Schwarzenegger lööb kaasa "Terminaatori" uues osas

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 16. Juuni 2013, 16:34

Näitleja Arnold Schwarzenegger andis nõusoleku osalemiseks "Terminaatori" filmi viiendas osas. Schwarzenegger asub taas filmi peaossa ning kehastab filmis robottegelast, kirjutab Dagbladet.

Loe täielikku uudist siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Schwarzenegger lööb kaasa

PostitusPostitas CM-Girl » 16. Juuni 2013, 17:51

Okei..esimene mõte oli, et kas ta pole selleks liiga vana, aga siis meenus tema selle aasta film "The Last Stand"...
nii, et ehk veab välja. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 16. Juuni 2013, 18:37

Mina olen muide selles mansas, kelle meelest see CGI Schwarzenegger "Salvation"-is oli superhästi tehtud. Aga positiivne uudis, ehkki "The Last Stand"-is jättis ta kole puise ja raugastunud mulje... justkui poliitikukarjäär oleks ära võtnud mingisuguse sädeme, mis ta vanasti nii hästi ekraanil särama pani... Rohkem sooviks Arnoldiga tegelikult veel üht "Conan"-it.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Schwarzenegger lööb kaasa "Terminaatori" uues osas

PostitusPostitas Rasmus » 17. Juuni 2013, 14:16

Ta tuleb siis kuidagi nooremaks teha, kuna terminaatorid ei tohiks ju vananeda. Aga hea uudis muidugi, sest "Terminaator" ilma Arnieta on... ee, nagu "Rambo" ilma Stallone'ita? :? :D
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 17. Juuni 2013, 15:49

Filmi peaosas ja robottegelasena? Oeh jah, oeh jah. Ei meeldi siuke asi. Üldse ei meeldi.

Leiutavad mingi valemi, et taas tuua ekraanile noor Arnie terminaatorina? Oeh. Milleks? Tema aeg on ju möödas. Tema tegelase aeg on möödas. Okei, kui nad inimeste vs. terminaatorite tulevikulises sõjas toovad mängu noore Arnie terminaatorina, kes John Connori elu kallale kipub, siis on väga okei. Sellisel juhul oleks see kena sidusus eelmisestes episoodides mainituga. Ehk näeme ka siis seda kuidas ta ümber programmeeritakse? Vat seda ma vaataksin hea meelega.

Terminaatori seeria ei vaja Arniet nii väga. Võrdlus Ramboga on kohatu, sest Rambo ongi Stallone. Aga Terminaator ei ole Arnie. Terminaatori universum on suur ja lai. Terminator Salvation jätkas kenasti kogu seda ette hoiatatud karmi tulevikku, millest kolm episoodi jahuti. Jätkaku siis pigem tuleviku looga. Arniel ei ole tulevikus kohta. Kindlasti mitte peategelasena.

See et Arnie on taas robot ja peategelane viitab justkui vägisi sellele, et viies episood viib meid jälle tagasi minevikku, kus robotid kedagi tappa üritavad. Oeh...idiootne. Karta on, et tulevane film just selline tulebki. Tüübid lähevad kerget teed ja selle asemel, et oma raha post-apokalüptilise tuleviku peale panna, suunduvad nad kindlasti tagasi esimese kolme filmi valemi juurde. Siiralt loodan, et nii ei juhtu.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 17. Juuni 2013, 22:58

Ralf kirjutas:Mina olen muide selles mansas, kelle meelest see CGI Schwarzenegger "Salvation"-is oli superhästi tehtud.

Mina ka, mina ka. Ja mul poleks selle vastu midagi, kui tulevased filmid oleks ilma Arnold'ita. There, I said it.

Kahtlemata jääb Arnold Terminaatori etaloniks ja selleks ainuõigeks, kuid ma ei kujuta ette, kuidas selgitatakse tema vanemat välimust. Kas ta kaasamine on ainult lisaraha teenimiseks või on see loo rääkimisel ka oluline.

ETA: Ehk siis ditto enamusele LiveForThis'i jutule.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Ralf » 17. Juuni 2013, 22:59

Pixie kirjutas:
Ralf kirjutas:Mina olen muide selles mansas, kelle meelest see CGI Schwarzenegger "Salvation"-is oli superhästi tehtud.

Mina ka, mina ka. Ja mul poleks selle vastu midagi, kui tulevased filmid oleks ilma Arnold'ita. There, I said it.

Nõus üldiselt. (Y)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas omas mullis » 21. Juuni 2013, 10:43

LiveForThis kirjutas:Filmi peaosas ja robottegelasena? Oeh jah, oeh jah. Ei meeldi siuke asi. Üldse ei meeldi.

Leiutavad mingi valemi, et taas tuua ekraanile noor Arnie terminaatorina? Oeh. Milleks? Tema aeg on ju möödas. Tema tegelase aeg on möödas. Okei, kui nad inimeste vs. terminaatorite tulevikulises sõjas toovad mängu noore Arnie terminaatorina, kes John Connori elu kallale kipub, siis on väga okei. Sellisel juhul oleks see kena sidusus eelmisestes episoodides mainituga. Ehk näeme ka siis seda kuidas ta ümber programmeeritakse? Vat seda ma vaataksin hea meelega.

Terminaatori seeria ei vaja Arniet nii väga. Võrdlus Ramboga on kohatu, sest Rambo ongi Stallone. Aga Terminaator ei ole Arnie. Terminaatori universum on suur ja lai. Terminator Salvation jätkas kenasti kogu seda ette hoiatatud karmi tulevikku, millest kolm episoodi jahuti. Jätkaku siis pigem tuleviku looga. Arniel ei ole tulevikus kohta. Kindlasti mitte peategelasena.

See et Arnie on taas robot ja peategelane viitab justkui vägisi sellele, et viies episood viib meid jälle tagasi minevikku, kus robotid kedagi tappa üritavad. Oeh...idiootne. Karta on, et tulevane film just selline tulebki. Tüübid lähevad kerget teed ja selle asemel, et oma raha post-apokalüptilise tuleviku peale panna, suunduvad nad kindlasti tagasi esimese kolme filmi valemi juurde. Siiralt loodan, et nii ei juhtu.

arnold annabki selle terminaatorile selle viimase lihvi.
omas mullis
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LiveForThis » 21. Juuni 2013, 14:10

The Rock :pööritus: ja T5 40/50ndatel? Plot details....
http://geektyrant.com/news/2013/6/20/terminator-5-plot-details-revealed-dwayne-johnson-could-join.html

Ehk siis minu hirmud läksid täide :?
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 21. Juuni 2013, 14:33

Ehk siis T10 leiab aset kiviajal, mil The Rock läheb kõrvaldama Sarah Connori sugulusliini...
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 21. Juuni 2013, 16:41

Imo täitsa OK idee, kui ainult The Rock stsenaariumi valmimises kaasa ei lööks. Kahtlane.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 21. Juuni 2013, 21:34

Oeh. Lootsin samuti, et jätkatakse tulevikus.
Arnie kaasamine viiendasse filmi otseselt ei häiri mind, ehk oleks saanud tema tegelaskuju tulevikus ära kasutada. Kas või näiteks, et miks kõik terminaatorid näevad välja kui see inimene. Kuidas Skynet sai käed külge sellele inimesele. Ideid jagub küllaga.
Kuid mineviku ja oleviku kaitsmist oleme küllalt juba näinud kolme esimese filmi näol. Oleks parem ehk tuleviku suunas liikuda, nagu seda tegi neljas, mis annaks vabad käed uue postapokalüptilise universiumi loomisele.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 21. Juuni 2013, 21:53

lostinthemist kirjutas: miks kõik terminaatorid näevad välja kui see inimene

Üks "Terminator 3" deleted scene selgitab seda: http://www.youtube.com/watch?v=kayFrIR-Qfw :))
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 28. Juuni 2013, 10:52

It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 28. Juuni 2013, 16:04

Täiesti halb idee. Milleks reboot, kui T5 ja T6 polnudki veel? Reboot kindlasti ei saa olema parem kui Terminator 1 ja 2.
Just siis kui hakkas lõpuks pihta tuleviku sõda, siis nüüd tehti kohe reboot. Täiesti ajuvaba !!! Halvim reboot iial.
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist