Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Mina olen muide selles mansas, kelle meelest see CGI Schwarzenegger "Salvation"-is oli superhästi tehtud.
Pixie kirjutas:Ralf kirjutas:Mina olen muide selles mansas, kelle meelest see CGI Schwarzenegger "Salvation"-is oli superhästi tehtud.
Mina ka, mina ka. Ja mul poleks selle vastu midagi, kui tulevased filmid oleks ilma Arnold'ita. There, I said it.
LiveForThis kirjutas:Filmi peaosas ja robottegelasena? Oeh jah, oeh jah. Ei meeldi siuke asi. Üldse ei meeldi.
Leiutavad mingi valemi, et taas tuua ekraanile noor Arnie terminaatorina? Oeh. Milleks? Tema aeg on ju möödas. Tema tegelase aeg on möödas. Okei, kui nad inimeste vs. terminaatorite tulevikulises sõjas toovad mängu noore Arnie terminaatorina, kes John Connori elu kallale kipub, siis on väga okei. Sellisel juhul oleks see kena sidusus eelmisestes episoodides mainituga. Ehk näeme ka siis seda kuidas ta ümber programmeeritakse? Vat seda ma vaataksin hea meelega.
Terminaatori seeria ei vaja Arniet nii väga. Võrdlus Ramboga on kohatu, sest Rambo ongi Stallone. Aga Terminaator ei ole Arnie. Terminaatori universum on suur ja lai. Terminator Salvation jätkas kenasti kogu seda ette hoiatatud karmi tulevikku, millest kolm episoodi jahuti. Jätkaku siis pigem tuleviku looga. Arniel ei ole tulevikus kohta. Kindlasti mitte peategelasena.
See et Arnie on taas robot ja peategelane viitab justkui vägisi sellele, et viies episood viib meid jälle tagasi minevikku, kus robotid kedagi tappa üritavad. Oeh...idiootne. Karta on, et tulevane film just selline tulebki. Tüübid lähevad kerget teed ja selle asemel, et oma raha post-apokalüptilise tuleviku peale panna, suunduvad nad kindlasti tagasi esimese kolme filmi valemi juurde. Siiralt loodan, et nii ei juhtu.
lostinthemist kirjutas: miks kõik terminaatorid näevad välja kui see inimene
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline