Joomakaaslased

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Joomakaaslased

PostitusPostitas Rain » 13. August 2013, 20:10

Joomakaaslased
Drinking Buddies (2013)

Luke (Jake Johnson) ja Kate (Olivia Wilde) on töökaaslased, kes töötavad õlletehases, kus nad enamus oma päevast saadavad mööda juues õlut ja edvistades. Üldiselt oleksid nad üksteise jaoks täiuslikud, ent samas mitte kumbki neist pole vallaline. Kuid mis määrab ära selle, kas tegemist on sõpradega või enam kui sõpradega? Vastuseks on õlu.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Joomakaaslased

PostitusPostitas Rain » 13. August 2013, 20:40

This film was entirely improvised. There was no script, and the only things the actors and the crew had was a vague outline of the order of events that the director wanted to happen.

Tänu sellele lausele tekkis endalgi suur tahtmine see ära vaadata. Ei kahetse. 7/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Joomakaaslased

PostitusPostitas LiveForThis » 21. August 2013, 09:09

Jep, improt oli tunda ja näha pea igas kaadris. Näitlejate vahetu ja siiras liikumine sündmuselt sündmusele mõjus väga vabastavalt ja tõsiselt reaalsena. Olivia Wilde teeb siin arvatavasti oma parima rolli. Tema tegelase keemia Jake Johnsoni tegelasega on realistlik ja pingeline. Pingeline eelkõige seetõttu et nende sõprus ja selle varjus vaikselt mulisev romantilise suhte vajadus mõjub ääretult usutavana, sest ei laskuta üleliigsesse, et näidata kõike seda, mida tegelastel on pakkuda ja milleks on nad oma suhtes kohe-kohe võimelised olema, vaid keskendutakse väikestele nüanssidele ja detailidele, mis annavad edasi nende kahe tegelase varjatud vajadusi.

Lugu ei piira ennast tarbetute klišeedega, vaid jääb üllatavalt maiste ja seeläbi ka loogilisemate ja absoluutselt ehedamate lahenduste meelevalda. Filmi sisuline ülesehitus ei ole tingimata piiratud üldtuntud pidepunktidest, vaid pigem toetub oma tegelaste loomulikule arengule nende mõlema individuaalses elus, ilma et kordagi asutaks üledramatiseerima kõike, et anda filmi kulminatsioonile vajalik pauk.

Täiesti fantastiline film. Vaatasin ja ei jõudnud ära imestada. (Y) Impro-dialoogide ja ebaklišeelikult lahendatud suhteprobleemide poolest meenutas "Drinking Buddies" Lynn Sheltoni suurepärast filmi "Your Sister`s Sister" Mark Duplassi ja Emily Bluntiga.

Vat sellist USA komöödiat tahan mina tarbida. Ja mitte midagi muud. (Y)

5/5
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist

cron