Epiiline ülevaade on eepiline, CM-Girl!
CM-Girl kirjutas: Neville'i arengut on kõige huvitavam jälgida.
Indeed
Vaatasin ka hiljuti "Potteri" viimase osa viimase osa koos erinevate
special featuresitega uuesti üle ja peab mainima, et IGA KORD, kui
making-of'e vaatan, tekib mul üsna
holeass tunne. Eriti, kui varem filmi nagu boss kritiseerinud olen. Sest jah, "Potteri" filmid ei pääse minu jaoks kunagi raamatutega samale pjedestaalile ja ilmselt ei anna möödalasud raamatutest mulle kunagi rahu (sidenote: pärast esimese paari filmi linastumist tõotasime sõbrannaga, et teeme kunagi ISE kõik "Potteri" filmid, mis viimse detailini raamatut järgivad ehk kui kõik plaanipäraselt läheb, võib mõne hea aasta pärast kinolinadel "Potteri" Ida-Euroopa
remake'i näha)... Siiski ei saa eitada, et filmide taga on MEELETU töö (ja noh, MEELETU raha muidugi ka, aga see selleks). Ja minu meelest on see, kuidas kõik tegelinskid - alates võtteplatsi jaoks tarvilike asjade meisterdamisonkudest kuni statistideni, keda filmis lõpuks heal juhul kaks sekundit näeb, ühe masinvärgina toimima panna suudetud, ikka päris kõva raketiteadus. Nagu näiteks on kõikide Sigatüüka õpilaste võlukepid ära nummerdatud, et statistid kogemata tervet filmi erinevates stseenides erinevate võlukeppide kasutamisega ära ei rikuks!
Lisaks murdis mu südame õige pisut klipp, kus näitadi põhikolmiku viimast võttepäeva, mis päädis sellega, et kõik kolm lõpuks üsna märgade nägudega olid (hint: viimane stseen EI OLNUD Saladuste kambris varikätki hävitamine koos sellega kaasnenud veemölluga). Sest neile oli "Potter" ju tõesti elu ja filmimeeskond teine pere, nii et nad viimased kümme aastat praktiliselt muud maailma näinud polnudki ja siis BOOM - läbi.

Lõpetuseks veel väike tagasipööre "Potteri" sisu juurde :
Kuitahes kurb lõpp ka poleks, siis Albus Severuse nime kuulmine paneb ikka alati muigama. Minu arvates Harryst üsna mõtlematu valik, sest kui noort Albus Severust oleks pidanud ta isa saatus tabama ning mõlemad ta vanemad õnnetul kombel surma oleks saanud ja tema ise mugukooli pandud, siis oleks ta selle nime tõttu arvatavasti ikka päris korralikult tappa saanud.