Koputaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Koputaja

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 28. Detsember 2012, 14:32

Koputaja
Snitch (2013)

Dwayne "The Rock" Johnson saabub ekraanile tõsielul põhinevas action-põnevikus "Koputaja", mängides pereisa, kes on oma poja vanglast päästmiseks valmis riskima kõigega.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Koputaja

PostitusPostitas Rain » 14. Juuni 2013, 19:34

Kuidagi väga vaimuvaene ja omapäratu. Kordagi polnud hetke, mil film oleks kaasahaarav olnud või muud moodi lummanud. 4/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

6.5/10

PostitusPostitas Ralf » 07. Juuli 2013, 22:12

Kaugvaatlus võib jätta mulje, et tegemist on järjekordse märuliga. Tegelikult on see rohkem põnevik/draama ja isegi päris hästi välja kukkunud teine.
The Rock annab oma maadleja kehaehitusega paratamatult löömamehe signaale, aga tegelikkuses kehastab ta ju lihtsat pereisa, kes püüab oma hädas poega trellide tagant päästa. Mistõttu oli ta ilmselt rolli jaoks veidi ebasobilik, sest oma füüsise tõttu ei müü ta niisugust tegelast just kõige usutavamalt. Ühesõnaga mõni Mel Gibsoni moodi mees oleks seda filmi veidi paremini vedanud. Mitte, et The Rock oleks halb olnud - isegi üllatavalt veenev oli ta oma punnitatud emotsionaalsuses.
Film on kohati päris targasti kirjutatud, kuna peategelane toob väga suuri riske, päästmaks poega eelmisest abielust. Selle tõttu tekib konflikt uue elukaaslasega, kellega tal on samuti laps, ja kes muidugi ta vanemast pojast põrmugi ei hooli. Õnnestunud lahendus minu meelest.
Kõige rohkem jääb meelde The Rocki toetusmeeskond, ehk siis Barry Pepper, Shane "The Walking Dead"-ist ja siis see shady neeger, kes koputajast kangelase kuritegevuslikku allmaailma laseb.
Dwayne Johnsoni käesoleva aasta filmidest soovitaksin isiklikult pigem seda siin kui "Furious 6" või "G.I. Joe"-d. Vähemalt saab teda näha veidi dramaatilisemas rollis ja mitte mõne järjekordse kõmmutamis- või pudrustamisfilmi haagisena.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 136 külalist