Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas Pixie » 12. Märts 2013, 12:30

Episoodi vaadates kontrollisin vahepeal, palju veel lõpuni on. Imestasin, et olin jõudnud alles poole peale - tundus nagu oleks kestnud juba terve igaviku. Tavaliselt on nii, et kui ep lõpeb märkamatult ära, on osa meeldinud. Aga praegu ei saaks otseselt öelda, et ei meeldinud.

Spoiler :
Pingeline värk, Kuberner üllatas oma pakkumisega, kuid peagi sai kinnitust, et ta ikkagi ei ole nii lahke tüüp. Oleks pidanud kohe arvama. Usun, et Andrea läks tagasi teadlikult ja üritab nüüd tegutseda pigem Rick'i grupi heaks ja enam mitte mõlema poole huve teenides. Mul on tunne, et hooaja lõpp tuleb vinge, verine ja vähemalt paari valusa kaotusega. Sammhaaval liigutakse selle suunas, set-up on küll veidi aeglane ja rahulik, kuid usun, et ei pea pettuma. Kolm episoodi veel.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Garli » 12. Märts 2013, 13:16

Loodan, et need viimased ~3-4 osa on lihtsalt vaikus enne tormi (3x12 oli küll hea vaheldus) ehk finales tullakse millegi väga vingega lagedale. Hooaja esimene pool oli tugevam ja loodan, et enne hooaja lõppu naastakse selle tasemeni. Siiani endiselt mu lemmik hooaeg, tho, vaatamata kergele tempolangusele.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 12. Märts 2013, 13:51

Taaskord osa, mis ei paku ühtegi üllatust (erinevalt eelmisest). Kõik on ette mängitud ja ette näha, mistõttu vaatangi natuke igavusega võideldes, kuidas nad lahendavad olukordi ja liiguvad ühelt sündmuselt teisele nii nagu alguses võis arvata. Iga dialoog ja omavaheline arutelu erinevatel teemadel lõppevad ja arenevad nii nagu esimene pähe karanud mõte eeldas.
Spoiler :
Mõte: Ah tal on kindlasti relv seal laua all ja oligi.
Mõte: Lähtudes kuberneri nürist ja läbinähtavast karakterist ning erakordselt haigest lõustast ei anna ta mingit rahu teistele ja ei andnudki. Kuigi 2 päeva andmine oli hea nüke. Mõlemad valmistuvad lahinguks kohe.
Mõte: Andrea jääb kuberneri juurde ja jäigi. Ei olnud küll üllatus, aga mingisugune reaalne heitlus või siis pettemanööver oleks väga teretulnud.
Ja veel ja veel...

Sain vahepeal isegi aru, miks TWD pole mind kunagi sisse tõmmanud nii nagu mõned teised vaadatud või käsil olevad sarjad. Kõik olukorrad, sündmused ja tegelased arenevad minu jaoks täiesti kiretult. Pinge puudub ja kui tekibki, siis ainult seepärast, et näha, kes nüüd sureb ja kuidas. Kõik on kuradi tavaline (kuidas on võimalik muuta zombied tavaliseks? TWD sai sellega hakkama) ja loogiline. Iga uus tegelane (Kuberner) mängitakse esimeste minutitega ette ära. Ei mingeid saladusi ja müsteeriume. Ainult teadmine, et ta on paha ja manipuleerib teistega. Kõrvalekaldeid pole.
Selline "Falling Skies"-ilik vibe on TWD-l juures ja see on ikka väga räigelt öeldud.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 12. Märts 2013, 17:01

Päris kuum episood. Või vähemalt oli seda üks stseen. ;-) Peast käis läbi mõte, et nüüd ilmuvad walkerid välja ja segavad kogu asja ära.

See Ricki ja Kuberneri teema jättis külmaks. Andrea oli nii naeruväärne, püüdes mingit vahemeest mängida seal. Ta meeldib mulle aint siis kui walkereid tapab. Siis on ta päris äge.

Selles osas oli huvitav jälgida Daryli ja Martinezi omavahelist läbisaamist. + Hershel ja Milton.

"I just met you. At least buy me a drink first." :irw:
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 12. Märts 2013, 22:45

Mulle just see huumor ja naer tundub punnitud olevat. No lihtsalt ei mõju naturaalselt..
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 12. Märts 2013, 22:54

Ma ei tea, minu meelest oli see nagu sõõm värsket õhku. Ei oodanud seda üldse ja seda parem oli. Millal üldse keegi nii naeris? Kõik muidu nii tõsised,vihased,kurvad jne.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 13. Märts 2013, 01:02

CM-Girl kirjutas:Andrea oli nii naeruväärne, püüdes mingit vahemeest mängida seal.

Amen!

Üleüldse ei suuda teda vaadata.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas ruut » 13. Märts 2013, 13:19

Spellbound kirjutas:kuidas on võimalik muuta zombied tavaliseks? TWD sai sellega hakkama

Minu arust selles peitubki kogu selle maailma mõte ning see on pigem hea asi.

Viimane episood mulle meeldis, eriti just see eri leeridest pärit kõrvaltegelaste omavaheline läbisaamine.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 18. Märts 2013, 21:11

Enamus episoodist oli vääga keskpärane, lõpupoole muutus pingelisemaks. Oli vast rumal arvata, et suuremat action'it saab ka enne hooaja lõppu.

Spoiler :
Lootsin, et Tyreese ja teised võtavad ikka aru pähe ja liituvad vangla omadega. Ja vähe ei olnud pettunud, kui Kuberner sai Andrea kätte viimasel hetkel. Enamus hooajast olen oodanud, et Andrea vanglasse teiste juurde läheks ja kui peaaegu sain oma tahtmise, võeti see minult nii järksu ära. Hmpf. :? Järgmise nädala episoodist ei oota ka midagi erilist, üritan õppida viimase mitme nädala vigadest. Küll aga panustan seda suuremad ootused ülejärgmisele osale.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Ronet » 18. Märts 2013, 21:46

3x14
Spoiler :
Arvasingi, et ta vanglasse tagasi ei jõua. Pärast seda hääletut lehvitamist metsatukas olin kindel, et järsku hüppab Governor kuskilt välja ja notib Andrea maha. Aga läks natuke teisiti..
Siiski olen suht veendunud, et elusalt ta Rick'i gruppi tagasi ei satu. Ta lihtsalt ei sobitu enam nendega.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 18. Märts 2013, 22:13

Spoiler :
Imo ka Andrea ei sobi enam ja oleks täiesti sobiv ohverdus, et rahuldada publiku "keegi tähtsatest tegelastest peaks ka aeg-ajalt surema" janu. Usun ka siiski, et Kuberner seda hooaega üle ei ela. Loodan, et ta parem käsi ka täiesti ära ei vaju, vaid teeb midagi tähtsat veel, täitsa sümpaatne onkel.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 19. Märts 2013, 15:13

Mainiks ära, et The Walking Deadil tuleb jube hästi välja erinevates episoodides erinevatele seltskondadele/gruppidele keskendumine (paar osa tagasi Rick, Carl ja Michonne, eilses osas Andrea ja Woodbury rahvas). Üldiselt taipan alles episoodide lõpuminuti(te)l, et teisi ei ole (peaaegu) üldse näidatud.

3x14 oli muidu so-so, teine pool oli isegi päris põnev. Mingeid prediktsioone tegema ei hakka. Ühe karakteri surma ma järgmisest osast juba tean, kahjuks või õnneks. Kes soovib, see võib spoilerist vaadata.

Spoiler :
Merle

Btw, kes koomikseid kaugemale lugenud on, siis kuidas ja millal
Spoiler :
vanglast edasi liigutakse?

Tean, et sari pole raamatutega üks ühele ent elemente laenatakse sealt kindlasti ka edaspidi.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas P2ppin » 20. Märts 2013, 22:21

Viimane osa vaatamata, aga kuidagi väga lahja hooaja teine pool ju ? Peale esimest poolt tundus, et võib asja saada.
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Pixie » 25. Märts 2013, 15:42

Kolmanda hooaja teine pool on olnud päris aeglane, ilmselgelt tulevat sündmust lükatakse vägisi muudkui edasi. Tegelaste tundma õppimine, arendamine ning selle abil olemasoleva olukorra keerulisemaks muutmine on minu poolt praktiliselt alati teretulnud võte. Kuid siis, kui lugu on hästi tehtud, nagu näiteks kõige uuem episood. Leidus väga häid tegelastemomente (Maggie/Glenn), walker'eid (nii äge, kuidas nad muutuvad värvuselt ühtlaselt hallikamateks) ja veel mõni, mis kuulub spoiler tag'ide vahele. Tänu härra Garli postitusele olin selleks osaliselt valmis. :|

Spoiler :
Enamus ajast mõtlesin, et kas sureb Merle või Michonne. Merle pole kunagi lemmiktegelane olnud, veel vähem viimases episoodis nähtud tegude põhjal. Seda muidugi hetkeni, mil ta Michonne'i vabaks lasi ja Kuberneri üritas maha lasta. Natukene oli temast kahju, aga rohkem emotsioone ei tundud. Aga siis, kui Daryl leidis laipa sööva Merle'i... ja tema reaktsioon. :( Vat see mõjus juba palju tugevamalt. Väga hea stseen, kurb, aga hästi tehtud. Kuberner käitub tavaliselt näilise viisakuse ja sarmikusega, aga mõneks momendiks sai näha tema jõhkrust, mis paneb närviliselt mõtlema järgmise nädala peale. :P

Järgmise nädala preview jätsin meelega vaatamata. Bring it on!
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Forzelius » 25. Märts 2013, 22:57

Spoiler :
Eks see oli tulemas. Merle oli tugevam grupi liige 1. hooaja ja 3. hooajas tegi ta põhigrupis vaid kameo. Mis on naljakas, sest ekraaniaja mõistes oli teda 3. hooajas oluliselt rohkem. 3. polnud teda enam vaja, kuigi vist enamik fänne rõõmustas selle üle, et teda uuesti näha sai. Ja nagu Pixie ütles, siis mitte surm ise, vaid moment kui Daryl teda silmas, oli see, mis mõjus. Eks aru oli saada kah, et üks kahest 3. hooajaga oma TWD karjääri lõpetab: Michonne või Merle. Isegi hea, et nii läks ja vaadates sellest, kuidas Rick episoodi lõpus püssi langetas, kui Michonne vangla poole kõndis, võib järeldada, et Michonnel on tulevikku.
3. hooaja teine pool on suhteliselt aeglane olnud, tõesti. Eriti tobe on see seetõttu, et ilmselt etteaimatav sündmus, ehk Kuberneri surm finales (ma pakuks), on see, mida vaatajale just kui hoitakse. Aga see tundub nii piinarikkalt etteaimatav,, nii et kui see on ainus asi, mis finales aset leiab (koos a'la Woodbury hävinguga vms), siis on päris vilets. Loodan mingit mängumuutjat nagu oli 1. hooaja lõpus. Vanglast ilmtingimata ära minema ei pea, kuna set-up on päris magus ja kuhu edasi neil minna ongi.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist