Vältisin seni siinsete kommentaaride ja arvamuste lugemist, et enda jaoks elamust mitte kuidagi rikkuda. Lõpuks üks film, mida tasus oodata! Tegemist on 2013. aasta kui mitte kõige parema, siis ühe parima filmiga, samuti Scorsese ühe parimaga (tema kohta üllatavalt palju komöödiat ja nalja). Karismaatiline DiCaprio on super, süžee ja teostus filigraanne, dialoog — veel parem, andes suurepäraselt edasi seltskonna (suhtlus)kultuuri. Nagu vaataks HBO-d
(geniaalne Winter võttis Eli ja Neary ka ühes
).Kestus ei häirinud mind absoluutselt, olin lihtsalt sedavõrd lummatud. Samas saan aru ka neist, kes etteheiteid teevad
(v.a, kui te "Nümfomaani" vaatasite ja tollele seda ette ei heida), sest tavaliselt olen mina see, kes filmi pikkuse problemaatilisuse kohta märkuseid teeb. Hea meelega oleksin aga tugeva pooltunni veel edasigi vaadanud. Oli kahju, et film läbi sai. Tempo oli arendatud niivõrd oskuslikult, et igav ei hakanud hetkekski.
Ülimalt kaunis Margot Robbie "varastas" kõik stseenid, kus teda näha võis ning õige pea hammustasin piltlikult juba ise kätt nagu Leonardo. Isegi Jonah Hill üllatas positiivselt. Kyle Chandler võiks vist igas filmis FBI agendina üles astuda.
filmiarvustus kirjutas:Ainukeseks miinuseks sellise tempoga liikumisel on usutavuse kaotanud karakterid, kelle olek ja käitumine on niivõrd palju üle võlli keeratud, et neist keegi enam ei tundu reaalne inimene.
Kas heas mõttes üle võlli karakterid ei võinud olla taotluslik samm vanameistrilt, iseloomustamaks lugu tervikuna? Tugevalt
over the top komöödiafilmina on TWOFS parim meelelahutus.
Fantastiline film.
9/10