Minu Amityville\'i õudus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Minu Amityville\'i õudus

PostitusPostitas Ralf » 14. August 2013, 23:38

Minu Amityville'i õudus
My Amityville Horror (2012)

Eric Walteri dokumentaalfilm võtab fookusesse Amityville'i loo, mida on kujutatud ka näiteks õudusfilmis "Amityville'i õudus". 1975. aastal kolisid George ja Kathy Lutz kolme lapsega Amityville'i, 112 Ocean Avenue aadressil asuvasse suurde majja, kus kolmteist kuud varem oli Ronald DeFeo Jr. tapnud kuus omaenda pere liiget. Lutzid lahkusid 28 päeva järel, väites, et neid olevat terroriseerinud midagi üleloomulikku. Nüüd, mitukümmend aastat hiljem, pakub üks George'i ja Kathy lastest - Daniel - oma meenutusi juhtunust, mis jättis temasse ka sügavad psühholoogilised armid.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Minu Amityville'i õudus

PostitusPostitas Spellbound » 15. August 2013, 01:30

Pilt
"My Amityville Horror". Väga tõsine dokfilm Daniel Lutzist ehk siis poisikesest, kes elas üle nii mõndagi kui viibis oma perega selles kurikuulsas Amityville`i majas.
Filmidest olen näinud ainult seda 2005. aasta versiooni ja olen lugenud natuke ka Ed ja Lorraine Warreni kohta ehk siis minu jaoks igasugune tegelik kontekst otseselt puudus.
Lutz on haige. Seda on näha. Vihane, haige ja väsinud. Tema jaoks oli horror selles majas mitte ainult paranormaalsed nähtused, vaid hoopis see, et pidi harjuma kasuisaga.
Väga palju uut infot. Vähemalt minu jaoks. Kordades põnevam kui selle loo põhjal valminud film, kuid hämmastab kuivõrd täpselt see mängukas ikkagi päris loost detaile ekraanile tõi.
Õudus on hää. Ja õudusdok on veel parem. Lutz ise on niivõrd emotsionaalne ja häiritud, et puhtalt tema jälgimine on elamus omaette. Mõte ei seisne Amityvilles juhtunu uskumises, vaid tõdemuses, et Daniel Lutz seda usub, kardab ja vihkab.

Wan`i "The Conjuring" on doki pärast veel enam ootusärevust üles ehitamas.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 15. August 2013, 01:42

"The Conjuring" vist ei ole küll Amityville'i juhtumist, vaid mingist teisest, kus lõid samuti kaasa need Warrenid. Et selline seos siis hoopis... vist.
Film toimib jah selle pärast hästi, et ta pole ilmselt niigi äranämmutatud Amityville'i loo ümberjutustus, vaid just pea karakteriuurimus sellest onust, kellel selgelt pole pööningul kõik korras.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Spellbound » 15. August 2013, 14:07

"The Conjuring" seostub jah nii palju, et Warrenid tegelesid mõlema juhtumiga. Siiski, R-rated ainult sellepärast, et on liiga hirmus. MUST SEE IT!
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist