Sina oled järgmine

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5071
LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
AsukohtCOLON Hawkins
CONTACTCOLON

Sina oled järgmine

Postitus Postitas Rasmus »

Sina oled järgmine
You're Next (2011)

Davisoni perekonna kokkutuleku peatab maskeeritud maniakkide rünnak, kuid peagi vahetuvad pooled, sest selgub, et üks külalistest omab peidetud talenti kurjategijate vastu võitlemiseks.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5071
LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
AsukohtCOLON Hawkins
CONTACTCOLON

Re: Sina oled järgmine

Postitus Postitas Rasmus »

Kandideerib selle aasta parima õudusfilmi tiitlile. Väga mõnus vaheldus kvaliteethorroris kõiksugu kummitustele ja muudele üleloomulikele asjadele.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

7/10

Postitus Postitas Ralf »

Üks Bloody Disgusting'i arvustus kirjeldab "You're Next'i" kui Peckinpah' "Straw Dogs'i" kulminatsiooni ühe täispika filmina ja ega see võrdlus vale ei ole. Kelle süda tõesti horrorile kuulub, on sissetungifilmidest surmani tüdinud (näiteks mina olen ainuüksi sel aastal päris mitut nägema sattunud... ja "Home Alone'i" ma isegi ei arvesta) ning seda enam väärib lennukas, leidlikult konstrueeritud "You're Next" tunnustust. Põhiliseks plussiks on temperamentsed tegelased, kelle ratsionaalsus hoiab filmi pidevas liikumises. Mikroskoopiliseks tõrvatilgaks meepotis jälle vahepeal üleliia värisev kaamera, mis pole antud juhul enamat kui läbinähtav viis filmi rütmi kiirendada, viitades lihtsalt lavastaja ebalevusele. Sellegipoolest kuulub "You're Next" kuulub mu tänavusse õudusfilmide jõulukalendrisse, kuigi ise nimetaksin seda pigem thrilleriks.
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5960
LiitunudCOLON 08. November 2008, 08:40

Re: Sina oled järgmine

Postitus Postitas Ronet »

Selline ajaviiteks vaadatav survival, mis üritab olla kiiksuga ja siis hoiab end liigselt tagasi. Ootasin enamat, sest The Guest oli päris äge.

5/10

#ÕudneOktoober05
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
BUTTON_POST_REPLY