Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Wisegirl » 26. Veebruar 2013, 22:46

Meh, Andrea on jätkuvalt blond ullike, kes nüüd peale endise kamba külastamist arvatavasti ise oma silmad kinni pigistab. Piisavalt tark siiski, kuna läks Rickiga rääkima - ainuke võimalus vaherahuks. Ju siis teab, et kuberneri-poisil niikuinii hammas verel.
Kuberneri tegevus on kogu aeg ebaeetiline. Teada tahaks ainult, mis ta tiksuma paneb;
Spoiler :
miks ta lasi selle sõjaväelaste pundi maha tappa, kartis alfa-isase positsiooni kaotada?
Väike väiklane inimene.

Olen team Daryl, ja Carl muutub samuti üha asjalikumaks.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas CM-Girl » 27. Veebruar 2013, 17:36

Andrea. Andrea. Andrea. Ja ega muud miskit olnudki. Ja mida kuradit Rick mõtles, kui talle auto ja relva andis? :|

Andrea koos walkeriga oli päris hea. Ja noh, ega ta muidugi ei suutnud teha mida vaja. Soe ase liiga mõnus.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 27. Veebruar 2013, 17:43

Meeldis see koht viimases osas:

Spoiler :
Andrea: "Mis Shane'ist saanud on ka?"
"Surnud..."
Andrea: " :| Aga Lori, mis temaga juhtus?"
"Surnud..."
Andrea: " :|"
"Aa ja T-Dog, ta pole ka enam meiega. ;-) "
Andrea: " :pööritus: :pööritus: "
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas 0ll » 01. Märts 2013, 01:08

Spoilerid.
Ma ei mõista, kuidas on võimalik Governori Rickile eelistada. Woodbury elanikest saan aru, sest neil ei ole kogu infot, kõiki teisi (kaasa arvatud Andreat ja Ralfi :)) ei mõista. Governor ehitab mingit isiklikku düstoopiat, pestes inimeste ajusid valede/propagandaga ("terroristid tahavad meid hävitada") ja madala barbaarse meelelahutusega (zombie-Colosseum). Hoides neid samal ajal abituna (oli lõbus vaadata, kuidas pool linna mööda tänavat ühe zombie eest põgenes). Tõsi, lõpuks otsustas massidele relvad kätte jagada, aga need inimesed on sisuliselt kahuriliha, keda saab kasutada konfliktis, mida ta ise alustas ja hiljuti veelgi süvendas.
Ricki kamba ühiskonnakorraldus on loomult primitiivsem - sisuliselt on tegemist karjaga, keda juhib alfaisane. Samal ajal on see süsteem igast otsast ausam ja läbipaistvam - kõik teavad, mis toimub; kõik panustavad, kuidas suudavad.
Tekitad pingeid ja lahkud Woodberyst, pannakse su pea eest preemia välja (Michonne'i näitel) ja rohkem näiteid pole, sest relvadega mehed pole rohkem inimesi välja lasknud ;-). Rick vaevalt kedagi jõuga kinni hoiab või lahkumise eest kätte maksab.
Rick väldib võõraid, Governor otsib võõrad (kes tema juhtpositsiooni ohustada võivad) spetsiaalselt üles ja hävitab nad - ei ole mingit põhjust arvata, et USA Rahvuskaart Woodbury elanikele halba soovis.
Siia otsa see vahva akvaariumikogu ja seksuaalne rünnak.... Mõnikord sa hirmutad mind, Ralf...

Viimane osa sai netiinimestelt korralikult peksa, aga minu arust oli see selgelt viimase kolme nädala parim. Huvitavad vestlused, Caroli geniaalne Judithi-plaan, fantastiline Tom Waitsi kaver.. mõtlen seda täiesti tõsiselt - paljudele käis ilmselt närvidele, aga minu arust sobis ideaalselt.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 01. Märts 2013, 02:09

Ma ei ütleks, et ma Governori Rickile eelistan, aga mulle on küll selline mulje jäänud, et sari üritab tihti näidata Ricki natuke negatiivsema külje alt ja samal ajal Governori kohati positiivse. Vahepeal tekib nende kahe leeri suhtes neutraalne tunne. Governoris ma mingit antikristust küll ei näe.

0ll kirjutas:Mõnikord sa hirmutad mind, Ralf...

Böö.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas ruut » 01. Märts 2013, 14:58

ruut kirjutas:
GorrestFap kirjutas:Tervitused, täna jäi pisike detail natuke häirima.

Mis kamm sellega nüüd on?

Spoiler :
Pilt

Kas ma olen ainuke,
Spoiler :
kelle arust on see valel pool asuv silmaauk peeglist pärit?

Boom! Lawyered.

Suht okei osa (lõpuks vaatasin ära). Tom Waits oli (Y) , Andrea oli (N) , kuigi ilma riieteta isegi (Y) . Merle oli (Y) , Carl oli (Y) , Tyreese'i kamp oli pigem (N) , eriti see üks persevest.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 04. Märts 2013, 18:43

New episode was good. Mulle vähemalt meeldis. Üks selle hooaja lemmikuid. Hea näide sellest, et episood võib ka vähese actioniga hea olla. Kindlasti poleks see episood nii hea olnud
Spoiler :
Morganita. Paaril korral olen mõelnud, et kas näeb teda uuesti või ei. Nii, et meeldiv üllatus oli teda üle PIKA aja näha taas. Ei tundnud Ricki kohe ära. Oli ka üle elanud lähedase kaotuse ja eks ta ei mõelnud selgelt kui Ricki ründas. Nende omavaheline võitlus oli super. Kui nüüd mõelda sellele reaktsioonile kui Rick sai teada, et Lori on surnud, siis see mõjus koomiliselt ja ei mõjunud üldse. Aga hoopis vastupidine oli nüüd kui Morgan rääkis oma poja kaotusest. Väga kahju, et ta otsustas linna jääda ja kaasa ei läinud teistega. Tema seatud lõksud. (Y)

Also, selles osas meeldis veel väga, et Carli suhtumine Michonne'i muutus paremaks. Meeldis nende väike moment peale seda kui Michonne pildiga tagasi tuli. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 04. Märts 2013, 18:48

Ei olnud halb epsiood. :) Väga tore oli näha rohkem Michonne'i ja veelgi toredam oli kuulda teda rääkimas rohkem kui paarisõnaliste lausetega. Carl oli ka tubli. Loodetavasti jätkavad mõlemad samas vaimus.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Zinera » 04. Märts 2013, 22:00

3x12

Carl on nii laps ikka, eriti ei meeldi tema tegelaskuju, aitab küll kõiki jne, aga siiski. Michonne tegi mingeid lauserekordeid ilmselt...ja Rick oli tagasi oma maailmapäästja rollis.
Spoiler :
Morganil olid head lõksud, nad võiks vangla ümber sarnaseid teha, aga rottidest oli kahju. Eriti kahju oli sellest mehest, kes alguses tee ääres karjus ja järgi jooksis, hiljem oli lihtsalt üks suur vereloik.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 04. Märts 2013, 22:12

No võrreldes kahe esimese hooajaga on Carl ikka suht palju muutunud. Areng toimub ja aina paremuse poole. (Y)
Spoiler :
Episoodi algus pani kulme kergitama. Sõideti sellest mehest julmalt, ilma peatumata, mööda ja hiljem ka ignoreeriti kui too mees jooksis ja karjus. Hmm..eks jah, pole vaja üht suud juurde mida toita, i guess.

Also,
Spoiler :
Pilt
Please no! Seda küll vaja pole.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 05. Märts 2013, 21:49

Spoiler :
Rick: "We're eating his food now?"
Michonne: *shrugs* "The mat said "Welcome.""

:irw: :irw: :irw: :irw:
Michonne hakkab üha rohkem meeldima.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 05. Märts 2013, 22:32

Tõesti, Michonne sai selles episoodis vat et oma ekraaniajaloo jooksul natukenegi rohkem kui paar lauset meiega jagada. Kohe oli tema omapära rohkem näha ja tunda. (Y)

Spoiler :
Igal juhul üks viimase aja tugevaim TWD episood. Tegelaste vaheline huumor oli paigas, toonitati ka zombi post-apo maailma julma reaalsust ja selle möödapääsmatust. Carli ja Michonne`i ühine character defining rännak oli mõlema karakteri kontekstist vaadatuna igati sobilikult ajastatud. Sama lugu ka Ricki ja Morganiga. Ilma liigsete selgituseta mängiti Morgani ja Ricki erisusus välja ja mõnusalt pikalt mängiti ka Rick`i tugevuse ja nõrkusega. Eriti kui arvestada viimastes osades aset leidnud Rick`i breakdowni. Võrratult pikalt usaldati TWD`le omast kõhedat pildikeelt, liikudes mööda muserdatud nägusid ja räbaldunud surnuid selles mahajäetud linnakeses.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 06. Märts 2013, 16:28

Mõtlesin ka seda, et Michonne rääkis rohkem kui senistes osades kokku. Also, überlahe oli
Spoiler :
Lenny James'i uuesti näha. Mul tbh oli meelest läinud, et ta seal sarjas üldse oli, aga niipea, kui Rick ta ära tundis, tundsin ka mina. Ilmselt teda rohkem ei näe, kuigi intervjuud jätavad selle asja pigem lahtiseks. Also, nõus CM'iga, et seda Carl+Beth asja ei tahaks. Kuigi Carl on tublimaks muutunud küll. 3.12's tegi ta vast esimese asjaliku teo üldse.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 08. Märts 2013, 19:26

ruut kirjutas:Mis kamm sellega nüüd on?

Torkas mulle ka silma(ha). Vaatasin end väikse minimaratoniga just TWD järjele ja pidin hiljem selle peeglistseeni rewatchima, et asjas kindel olla. Esilagu arvasin lihtsalt, et sari pani meeletult pange(meeles oli ainult "parem silm"), aga jah, peegel. Üleüldises toonis olen aga hooajaga rahul, vähemalt varasematest enam. Asi on arvatavasti Governori tegelaskujus, tundub väga intelligentne ja pädev kuju, samas ka oma väikeste kiiksudega. Sari vajaski paremat antagonisti, zombied üksinda pole suurem asi. Kui ta poleks niivõrd vähe ambitsioonikas(tundub oma väikse külaga rahul olevat ja tõukab kõik muu eemale) ja kitsa silmaringiga(ha), näeksin temas ikka väga suurepärast juhti just selliste keeruliste aegade jaoks.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Ralf » 09. Märts 2013, 17:28

Viimane episood oli minu arust üks parimaid üldse. Õigesti öeldud, et näitas väga hästi selle maailma julma reaalsust ja kohati pani mõtlema, et võib-olla ei mängi tegelaste üleküllus just sarjale kasuks.

Meeldib, et järgmise osa pealkiri Arrow on the Doorpost pealkiri on näpatud Dylanilt: "Seen the arrow on the doorpost saying, “This land is condemned all the way from New Orleans to Jerusalem”".
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist