Spoilerid.
Ma ei mõista, kuidas on võimalik Governori Rickile eelistada. Woodbury elanikest saan aru, sest neil ei ole kogu infot, kõiki teisi (kaasa arvatud Andreat ja Ralfi

ei mõista. Governor ehitab mingit isiklikku düstoopiat, pestes inimeste ajusid valede/propagandaga ("terroristid tahavad meid hävitada") ja madala barbaarse meelelahutusega (
zombie-Colosseum). Hoides neid samal ajal abituna
(oli lõbus vaadata, kuidas pool linna mööda tänavat ühe zombie eest põgenes). Tõsi, lõpuks otsustas massidele relvad kätte jagada, aga need inimesed on sisuliselt kahuriliha, keda saab kasutada konfliktis, mida ta ise alustas ja hiljuti veelgi süvendas.
Ricki kamba ühiskonnakorraldus on loomult primitiivsem - sisuliselt on tegemist karjaga, keda juhib alfaisane. Samal ajal on see süsteem igast otsast ausam ja läbipaistvam - kõik teavad, mis toimub; kõik panustavad, kuidas suudavad.
Tekitad pingeid ja lahkud Woodberyst, pannakse su pea eest preemia välja (Michonne'i näitel)
ja rohkem näiteid pole, sest relvadega mehed pole rohkem inimesi välja lasknud 
. Rick vaevalt kedagi jõuga kinni hoiab või lahkumise eest kätte maksab.
Rick väldib võõraid, Governor otsib võõrad (kes tema
juhtpositsiooni ohustada võivad) spetsiaalselt üles ja hävitab nad - ei ole mingit põhjust arvata, et USA Rahvuskaart Woodbury elanikele halba soovis.
Siia otsa see vahva akvaariumikogu ja seksuaalne rünnak.... Mõnikord sa hirmutad mind, Ralf...
Viimane osa sai netiinimestelt korralikult peksa, aga minu arust oli see selgelt viimase kolme nädala parim. Huvitavad vestlused, Caroli geniaalne Judithi-plaan, fantastiline Tom Waitsi kaver..
mõtlen seda täiesti tõsiselt - paljudele käis ilmselt närvidele, aga minu arust sobis ideaalselt.