Uueks Batmaniks saab Ben Affleck!

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 23. August 2013, 11:31

Warner Bros. on teatanud, et Ben Affleckist saab uus Batman nende eelseisvas hiigelproduktsioonis "Batman vs. Superman" ja võime üksnes aimata, kui kiiresti saab keebistatud pimeduse rüütli fänniarmee liikmete seas otsa kogu see hea tahe, mida Ben jõudis omandada filmide "Kui lapsuke kaob…" (Gone Baby Gone), "Külm linn" (The Town) ja "Argo" lavastajana.

Loe täielikku uudist siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Uueks Batmaniks saab Ben Affleck!

PostitusPostitas Kickflick » 23. August 2013, 22:41

Näh, lootsin, et Gosling saab. :(
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 24. August 2013, 08:02

Tjah, ei kujuta väga ette ikka. Ma pakun, et tast võiks saada väga hea Wayne, aga Batmani-kvaliteeti temast just ei õhka. Saab näha.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Dream » 24. August 2013, 09:54

Ma olen vist ainuke, kes arvab, et Affleck võiks fantastiline Batman olla. Sobib minu Batmani kujutlusse kuidagi väga loomulikult ja loogiliselt...
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
Kasutaja avatar
Dream
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas CM-Girl » 27. August 2013, 02:22

Dream kirjutas:Ma olen vist ainuke, kes arvab, et Affleck võiks fantastiline Batman olla. Sobib minu Batmani kujutlusse kuidagi väga loomulikult ja loogiliselt...

Sa ei ole ainus. H5 :!:
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 27. August 2013, 13:48

CM-Girl kirjutas:
Dream kirjutas:Ma olen vist ainuke, kes arvab, et Affleck võiks fantastiline Batman olla. Sobib minu Batmani kujutlusse kuidagi väga loomulikult ja loogiliselt...

Sa ei ole ainus. H5 :!:

naised.... ;-)

just kiddin' :P
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 27. August 2013, 15:03

Ei tekitanud ka minus kuigi negatiivseid emotsioone see uudis.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ronet » 27. August 2013, 18:49

Päris palju poleemikat selle uudise ümber. Mind on see Justice League pundi komplekteerimine üsna külmaks jätnud. Loodetavasti saavad enamvähem hakkama.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 27. August 2013, 23:50

Level kirjutas:Päris palju poleemikat selle uudise ümber. Mind on see Justice League pundi komplekteerimine üsna külmaks jätnud. Loodetavasti saavad enamvähem hakkama.

see^
Ei hakka valiku üle mölisema ka kuna ei oska ise ka kedagi paremat pakkuda. Pealegi Bale tuleb veel liiga kähku silme ette kui mõelda selle karakteri peale. Ei tekita see JL ise ka eriti mingeid emotsioone.
Affleck'i kaadritagused tegemised on mulle küll siiski väga meeldinud.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 28. August 2013, 00:01

Minu aus arvamus on, et Christian Bale ei olnud Wayne'ina oluliselt silmapaistvam kui ükskõik milline seda tegelast varem kehastanud näitleja. Kui võtta ära kõik muud Nolani filmide elemendid ja vaadelda ainult tema esitust alone, siis ei avalda ta millegagi muljet. Hendrik jagas mingisugust artiklit, mis põhimõtteliselt sama mõtet edasi andis. Igas live action Batmani filmis on sobitunud peaosatäitja väga kenasti lavastaja kujutatud Gothamisse: Keaton oli salapärane ja jahe, Kilmer edev playboy, Clooney sarmikas võrgutaja, jne. Nii et see, kui hästi Affleck teda mängib, sõltub puhtalt sellest, milline Gotham ja sündmustik tema ümber ehitatakse ning kui hästi tema kujutus sellega klapib. Kui Conroy välja jätta, on Keaton ilmselt mu lemmik.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 28. August 2013, 05:31

Mu arust oli Bale parim Wayne, Keaton parim Batman. Olin Afflecki suhtes enne kõhklev, aga peale seda Ralfi ircus lingitud kollaaži, mis kujutas internetikangelaste viha artikli "Heath Ledger on järgmine Jokker" vastu, pean targemaks kuss olla ja näha, mida Affleck suudab. Nagu ddd ütles, siis kaadritagused tegemised on väga ägedad olnud ning otseselt ei meenu ka ühtegi rolli, kus ta vastu oleks hakanud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 28. August 2013, 12:19

Nõustun Leveliga, see Justice League'i komplekteerimine ei tundu selline eriti kütkestav kontseptsioon. Eks neid mõjutavaid faktoreid ole küll ja küll, ent kui Daredevil oli mingi näitaja ja kui inspiratsiooni võetakse Milleri koomiksist, siis hetkeseisuga ei näe küll, et Affleck sobiks sellesse keskkonda.

Kusjuures, selle Heath Ledgeri võrdlusest niipalju, et Ledgeri puutumine kokku koomiksifilmidega enne seda oli ju suht null, Affleck on Daredevil olnud. Daredevil on praktiliselt Marveli Batman, vähemalt toonilt. See oli suht pask, seda mitmete erinevate faktorite tõttu, ent Affleck aitas ka kaasa muidugi.

Aga noh, eks näis.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist