Varajane sõgedus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Varajane sõgedus

PostitusPostitas H20H » 07. Aprill 2007, 13:00

Varajane sõgedus
Arrested Development (2003)

Michael Bluth (Jason Bateman) on üksikisa, kellel on 13-aastane poeg nimega George-Michael (Michael Cera). Tema õlgadele langeb oma suure ja pea peale kukkunud perekonna eest hoolitsemine, kui perepea ja Bluthi äri omanik (Jeffery Tambor) võetakse kahtlaste tehingute, võltsimise ja rahakantimise eest vahi alla. Lucille (Jessica Walter), Michaeli snooblik ema, jääb nüüd üksi ja rahata oma luksuskorterisse, kui Michaeli kaks venda, mustkunstnik Gob (Will Arnett) ja memmepoeg Buster (Tony Hale) ning õde Lindsay (Portia DeRossi) peavad samuti oma raiskavat elustiili nüüd vastavalt uuele finantsolukorrale kohandama hakkama.
See komöödiaseriaal võitis oma kolme kestusaastaga mitmeid auhindu, nende seas kuus Emmyt ja ühe Kuldgloobuse.


Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
H20H
Eliit
 
Postitusi: 164
Liitunud: 25. Jaanuar 2006, 17:58

PostitusPostitas eerik » 01. Juuli 2008, 20:15

Film tulemas! http://www.empireonline.com/news/feed.asp?NID=22841

Ootan väga, kuigi olen näinud ainult esimest hooaega ning see oli ka juba mitu aastat tagasi. Aga see oli fucking great! Nüüd mulle veidi mõtlemisainet, et miks ma sarja lõpuni ei vaadanud. :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4876
Liitunud: 05. Märts 2006, 00:59

PostitusPostitas hau » 01. Juuli 2008, 20:22

heu jea! Mõni aeg tagasi sai lõpetatud esimene hooaeg ja kohe kohe hakkan teist vaatama. Haigelt hea sari super tegijate tegelastega.
Gob ja George Michael lemmikud.
hau
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4195
Liitunud: 12. Veebruar 2006, 17:22
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas eerik » 05. August 2008, 23:22

Lõpetasin just viimase episoodi vaatamise. Tõesti jube hea seriaal oli. Sõnadega mängimist oli ka parasjagu. Analrapist, Bob Loblaw Law Blog. Loose seal (Lucille).
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4876
Liitunud: 05. Märts 2006, 00:59

PostitusPostitas Forzelius » 19. August 2009, 03:34

PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

PostitusPostitas eerik » 21. August 2009, 21:00

Pilt
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4876
Liitunud: 05. Märts 2006, 00:59

PostitusPostitas eerik » 26. August 2009, 17:03

Tundub, et filmi valmimine siiski edeneb vaikselt. Värske intervjuu Jason Bateman'iga:
Question: What is the state of “Arrested Development”?

Jason Bateman: The script’s being written and when Mitch is done with it we can go to the scheduling part of it which will probably prove to be a bit challenging given the size of the cast.

And they’re all attached?

Jason: He is asked us not to speak about specifics, but that he’s working on it.

It seems like 5 or 6 months there was a lot of momentum. A lot of people talking about the film. And then it seemed like it sort of got a little bit quiet. Everyone’s a little nervous it’s actually happening. Is it, in fact, actually being written right now?

Jason: Yes.

That’s 100%?

Jason: Yeah. Yeah. That’s never changed. I mean people have guessed and “rumored” and all that other stuff in all areas of the media. I’ve always been a little sort of…I’ve always felt bad that I never had more information to give people when they asked me about it, but I guess people kind of got frustrated by that and they just started kind of making up their own sort of “well, we haven’t heard that much” or “news hasn’t changed so it must be going away”. I don’t know. It sort of took a life of its own on and fatigue started to set in I think about the whole story of it. I mean, there’s really no need to write anything about it at all until he’s done writing it. Once he writes it then, just like any movie, then it becomes something a little bit more real and then you try to figure out scheduling and you try to figure out people’s deals. I mean, it’s got the same life that any other project would have. It has just as much a chance of happening as it does of not happening really.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4876
Liitunud: 05. Märts 2006, 00:59

PostitusPostitas Ronet » 04. Veebruar 2010, 16:50

Sari vajas üksjagu sisseelamist alguses. Edaspidi oli täielikult 10/10 lõpuni välja. Teadsin juba ette ära, et mu üks lemmikumaid tegelasi läbi aegade, John Munch teeb sarjas cameo.

Kes siis veel ei tea:
Arrested Development dokumentaalfilmi trailer
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas Garli » 03. Oktoober 2011, 10:16

"Arrested Development" is back. Looks like TV execs are finally willing to admit they've made a huge mistake. The cult classic television comedy about the travails of the rich, zany Bluth family, cancelled in 2006 after three seasons, will produce nine to ten new episodes and a movie, it was announced at The New Yorker Festival on Sunday. "It's true. We will do 10 episodes and the movie. Probably shoot them all together next summer for a release in early '13. Very excited!" leading actor Jason Bateman tweeted. Smart and irreverent, the show also starred David Cross, Michael Cera, Portia De Rossi, Tony Hale, Alia Shawkat and Jessica Walter. It was executive produced by Ron Howard, who also provided narration.


http://www.huffingtonpost.com/2011/10/0 ... 91404.html
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3695
Liitunud: 23. Detsember 2008, 17:19

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas Forzelius » 03. Oktoober 2011, 16:25

Super! Kuid huvitav on see, et Will Arnetti nimi seal artiklis ei figureeri. Loodan südamest, et ta ikka samuti naaseb, kui see projekt tõepoolest reaalsuseks peaks muutuma.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas Pixie » 03. Veebruar 2013, 13:18

I've made a huge mistake.* Aga õnneks polnud selleks AD vaatamine. Olgugi et esimese hooaja vaatamine ei saanudki õiget hoogu sisse ning teise hooajaga alustamiseni läks uskumatult kaua aega. Ja ma siiani ei tea põhjust. Tegemist ju omanäolise, parajalt tobeda ja äärmiselt vaimuka seriaaliga. Mingil põhjusel jäi aga puudu sellest teatavast tundest, mis ühe episoodi lõppedes sunnib alustama kohe järgmisega. Ainus seletus, mida suutsin välja mõelda, oli minu jaoks harjumatult kerge õhustik; vähem oli tõsiselt võtmist ja draamat ja sellevõrra sai vähem kaasa elatud.

Lemmikhooajaks jäi vist teine, selle ajal mäletan enim naermist. Eriti stseenid Oscar'i ja Buster'i vahel, koos vihjete ning corny muusikaga. :irw: Kõik tegelased olid päris ägedad, enim meeldisid siiski Buster ja Tobias. Lemmikut episoodi ei oska nimetada, küll aga kiidaks kolmanda hooaja lõppu - täis pöördeid ja üllatusi. Olles seriaali vaatamisega poole peal, leidsin uudise AD neljanda hooaja kohta. Nüüd, kus olen olemasoleva ära näinud, ootan põnevusega uusi episoode. Tahaks juba näha, kuidas läheb tegelastel ja kas alles on sama hea huumor.

9/10

* Tahtsin olla dramaatiline.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas Pixie » 27. Aprill 2013, 12:39

Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas CM-Girl » 26. Mai 2013, 23:58

Enne uue hooaja vaatamist & kommenteerimist, tuleks midagi kirjutada ka esimese 3 hooaja kohta. Vaatasin need tükk aega tagasi ära, aga eks ikka midagi on meelde jäänud. :)

Tegelased on kohe kindlasti väga huvitavad ja heas mõttes kummalised. Eks alguses läks veidi aega enne kui hoo sisse sai aga 3 hooaega sai suht kiiresti ära vaadatud. Kui valida kes võiks tegelastest lemmik olla siis oleks selleks vast Michael Bluth. Eks ta selline oma perekonna jamade lahendaja ole ja väga end lõdvaks ei lase. Rohkem selline tõsine tüüp. Suht koomiline jälgida ikka kuidas ta püüdis probleeme lahendada mille ta enda perekond tekitanud oli. Mis puutub tema venda, Gob'i, siis tema iseloom ja suhtumine ning liigne lõbusus oli too much. Vastand vennale. Alguses oli ta ikka päris ärritav. Saamatu idioot. Aga harjusin temaga lõpuks ära. Keegi peab ju olema perekonna kloun. Gob'i juures meeldis enim just tema hääl. Buster on vast kõige veidram tegelane selles sarjas ja talle järgneb George Michael oma crushiga. Tunnen kaasa Michael'le, et tal sellised vanemad nagu George ja Lucille on. Aga samas nad on ägedad karakterid. Igav juba ei hakka. Lindsay,Tobias ja Maeby moodustavad huvitava perekonna. Portia de Rossi (Y) Sarja kõrvaltegelased olid lahedad. Eriti meeldis Oscar. Omajagu huvitavaid tegelasi olnud selles sarjas ikka. Narrator oli ka super.

Teine & kolmas hooaeg meeldivad enim. Lemmikepisoode on mitmeid aga 1 episood meeldis enim - "Hand to God" (2x12)

Eks omajagu sai naerdud ikka seda sarja vaadates. Uuesti vaataks juhul kui telekast tuleks.

Also, ootasin igakord huviga "On the next... Arrested Development" segmenti. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas Pixie » 29. Juuni 2013, 12:10

Kahjuks ei suutnud neljas hooaeg pakkuda sama head elamust kui eelnevad kolm. Muidugi, tuntav oli sarjale omane huumor ja tore oli näha tuttavaid tegelasi. Veelgi imetlusväärsem oli erinevate stseenide ja detailidega mängimine, esialgu suvaliselt näivad stseenid omasid hooaja lõpuks teistsugust tähendust.

Iga episood keskendus kindlale tegelasele ja kuigi peaaegu kõik Bluth perekonna liikmed olid meeldivad, oli kõige parem näha neid kõiki koos või vähemalt tihedalt omavahel suhtlemas. Kas oli probleem kõigi näitlejate kasutamisega samal ajal või oli see muudel põhjustel tehtud otsus... aga mulle ei meeldinud.

Ja mida hooaja lõppu. :|
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Varajane sõgedus

PostitusPostitas Ronet » 27. August 2013, 19:39

Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Järgmine

Mine Seriaalid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

cron