Veri, higi ja pisarad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 11. Jaanuar 2013, 01:06

Veri, higi ja pisarad
Pain & Gain (2013)

Daniel Lugo (Mark Wahlberg) on spordiklubi treener, kel saab ühel päeval villand oma tööst ja pidevast rahapuudusest. Võttes kampa veel kaks kulturisti (Dwayne Johnson, Anthony Mackie), otsustatakse röövida ärahellitatud ärimees ning lunaraha abil paugupealt rikkaks saada. Paraku läheb kogu ettevõtmine untsu.

www.solariskino.ee
Pain & Gain (2013) on IMDb


Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas filmiarvustus » 04. Mai 2013, 21:17

Kogu sündmustik on reaalselt toimunud, nii veider kui see ka ei tunduks. Filmi sisu on väga hästi kokku võetud ning kogu sündmustiku tähtsamaid asjad on kõik korralikult välja toodud. Tegevustiku areng on väga kiire ja tempokas, seega kordagi ei jõua igav hakata ning mida lõpu poole film liigub, seda äkilisemaks ja jõhkramaks lugu muutub, kuid kordagi ei kaota oma film alguses loodud huumorimeelt. Film on siiski tõsiseltvõetav must komöödia, mis kindlasti pakub lademetes häid naerupahvakaid ning koomilise momente. Kõik karakterid on vägagi värvikad ning väga tihti on raske uskuda, et sellised inimesed on reaalselt kusagil olemas (või olid olemas). Terve meeskond on filmil esmaklassiline ning näitlejad omade ülesannete kõrgusel. Minu jaoks oli üllatus Dwayne Johnson, kuid suurimateks särajateks selles filmis on Mark Wahlberg ja Tony Shalhoub. Mõlemad mehed lihtsalt ajavad niivõrd hästi naerma ning nende meeste keemia terve filmi käsikirjaga on suurepärane. Hästi väljakukkunud valikud ning raske uskuda, et Tony oli alles kolmas valik sellesse rollil. Visuaalselt on film väga lihtne ja igapäevane, hoides tegevust suuremalt osalt siseruumides. Filmis olev muusika on tempokas ning paaris kohas pani jala kergelt tammuma. Kuna tegevus on üheksakümnendate keskel, siis muusika on pärist ka sellest ajastust. Kahjuks ei leidnud interneti avarustest seda konkreetset lugu, mis väga meelde jäi, et lisada siia kui üks hea näide. Kokkuvõttes olen filmiga väga rahul ning positiivselt üllatunud. Sain kõvasti naerda ning loodan, et filmi saadab edu. Igal juhul julgen soovitada igale inimesele, kes oskab hinnata korralikku kriminaalset komöödiat.
Hindeks on 8/10.

Põhjalikumalt saab lugeda siit: http://www.filmiarvustus.eu/2013/05/pain-gain-2013-lihaseline-krimikomoodia.html.
Tagaside on alati oodatud.

Häid filmielamusi.
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
Kasutaja avatar
filmiarvustus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 330
Liitunud: 28. Veebruar 2013, 10:17
Asukoht: Keila

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas Zinera » 18. Mai 2013, 21:35

8/10

Mark Wahlberg ja Dwayne Johnson toimisid koos nagu kellavärk, ka Anthony Mackie oma liigse püüdlikkusega sobis seltskonda. Uskumatu, et selline asi saab true story olla, kuid üldiselt musklimehed just kirkamad kriidid ei ole...
Aga lugu toimis, palju nalja ja naeru ning ka tõsisem külg, kõike enam-vähem õiges koguses.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 22. Mai 2013, 01:27

Nõustun täielikult. Michael Bay saab selle filmiga Transformerid andeks, vähemalt esimesed kaks. Väga hästi tehtud, Marky Mark ja The Rock on vägevad, ka Tony Shalhoub ja Rob Corddry on mõlemad super. Ajastu vaimu on hiilgavalt tabatud. Vaatan hea meelega lähiajal uuesti. Spring Breakersi asemel valige just see. Soovitan!

8/10

Pilt
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas tuusla » 07. Juuni 2013, 13:22

Aja- ja täheruumi kokkuhoiu mõttes selline märk ↑ ehk lugege eelmisi kommentaare. Mina soovitan:)
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 406
Liitunud: 22. August 2009, 00:21
Asukoht: Metsamajake

7/10

PostitusPostitas Ralf » 12. August 2013, 12:23

Olen eelkõnelejatega igatahes üksmeelel. Michael Bay võttis ette ülesande teha odavamat filmi kui tavaliselt - 25 miljoni eest, mis on tema kohta üsnagi väike summa - ja tulemuseks on ta arvatavasti intelligentseim ja täidlaseim film seni: häiriv ning peaaegu sürreaalne true crime story Ameerika unelmast. Film sisaldab hulgaliselt imposantseid lahendusi, on tonaalselt ühtlane, hea tempoga ning pakub ka mingil määral mõtlemisainet. Selle tegelaste rumaluse ja naiivsuse suhtes on võimatu tõsiseks jääda, kuigi lugu ise oma absurdsusele vaatamata seda ometi on. Kogu krempel tekitab igatahes tahtmise pikk dušš võtta. Omapärane ja jahmatavalt ambitsioonikas neveldinetaylorlik taies, ilmselt kõige etem tõsilool põhinev "idioodid üritavad sooritada perfektset kuritegu" film since Larry Clarki "Bully".
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas Garli » 19. August 2013, 01:33

Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3695
Liitunud: 23. Detsember 2008, 17:19

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas adi » 19. August 2013, 15:21

Algne stoory oli liiga hea materjal Bay jaoks. Tal pole seda "appi mul on hea stsenaarium!!!" skilli kuskilt järsku välja võluda ja seega teeb asju täpselt nii nagu ta oskab.

Anyway, meeldis, kuigi tabasin ennast korduvalt mõtlemast kuidas Coenid oleks sellest stsenaariumist viimase vee välja pigistanud.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1030
Liitunud: 05. September 2009, 13:05

Re: Veri, higi ja pisarad

PostitusPostitas Ralf » 19. August 2013, 18:38

Üks hea iCM-i kommentaar tegi ka selle toreda tähelepaneku - The allegory of the 'American Dream' is forced down your throat, and it's been done better in countless other films, but I'm just impressed there's actually another level to the movie. The concept of the main character believing he is living out the American Dream by stealing money from an immigrant who he views as worthless despite the fact he is a self-made man who actually has lived out the American Dream is pretty clever commentary.

Mõtlesin muideks vaatamise ajal, et see Monk on ikka päris hea näitleja, varem polnud ta väga muljet avaldanud millegagi...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 46 külalist