Vaatasin endalegi ootamatult nelja päeva jooksul esimesed kaks hooaega ja kolmanda uued episoodid ära ning mulle kohutavalt meeldib see seriaal. Hetkel tundub küll, nagu oleks kolmas hooaeg kaldumas väga valele teele, aga samas polnud ka teise sesooni algus just perfektne, kuid eepiliselt vinged lõpuosad korvasid selle täielikult.
Lahedaid tegelasi on nii palju, et lemmikut valida on üsna võimatu. Derek on vaieldamatult ägedaim libahunt, tema onu Peter on ka peale villaini-staatusest välja astumist väga muhedaks tegelaseks muutunud. Lisaks on veel Stiles, kelle huumorita see sari ilmselt väga kaua ei kestaks ning Coach, kelle väiksed kõned (Independence Day) ja ütlemised on nii hilaarid, et kui tema tegelasega midagi juhtuks, siis tõenäoliselt lõpetaksin "Teen Wolfi" vaatamise juba lihtsalt protestiks. Danny võiks saada kõvasti rohkem ekraaniaega, Argent võiks täiskohaga Scotti tiimis püsida ning šerif Stilinski võiks lõpuks ometi teada saada, mis tema linnas tegelikult toimub. Allisoni ja Lydiat tuleb kiiremas korras kuhugi poole arendama hakata, sest kui välja arvata 3x05, kus nad reaalselt tegutsesid, siis pole neist sel hooajal suuremat tolku olnud. Allisoni oleks minu poolest võinud juba teise hooaja finales
nüüd on ta lihtsalt imelik ja ebavajalik tegur, kes ei ole otseselt ei Scotti ega ka kellegi teise poolt. Lydia on halvasti kirjutatud ja poolik ning kui tema ülikõrge IQ kuidagi kellelegi abiks ei hakka olema, siis võiks temale kas vähem ekraaniaega või mingit moodi tähendusliku lõpu anda.
Igal juhul,
I hooaeg -
8/10II hooaeg -
10/10Ja kolmas on hetkel selline 6-7ish/10, kuid ma usun, et asjal on aega veel paraneda. Selle mütoloogia nii suure laiendamisega on parajalt ämbrisse astutud... ilmselt mõeldi, et kui teises hooajas töötas, siis saab nii ka edasi minna, aga tegelikult muudab see lihtsalt kõik ülearu segaseks. Ehk siis näpunäiteid tulevikuks: vähem tõsidust, vähem veidraid elukaid ning kõvasti rohkem huumorit.

Ma ise tooks mängu mingid veidi nõrgemad libahundid, kes keskenduvad ainult tapmisele (kes võiks tekkida näiteks freshmanidest), kuna kõik tegelased on praegu põhimõtteliselt surematud ja ma tõesti tahaks ühes libahundisarjas näha ka kedagi suremas. Ning ma muudaksin mõne praeguse kõrvaltegelase kütiks, kes seni on oma salahobi varjanud. Coach oleks selleks näiteks fantastiline valik, sest huumor ja tapmine käib ju ikka käsikäes.

Nüüd "Teen Wolfi" nädalast nädalasse edasi vaatamine hakkab tõenäoliselt üsna piinarikas olema...