007: Skyfall

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: 007: Skyfall

PostitusPostitas Forzelius » 09. Veebruar 2013, 00:50

Igatahes, Skyfall oli hea bondi film ning ei tasu ka unustada, et see sai VIIS Akadeemia auhinna nominatsiooni!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 09. Veebruar 2013, 01:00

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Selline on sinu mõte. Kas oled kuulnud midagi "OPEN ENDING"-st?

Olen, aga vähemalt mina saan aru, millal seda kasutatakse ja millal mitte. Ja "Shutter Islandil" ei ole lahtist lõppu. See, et sa seda arvad ei tähenda, et see tõele vastab. Uuri ise järele kui ei usu.

Millises Bondi-filmis pole loogikavigu ja kes üldse vaatab Bondi-filme oodates loogikat? Mitte keegi.
"Skyfall" on suurepärane meelelahutus mitte kõrge kunst. Seda ei pea ka tulihingeliselt kaitsma. Veel enam tooma välja teisi filme, mis võiksid olla ebaloogilisemad.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas damon » 09. Veebruar 2013, 19:15

Wow millise "lainetuse" suutsin tekitada ...
Tõsi, millises action-filmis pole loogikavigu aga see oli minu arvustusest ainult üks osa, mis filmis ei meeldinud.
Sooviti näiteid - ühe tõstsite juba esile, kontrollimata arvutit ei ühendata oma sisevõrku.
Teine mis silma ja meelde jäi oli rongikatusel vedelev jupp ketti ??? Ja eks neid ole veel.
Ma ei ütle, et tegemis on halva filmiga aga seekordse bondi-filmiga käis meediakära filmist tunduvalt üle.
Kahtlen ka Oscari nominatsioonides - kas film oleks saanud nii palju nominatsioone kui oleks tegemis hoopis eraldiseisva action filmiga ? Kaks võib olla tõesti, viis arvatavasti mitte.
Ja muide - neist viiest neli on seotud muusikaga, mis paneb omakorda muigama, et Bondi saab reklaamida kui mingit muusikali.
Kasutaja avatar
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas CyberRax » 19. Märts 2013, 00:13

Ei olnud suurem asi. Algusstseen oli hea, järgnev üksjagu nõrgem, lõpuvõitlus oli eriti kahvatu. Silva ei meeldinud.
Näinud korra, rohkemat kavas pole. 5/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
CyberRax
Eliit

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist