Defexer kirjutas:Soprano, oled ka mingisuguse kellaaja muidu mõelnud, et millal kõik kokku saaksime?
Koguneksime
15:00-ks. See on selline paras aeg, siis näeksime üksteist ikka veel päevavalguses ka. Kui keegi jõuabki hiljem, siis pole midagi hullu.
Aga mul on nüüd värskemat infot nt.
majutuse osas. Mõlemad lakad on valmis (üks heintega ja teine lamatsitega) ning neis on kokku u. 11 kohta. Vabu voodeid (maja teisel korrusel) on 6ish, aga päris täpselt saab seda öelda laupäeval, sest pole kindel palju pererahvast seal parasjagu on. Voodid on hetkel broneerinud ainult
Level ja
Wolle, kui mu mälu ei peta.
Lisaks on maal paar telki, mille saame vajadusel püsti panna, et tegelikult ei jääks keegi peavarjuta, aga igaks juhuks võivad autoga tulijad enda telgi(d) kaasa haarata. Lakas ööbijatele saame majast tekke ja patju, aga kuna neid pole lõputult, siis hea oleks, kui saate magamiskotte ise veel võtta igaks juhuks.
Sööki/
jooki võtke siis ise kaasa nii palju kui kulub.
P.S. Ma saan ise kaasa võtta paar kilo vorste ja jagan neid lahkelt. Nõud jms. asjad saame majast, et neid pole vaja võtta. Grillimiseks (ja saunaks) on puud olemas.
Üks hea uudis on veel see, et
sääski enam praktiliselt pole.

Üks võimalik halb uudis on see, et
ilmateadet vaadates näitab hetkel pilvist/sajust ilma, aga selleks ongi mõeldud see nö. kinoruum, kus saame peavarju.
Ainus küsimärk ongi nüüd
projektor. Küsin üle, kas Cochrane on nõus laenama kasvõi väikese tasu eest. Also, filmimängu ma teen ikka ise ära, peaksin jõudma küll.
Ma ei teagi, mis infot veel jagada. Annan igaks juhuks ka enda numbri, juhuks kui keegi ära eksib vms:
55 979 204.
Edit: voodikohad on broneerinud nüüd Level,
Wolle,
lostinthemist,
eerik,
Forza,
Ralf ja
Kickflick.