Vaatasin nüüd nädalaga viienda, kuuenda ja seitsmenda hooaja ära ja kokkuvõttes võib öelda, et meeldisid kõik. Viies oli küll tuntavalt nõrgem nii sellele eelnevatest kui järgnevatest ning kulmineerus eriti rumala finale'ga, kuid Lumen oli tore tegelane, kes selle seasoni kokkuvõttes päris meeldivaks tegi (lootsin, et ta jääb kauemaks, aga "Dexteri" puhul on seda vist veidi palju loota).
Kuues oli parem, kuigi villain tundus algul natuke veider (siis, kui veel arvasin, et neid kaks on), aga Colin Hanks mängis oma rolli hästi välja ja tema kehastatud Travis Marshall muutus kohati päris sümpaatseks... ja siis tuli see twist, mis oli minu jaoks vähemalt täiesti ootamatu ning muutis Travise ülimalt vastumeelseks tegelaseks (mida ma teiste villainite vastu üldiselt ei tunne). Hooaja lõpp jättis suu üsna lahti.

Seitsmes tundus kohati sama hea kui esimesed hooajad. Debrast on muidu üsna ükskõik olnud, aga selle hooajaga (ja osaliselt ka kuuendaga) hakkas ta päris meeldima. See, mida ta viimases osas tegi, oli minu jaoks siiski pisut liig - tundus kuidagi ebaloogiline selline käitumine. Venna kaitsmine on üks asi, aga oma ülemuse tapmine on ikka midagi muud. Lootsin, et Yvonne'i tegelane püsib Dexteriga koos pisut kauem, kuid kui on küsimus, kas Debra või Hannah, siis on vastus (vähemalt minu jaoks) obvioosne.
Iseenesest tahaks, et kaheksas hooaeg ei jääks viimaseks, aga loogiliselt mõeldes on nii sellele seriaalile parem. Ühtegi normaalset lõppu samas küll välja pakkuda ei oska, aga eks näis. Hinnet panema ma "Dexterile" ei hakka, sest see on mulle põhimõtteliselt võimatu.