Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas ruut » 05. Aprill 2013, 12:52

Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 05. Aprill 2013, 23:12

CM-Girl kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Spoilerid juba olnud osade kohta.

http://thechive.com/2013/04/03/a-few-th ... 33-photos/ :D

Awesome. 17 ,18 , 21 ja 30 meeldivad enim :irw: :irw: Mis puutub pilti nr 27, siis mõtlesin ise ka sama. Varustatud ikka vabsee hästi. :)

Meeldetuletuseks, et kusagil hooaja esimeses pooles nad võtsid korralikult varustatud sõjaväe pundi rajalt maha ;) .

Rääkimata sellest et lõunaosariigid on nagunii hästi relvastatud niiet seal ei tohiks zombie maailmalõpu ajal mingit probleemi tekkida. :D Nüüd Obama muidugi mingit teemat ajab seal automaatrelvade bännimisest.
http://www.youtube.com/watch?v=KYzH9BBiinM

Finaalist ootasin rohkem, mitte et ta teab mis jama oleks olnd, aga pool hooaega vahid seda kemplemist ja venitamist ja siis tulemus on... njah...
Hooaja esimene pool oli kõva, teine pool üks loll kemplemine kus inimesed ei saa oma egost üle. Mingit kahe küla vahelist jauramist võib teistest filmidest/sarjadest ka vaadata, jätkem too sari zombie teemaliseks. Hooaja teise poole zombied olid nagu suvalised linnukesed metsas keda väga tähele ei panegi, jõlguvad niisama ringi.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas CM-Girl » 05. Aprill 2013, 23:42

Six-Fo kirjutas:
CM-Girl kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Spoilerid juba olnud osade kohta.

http://thechive.com/2013/04/03/a-few-th ... 33-photos/ :D

Awesome. 17 ,18 , 21 ja 30 meeldivad enim :irw: :irw: Mis puutub pilti nr 27, siis mõtlesin ise ka sama. Varustatud ikka vabsee hästi. :)

Meeldetuletuseks, et kusagil hooaja esimeses pooles nad võtsid korralikult varustatud sõjaväe pundi rajalt maha ;)

Arvasingi, et keegi seda nüüd mainib. :) Mõtlesin ka ise sellele, et ju siis see relv neilt sõjaväelastelt saadi.Ega siin vast midagi muud pole. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 07. Aprill 2013, 00:25

Eks meile tuleb see muidugi üllatuseks kust niipalju relvi välja leiti.
Spoiler :
Nagu ka selles episoodis kus Rick, Michonne ja Carl leidsid Morgani üles. Morganil oli tohutu relvaladu

Aga see on uskumatu kui relvastatud Ameerika lõunaosariigid on. Pea igas majapidamises on mingisugune relv. Praegu täpselt ei mäleta mis osariigis tegevus toimub aga enamusel on tugev lõuna aksent küljes. (Ricki näitleja on muideks tegelt tugeva inglise aksendiga, vaadake mõnda intervjuud temaga, hämmastav kui hästi tal lõunaosariikide aksent seriaalis õnnestub). Niiet see on üldse hämmastav et sealkandis zombied nii domineerivalt võimule said, vähemalt pooled peaksid olema maha notitud :D

Ja rääkimata USA sõjaväest, sinna pannakse meeletu raha magama. Relvi, laskemoona ning varustust on sõjaväel piisavalt et oma kümme aastat vastu pidada. (on neil ka selliselt töödeldud toidupakid mis säilivad kümmekond aastat). Eks ole näha kas seriaal viib tegelased kokku mõne valitsusväega
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas 0ll » 21. Aprill 2013, 22:44

Vaatasin alles täna finaali ära :/
Hooaja teine pool oli ikka ilge püksikummi venitamine (<- loll väljend), kokkuvõttes palju hullem kui näiteks eelmine hooaeg - neil lihtsalt ei olnud piisavalt materjali, et sellega 16 osa täita. Üks superepisood ("Clear") ja paar talutavat. Hooaja esimese poole põhjal lootsin, et tõuseb kvaliteetsarjade seltskonda, aga nüüd otsustasin, et aitab kah... Jälle üks seep vähem!
3. hooaeg - 5/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas lostinthemist » 23. Aprill 2013, 00:53

Tõepoolest, kolmanda hooaja oleks saanud julgelt paari episoodi võrra lühemaks lõigata (eriti teisel poolel), kuid minu meelest oli see tervikuna teisest hooajast iga kell üle, mis oli ikka ilgelt rõve wannabe seebiooper "Vapratest ja ilusatest," rääkimata veel vohavast tegelaste debiilsetest dialoogidest tunnete teemal. :pööritus:
Vangla puhastamine zombidest oli ikka meeldejääv seik kolmanda hooaja algusest ja see oli täpselt see, mida võiks soovida korralikust zombiseriaalist - rühm inimesi näevad vaeva, et teha plats zombidest tühjaks, kasutades taktikat ja toetades üksteist. Lisaks sellele saime esimese kurikaela inimese näol ning erinevalt kahest esimesest hooajast polnud sisuareng enam lineaarne.
Ootan kindlasti huviga järgmist hooaega, ehkki kolmanda hooaja finaal jäi pisut lahjaks.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 21. Mai 2013, 22:37

Vaatasin alles nüüd kaks viimast osa ära ja ikka üsna meh oli. Kahju, et hooaja esimene pool nii palju tugevam oli.

Esimene pool - 8/10
Teine pool - 4/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eneke99 » 05. Juuni 2013, 16:27

Mina paneks 7 10-st.
eneke99
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Rasmus » 08. Juuni 2013, 05:02

:!: Spoilerid.

Vaatasin nüüd viimase nelja (?) päevaga põhimõtteliselt kolm hooaega ära, üritan asja kokku võtta.

S01 6/10
  • 1x01 ei läinud üldse peale - liiga uimane ja seda zombimaailma avastamist olen juba liiga palju kordi erinevates filmides näinud. Oleks võinud vähe kiiremini asja juurde asuda ning Ricki ärkamise juurde hilisemates episoodides jupphaaval tagasi tulla, nagu nad mõne teise sündmusega on teinud. Morgan tundus oma pojaga päris lahe tegelane, ootasin tema tagasitulekut alates ta viimasest nägemisest.
  • 1x02 oli omajagu parem, kõvasti rohkem tegevust. Glenn sai kohe uue grupi lemmikuks tegelaseks, Merle oli ebameeldiv.
  • Ricki, Lori, Carli ja Shane'i taasühinemine oli päris huvitav. Esmamulje Darylist oli sarnane Merle'ile, aga päris kiiresti muutus ta mu lemmiktegelaseks.
  • Hooaja teine pool (4-6) oli üsna tuim vaatamine.

S02 5/10 (?)
  • 2x01 oli põnev, sain esimest korda aru, et tegelased lähevad mulle tegelikult päris korda. Esimest korda tekkis ka huvi järgmise osa vastu.
  • 2x02-04 polnud just suurem asi, nii et otsustasin Ralfi soovitusel (või noh, mitte päris) vaadata ära vahepealsed "previously on..." osad ja jätkata 2x13 juurest.
  • Avastamine, et Shane oli 2x12 lõpus surnud, oli päris rõõmustav. Skippisin küll tema n-ö halvaks muutumise, aga ebameeldiv tegelane oli ta algusest peale. 2x13 oli paras segadus ja vist ainuke massisuremisosa teises hooajas (esimeses oli 1x04, kolmandas 3x04). Samas ükski surm erilist emotsiooni ei tekitanud.

S03 8/10
  • 3x01 oli loomulikult hea, meeldivalt vähe dialoogi, ricktatorship mõjus värskendavalt. Vangla metoodiline puhastamine oli väga äge. (Y)
  • Woodsbury tundus kohe liiga hea, et olla tõsi. Merle'i taasnägemine oli rõõmustav. Kuberner meenutas kohe algusest peale kedagi, aga ei saanud täpselt pihta, et keda... siis, kui ta silmast ilma jäi, sai aga selgeks:
    Pilt
    Tegu on Bill Moseley'ga filmist "2001 Maniacs: Field of Screams". Muide, ta kehastab seal linnapead, kes juhib väikest linnatäit inimesi, kes peale vaadates tunduvad täiesti normaalsed olevat, aga seda tegelikult kohe üldse ei ole.
  • Andrea tegelane muutus aina ärritavamaks ja ebavajalikumaks. Michonne oli hooaja esimesel poolel täiesti olematu tegelane - olgu, tast oli zombide ja Kuberneri meeste tapmisel abi, aga tegelasena oli ta kohutavalt häiriv ja tühi. Õnneks teisel poolel see paranes, 3x12 oli vist see tema parim episood.
  • Kõik surmad alates T-Dogi omast olid mu jaoks tõsiselt kurvad. Kuna olin teise hooaja halvema poole vahele jätnud, siis ei olnud minu jaoks Lori sugugi ebameeldiv tegelane, nii et see mõjus mulle pisut teisiti. Merle'i surm ja sellele järgnenud Daryli reaktsioon oli väga kurb, samuti ka Andrea ja Miltoni minek.
  • Kuna vaatasin alates 3x04-st kuni lõpuni järjest, siis hooaja teine pool ei tundunud üldse igav või tühi. Minu meelest andis see väga hästi seda post-apokalüptilist feeli edasi, mõjus väga rusuvalt ja päris raske oli vaadata, kuidas kõik koost laguneb. Nii palju surmasid, nii palju raskusi ja nüüd tuleb veel teiste inimestega võidelda. Eks see ole reaalsuses ka nii, et kui miski meid välja suretab, siis ilmselt pole need zombid, vaid me ise. :pööritus:
  • Finale kohta on samad mõtted - vaikus mõjus hästi. Ootasin seda hooaja viimast võitlust, aga tegelikult väga hea, et ei tulnud mingit suurt lahingut, nad poleks tõenäoliselt rohkem kaotusi enam talunud.

Uue hooaja kohta... ei teagi, mis edasi saab. Ma ise Kubernerist eriti suurt ohtu ei näe - nad on nüüd ju ainult kolmekesi ja vaevalt need kaks ka enam kaua selle hulluga püsivad. Ainuke probleem võib olla söögi hankimine, kuna suid, mida toita, sai Ricki kamp endale päris kõvasti juurde. Sellel seebil ma lõppu igal juhul veel ei näe... zombid ei saa ju kunagi otsa. :irw:
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 20. Juuli 2013, 01:45

Keegi näinud uue hooaja treilerit? Ma ei ole nii vaimustuses kui teised, aga tundub hea hooaeg tulevat.
Spoiler :
Kõige meeldejäävam oli Tyreese. Teised jäid nagu vabsee tahaplaanile. Vastasseis Daryli ja Rickiga. Mingi jama silmaga ja jäi mulje, et ta jäi walkeritele saagiks. Väga huvitab ka see, et kes need walkerid sisse lasi ja need närilised värava juurde jättis, et elavaid surnuid ligi meelitada. Kuberner? Loodan, et mitte tema siiski. Eks näis. Also, treilerist jäi mulje, et Maggie õe ja Daryli vahel võib hakata mingi teema. Hmm..
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rasmus » 20. Juuli 2013, 14:43

Mõtlesin küll algselt treileri vaatamata jätta, aga jõudsin isegi "Teen Wolfi" boardilt selleni (Scotti ema!!), nii et nägin ikkagi ära. Mingit erilist vaimustust pole ja eriti ei ootagi uut hooaega, ehkki pooleli jätmise kavatsust ka just pole.

CM-Girl kirjutas:
Spoiler :
Also, treilerist jäi mulje, et Maggie õe ja Daryli vahel võib hakata mingi teema. Hmm..
Spoiler :
Kas see tüdruk mitte mingi 14-aastane ei peaks olema? Tundus rohkem selline isa-tütre suhe, tüdruk sobiks pigem Carliga kokku. Tyreese'ist on mul endal üsna savi, aga kui ta tõesti surma peaks saama (nagu esmapilgul tundus), siis igal juhul väga idiootne see juba treileris ära näidata.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 20. Juuli 2013, 15:12

Ma arvan, et kui asi puudutab Darylit, siis vanus ei oma tähtsust. Noored-vanad, naised-neiud..all are in love. :irw:
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 21. Juuli 2013, 21:11

Treiler jättis suhteliselt külmaks, kuigi tulemas näib olevat huvitavaid stooriliine. Nii või naa vaatan edasi. Aga palju rohkem meeldis üks piltidest, mis avaldati enne Comic Con'i. Niiii bad-ass. 8)

Pilt

Ja nüüd edasi järgmiste CC asjadega... nii palju videosid, nii vähe aega...
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas CM-Girl » 22. Juuli 2013, 19:39

Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 04. September 2013, 20:53