Jüngrid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Jüngrid

PostitusPostitas Ralf » 11. Veebruar 2013, 13:00

Jüngrid
The Following (2013 – 2015)

Endist FBI agenti Ryan Hardyt (Kevin Bacon) ootab ees elu kõige karmim väljakutse. Psühhopaadist sarimõrvaril Joe Carrollil (James Purefoy) on õnnestunud luua isiklik kultus, kes isegi trellide tagant tema käske täidavad.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Järgijad

PostitusPostitas CM-Girl » 06. Märts 2013, 00:58

Arvasin, et sellest võib saada üks minu lemmikuid, aga eksisin. Vähemalt esimese osaga ei klikkinud. Esimese 10 minutiga tekkisid negatiivsed emotsioonid. Peaaegu krigistasin hambaid. Ja kohe kui see Jennifer ome suu lahti tegi, siis..aargh. Pea hakkas valutama. Aga samas sisu ju ei ole kõige halvem. Oli ka 2-3 stseeni mis olid häirivad, kuigi ometigi olen hullemat näinud. Ega need stseenid külmaks ei jätnud. Jätkan vaatamist lootuses, et ehk lähevad episoodid paremaks.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 06. Märts 2013, 16:57

Kui esimene osa mingisugust muljet ei avaldanud, siis pole ilmselt mõtet jätkata. Minu arust piloot ja sellele järgnenud paar osa olid väga põnevad ja etteaimamatute keerdkäikudega, nüüd on lihtsalt progressiivselt halvemaks (ja jaburamaks) läinud.

Teine hooaeg on nüüd muide kinnitatud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas CM-Girl » 06. Märts 2013, 17:20

Ralf kirjutas: Minu arust piloot ja sellele järgnenud paar osa olid väga põnevad ja etteaimamatute keerdkäikudega, nüüd on lihtsalt progressiivselt halvemaks (ja jaburamaks) läinud.

Jätkan siiski vaatamist kuna ennegi nii olnud, et kui sari teiste jaoks läheb halvemaks, siis minu jaoks läheb paremaks.

Also, ennist unustasin mainida, et see laul esimese osa lõpus oli nii paganama hea.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 06. Märts 2013, 19:36

Jätsin ise pärast 3. episoodi pooleli. Lihtalt ei ole põnev. Kõik logiseb nii mis kole. Eriti häirib briljantse mõrtsuka ebabriljantsus (N)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 06. Märts 2013, 20:05

LiveForThis kirjutas:Jätsin ise pärast 3. episoodi pooleli. Lihtalt ei ole põnev. Kõik logiseb nii mis kole. Eriti häirib briljantse mõrtsuka ebabriljantsus (N)

Minu arust on ta kõik senised 6-7 episoodi neile opakatest FBI agentidele vasakult ja paremalt peeru vahele andnud? Briljantsust rohkem kui Tiffany juures.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas LiveForThis » 06. Märts 2013, 20:13

No pollarite ülekavaldamine oli jah tõesti selline mõnus ettemängitud plaan jne, aga kahjuks ei tooda isegi nende pöörete juures põnevust mitte ükski tegelane ega episoodide pingeliinid.

Tegelasena on see genius serial killer väga tühi. Tal justkui pole midagi öelda. Naeratab palju ja teeb kavalat nägu, muud midagi.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 06. Märts 2013, 20:47

Tean, et teine hooaeg on ka 15 episoodi. Tore, et tavakanalid lõpuks aru saavad, et less is more. Hannibal'i sari tuleb ka mingi 13 episoodi ilma selle back 9-ta.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas adi » 06. Märts 2013, 22:32

Oh jah, hetkel aktuaalne 7's epiood jääb minu jaoks ka viimaseks. Niiväga kui ma algset ideed ja neid esimeste episoodide vägivallamomente ei nautinud, ajab see one trick pony mind järjest rohkem vihale.

Andke mulle märku, kui stsenaristid oma pead persest välja tõmbavad ja vahelduseks midagi muud välja on mõelnud kui ... see.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 24. Märts 2013, 18:13

Jätan samuti 7 episoodi juures pooleli. Ja kui esimene osa välja arvata, olen suuremalt jaolt end vaatama sundinud lootuses, et läheb paremaks. Tegelased tunduvad tüütud, iga nurga peal on mõni selle sarimõrvari abiline... ja kuidas tal neid üldse nii palju on? Seni ta on ainult palju naeratanud ja Poed tsiteerinud, millegi muuga ta silma ei paista. Kogu tema plaan töötab esmajoones seepärast, et käsikiri seda ütleb, mitte et see loogiline tunduks. See oleks vastuvõetavam, kui tegu oleks mingi üleloomuliku võimega või oleks näidatud, et ta on erakordne inimpsühholoogia tundja. Selle viimase punktini võidakse veel kunagi jõuda, aga seriaal ei motiveeri nii kaua ootama.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist