Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas CM-Girl » 31. Märts 2013, 22:35

3x14
Enim meeldis selle osa juures Kuberneri ja Andrea kassi-hiire mäng. Ja muidugist ka need põlenud walkerid.

3x15
No pool sellest episoodist oli ikka nii loid ja tekitas väikestviisi frustratsiooni, aga vot õnneks läks huvitavamaks.
Spoiler :
Esimene kord kui Merle mulle sümpatiseeris. Poleks uskunud, aga tema surm tegi meele kurvaks. Ja muidugist eriti südantlõhestav oli näha Daryli reaktsiooni. :(

Also, väike 'wtf' moment oli ka seoses Glenni ja Maggie kihlumisega.

Anyway..ootan viimast osa.
Pilt
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 01. Aprill 2013, 11:22

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 01. Aprill 2013, 15:09

Hah, hooaja finaalist ootasin action'it, kõmmutamist ja plahvatusi. Natuke ikka sai ka, aga üllataval kombel mängiti suuremas osas hoopis teistsuguste emotsioonide peale. Ja lõppki polnud üldse see, mida ootasin.

Spoiler :
Ikka ja jälle suudavad sarja tegijad maha tappa mingi tegelase, kes oma tegude tõttu pole just meeldivate seast, kuid sobiva muusika ning teiste tegelase reaktsioonide abil osatakse nende surm vaataja jaoks väga kurvaks teha. Lori, Merle, Andrea. Kuberneri põhjusest oma inimesed maha lasta ma aru ei saa, kas tõesti kaotas lihtsalt enesekontrolli? Arvasin, et ta on ikkagi arukam. Äkki tuleb järgmisel hooajal lagedale hiilgava plaaniga. Carl on endiselt bad-ass, põnevusega ootan järgmist hooaega, et näha kuidas arendatakse tema tegelast edasi. Meeldiv üllatus, et vangla rahvast jäid kõik ellu.

Daryl'i fännidele:
Pilt
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas CM-Girl » 01. Aprill 2013, 16:13

Nõrk finale. Lahjaks jäi. Eelmise kahe hooaja viimased episoodid meeldisid tunduvalt rohkem. Ootasin midagi võimsamat.
Spoiler :
Tulistamised/tulevahetused mulle meeldisid. Mõtlesin, et kas tõesti Rick jt lahkusid vanglast, aga õnneks mitte. Ja muidugist Carl..paaris eelnevas osas on ta väga meeldinud, tubli poiss, aga no see mis ta nüüd tegi..screw him.
Kuberner pööras ikka täiesti ära. Ja krt kus võttis aega Miltoni suremine. Tore oli teda walkerina näha, sama lugu eelmises osas Merle'ga. Ja no Andrea surm ei kõigutanud mind üldse. No emotions.
Päris igav lõpp ikka.

Aa..seda ka, et muusika lõpus oli küll (Y)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 01. Aprill 2013, 23:03

3x16
Spoiler :
See integratsioon oligi kõige huvitavam osa selles finaalis.
No kurat, Andrea.. mida sa patrad selle sureva Miltoniga seal.. Lihtsalt passis seal kuidas mees hinge vaakus. Oleks võinud ennast vähe rohkem liigutada. Aga noh, Andrea surm oli juba ette ära tajuda, nagu ma paar posti tagasi kirjutasin, ta lihtsalt ei sobitunud enam.
Latiino-Darylist võib järgmine hooaeg veel asja saada.

Ma ei teagi.. 7/10ish saisoon äkki? Hooaja esimene pool oli ikka üsna kõva.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 02. Aprill 2013, 00:46

Finaal meeldis (Y)

Spoiler :
Vastupidiselt kõikidele ootustele suunduti väga antiklimaatilisele rajale, mis mulle meeldis, sest oodatud suurejooneline relvakonflikt ja pikalt ette mängitud Rick vs. Kuberner clash asendus Kuberneri enda sisemise ja väga hullunud konflikti lahenemisega - complete and utter meltdown. Samas olen nõus, et finaalina episood väga ei töötanud, kuid mulle kontrastsus ootuspärasusega isegi väga meeldis
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 02. Aprill 2013, 02:55

Nõustungi vist kõige rohkem LFT'ga siit praegu
Spoiler :
see, et clash nii olematu oli (kaua see kestis, mingi 2 minutit?) oli alguses üpris imelik, aga see hilisem Kuberneri unipommimine heastas selle kõik. Also, üllatav, et ta ellu jäi. Mõtlesin, et see on ainuke kindel asi, mida siit finalest leiab. Carl on ebasümpaatne. Mitte ainult selle poisi maha laskmise pärast, vaid üleüldse see, kuidas ta enda arvates nii kuradi tark on. Loll nolk. Tyreese saab vist nüüd Ricki parimaks sõbraks või miskit? Ma pole koomikseid lugenud, aga kuskilt on see nagu kõrvu jäänud. Also, lol, et ma 3.1 ajal arvasin, et Hersheli vigastus tähendab seda, et ta saab surma umbes 3.3, aga ikka kõpitseb.
Finale oli suhteliselt ok. Tagantjärele nüüd mõtlen, et ehk tõesti töötas see madalatempoline asi rohkem. Sest guns blazing asi tehti juba mid-season finale ajal ära ja see oleks igavam olnud vb. Andrea surm oli meh, teda polnud ammu vaja juba. Sellegipoolest see Ricki "Us, one of us" oli kena. Imelik, muidu, et Rick, kes varasemalt nii külmavereline juht on olnud ja ei lubanud isegi neljal noorel inimesel grupiga liituda, võttis nüüd mingi laatsareti vastu.
Uues hooajas võiks vanglast edasi liikuda. Also, ennustan/pakun, et ei lähe kaua enne kui mingi riiklik sekkumine tuleb ja/või mingi suurem organisatsioon.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Sten » 02. Aprill 2013, 03:59

Spoiler :
Andrea's dead

Pilt
Kasutaja avatar
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas ruut » 02. Aprill 2013, 10:59

Nähtud.

Spoiler :
Andrea surm oli...no, ütleme et midagi sellist mida ma ootasin, sest kaua sa nii lolli tegelast elus hoiad. Ilmselgelt on seriaal ja koomiks kaks väga erinevat üksust selles suhtes, võetakse ikka väga palju tõlgendamisruumi endale. Ja see on hea.

Kokkuvõtvalt oli hea hooaeg, esimene pool oli kohe eriti kõva, teine veidike rauges, seega minu jaoks on esimene siiani lemmik.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 02. Aprill 2013, 11:34

3x16

Spoiler :
Lõpuks ometi ei ole enam seda Andreat, loodetavasti järgmises hooajas ei hakka Kuberner teda igal pool nägema, nagu juhtus Ricki ja Loriga. Carl on nõme, isa üldse ei distsiplineeri teda, ainult sigadusi teeb. Miltonist oli kahju, üks nohkar jälle vähem. Ma oleks küll Woodburysse jäänud, mitte vanglasse kõiki kolinud, ohutum on aga, elatustase langes jälle.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 02. Aprill 2013, 12:18

Zinera kirjutas:
Spoiler :
loodetavasti järgmises hooajas ei hakka Kuberner teda igal pool nägema, nagu juhtus Ricki ja Loriga.

Spoiler :
igaühel võiks oma hologramm-sõber tekkida. Daryl Merle'i nägema hakata, Carol T-Dogi, jne
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 02. Aprill 2013, 16:34

Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. Aprill 2013, 11:52

Spoilerid juba olnud osade kohta.

http://thechive.com/2013/04/03/a-few-th ... 33-photos/ :D

3, 12, 17, 23, 24 (Y) (Y)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Pixie » 04. Aprill 2013, 15:38

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:http://thechive.com/2013/04/03/a-few-things-that-make-no-sense-about-the-walking-dead-33-photos/ :D

Isiklik lemmik on nr 14. :irw:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas CM-Girl » 04. Aprill 2013, 16:35

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Spoilerid juba olnud osade kohta.

http://thechive.com/2013/04/03/a-few-th ... 33-photos/ :D

Awesome. 17 ,18 , 21 ja 30 meeldivad enim :irw: :irw: Mis puutub pilti nr 27, siis mõtlesin ise ka sama. Varustatud ikka vabsee hästi. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist