)viirusega on tegemist...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ronet » 15. Oktoober 2013, 15:07

Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 15. Oktoober 2013, 15:20

:o

Arvan, et see sari võib vabalt kesta 10+ hooaega (eriti arvestades seda, et see on hetkel AMC ainus tõmbenumber. BrBa on läbi, Mad Men'il algab viimane hooaeg jne). Tundub, et vaatajaid on alati. Ükskõik, kui kehvad/lahjad/keskpärased need episoodid on. Mõne aasta pärast pole algsetest tegelastest alles kedagi peale Carl'i, kellest on saanud peategelane jne.

Ma nii loodan, et mingi hetk tutvustatakse ka neid tegelasi, kes videomängus figureerisid. Mulle läksid sealsed storyline'id ja tegelased palju rohkem hinge.

PS! seda teemat on vahva lugeda. Tore, et filmiveebil ikka mõni selline sari on, mida nii kollektiivselt vaadatakse ja kritiseeritakse (Y)
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LynxHunter789 » 15. Oktoober 2013, 16:10

Spoiler :
Ma mõtlen, et mis selle poisiga seal lõpus juhtus, et ta walkeriks muutus. Kas see oligi see sabolala... viirus või?
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Kasutaja avatar
LynxHunter789
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Forzelius » 15. Oktoober 2013, 17:09

Level kirjutas:http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/10/14/the-walking-dead-season-4-premiere-is-highest-rated-episode-ever-with-16-1-million-viewers-10-4-million-adults-18-49/208857/

Lihtsalt hämmastav..

Masendav oleks õigem sõna. Aga tõestab seda, et ei ole vaja midagi erilist, et mikidelt vaatajaid saada. Absoluutselt mitte revolutsiooniline tv, mis vääriks sääraseid ratinguid. 16 miljonit? Püha karistus.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 15. Oktoober 2013, 18:03

Uus episood meeldis küll. Üldjoontes ikka samasugune nagu tüüpiline TWD episood, aga kogu selle asja juures on midagi, mille tõttu ei suuda/taha vaatamist pooleli jätta. Jätkan ikka samamoodi vaatamist. Olen Zineraga samal arvamusel, et see, mis praegu toimub, on siiski mitu korda parem teise hooaja farmielust.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 15. Oktoober 2013, 23:37

Garli kirjutas:Tore, et filmiveebil ikka mõni selline sari on, mida nii kollektiivselt vaadatakse ja kritiseeritakse (Y)

Ma tegelikult arvan, et see ongi põhjus, miks sellel üldse nii palju vaatajaid on. :irw:

Sarja puhul paistab üsna selgelt välja ka, et tahavad veel kaua jätkata, mingit otsest sihti või eesmärki ei näi üldse olevat, tegelased lihtsalt sitsivad praegu ühe koha peal ja vahepeal löövad neid mörisevaid lonkijaid mättasse.

LynxHunter789 kirjutas:
Spoiler :
Ma mõtlen, et mis selle poisiga seal lõpus juhtus, et ta walkeriks muutus. Kas see oligi see sabolala... viirus või?

Spoiler :
Mina sain aru, et haigus lihtsalt tappis ta, ja kuna kõik inimesed muutuvad niiehknaa walkeriteks pärast surma, siis juhtus see ka temaga. Aga haigestumine ja zombiks muutumine omavahel otseses seoses polnud.

Üldse aimamatud ohud paistavad olevat oluline teema selles hooajas. Sama oli ka poe puhul: tegutseti reeglite järgi ja tehti kindlaks, et sinna minnes oleks ilusti turvaline, aga walkerid tulid ootamatul kombel hoopis ülevalt läbi lae. Ja tegelased on hoolitsenud selle eest, et walkerid väljaspoolt vanglasse ei pääseks, aga nüüd üks nende endi seast haigestub, sureb ja muutub üheks. Keset ööd, kui kõik magavad.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas ruut » 16. Oktoober 2013, 11:52

See neljanda algus oli nii ja naa. Kuigi mulle sarja nö. iseseisvus üldiselt meeldib, siis praegu tundub natuke liialt laialivalguv see olevat, pole nagu sellist konkreetse sihi tunnet. Jääb selline mulje, et passivad terve hooaja veel seal vanglas.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 17. Oktoober 2013, 14:01

Spoilereid täis poster uue osa kohta, aga see on üsna naljakas :))

Spoiler :
Pilt
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline