Vaadake ise trailerit. Täiesti metsas, kuidas mul käisid külmavärinad läbi. Ma pole tükk aega õudusmängu suhtes olnud nii elevil. SEE MUUSIKA TRAILERIS! OMFG. SEE ATMOSFÄÄRILINE MUUSIKA alates 00:30 meenutab mulle tohutult Akira Yamaoka loomingut Silent Hilli mänguseerias. Ning video all üks kommentaar paneb enam kui täppi:
I can't read any of the comments below, but it looks like an EPIC mix of Silent Hill, Forbidden Siren and Fatal Frame. AND THAT IS FRIGGIN AWESOME
Mäng pole veel valmis, aga demo on üleval, mis mul endalgi tirib hetkel ja ei jõua ära oodata, et saaks proovida juba.
Edit: panin demo korraks käima, et näha, kui hästi (FPS) kõlbab mängida. Mõni minut mängisin ja ma ütlen käsi südamel - mind pole aastaid niivõrd tugevasti hirmutatud.
Liikusin majade vahel õues. Pimedas öös oli kuulda lehtede sahinat, siis hakkas mõnda aega mängima üks väga atmosfääriline ja hirmuäratav lugu. Ma ei teinud sellest eriti välja. Mu ümber valitses tühjus. Seejärel mõtlesin, et vaataks korra telefonis seda kaamera mode'i. Tegin pilti ühest vankrist. Liikusin natuke maad edasi, hoides samal ajal kaamerat käes. Jõudsin tupikuni, siis pöörasin ümber ja nägin VAIMU otse enda ees, mida oli kaameras näha ainult ja ta liikus minu suunas. Siis ma otseses mõttes karjusin hästi kõrge häälega "AAAAAAAAAAAAAAAAA" üle toa, vajutasin kiiruga Esc'i ja väljusin mängust. Järgmised pool minutit järjest olin freaked out, käed värisesid ja cold sweat... Täiesti metsas ikka. Kui ma ei julge mängida kl 11 hommikul valges, siis kuidas ma suudan DreadOuti mängida täna õhtul pimedas ja üksinda?
Illustratsioon:

Igatahes pärast demo näppimist olin endast nii väljas, et pidin Battlefield 3 multiplayeris noobe tapma enda närvide maha rahustamiseks.