Hakkab jälle pihta

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Hakkab jälle pihta

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 14. Jaanuar 2013, 00:13

Hakkab jälle pihta
Hakkab jälle pihta (2013 – 2014)

"Hakkab jälle pihta" on valus-naljakas telekomöödia üksteist armastavast, ent alalises kriisis elavast perekonnast, kes püüab välja murda omavahelisest konfliktirägastikust, leida õiget kasvatusmeetodit hüperaktiivsetele lastele ja siluda suhteid ülinõudlike vanematega. Ükskõik, mida nad ette ei võtaks, teeb see olukorra ainult hullemaks.

Sarja keskmes on tavaline Tartu tuumikpere, mille moodustavad kooliõpetajast isa Raimond Vesilind, näitlejannast ema Veronika Vesilind, nende kaksikud pojad Martin ja Anders. Nende ellu sekkuvad pidevalt Raimondi ema Urve ja isa Ülo, pluss peab Raimond leidma aega oma eelmisest abielust pärit teismelise tütre Diana kasvatamiseks.

Pealtnäha on tegemist igati kaasaegse abieluga, kus abielu tähendab koostööd ja vastastikust austust, kus lapsi koheldakse võrdsete isiksustena ning mehe- ja naisevaheline tööjaotus on igati kaasaegne - isa ja ema panustavad võrdselt nii kasvatusse ja kodusesse majapidamisse, aga ka elatise teenimisse.

Paraku aga käärivad pealispinna all lahkhelid ja võimuvõitlus - kelle sõna jääb peale, kes panustab rohkem, kellel on suurem õigus karjäärile ning kellele jääb kasvatusasjades viimane sõna. Lisaks kummitab alaline mure, et kaksikud ei allu ühelegi teadaolevale kasvatusmeetodile. Pinged on üleval ka suhetes vanematega, ultrakonservatiivsete Raimondi isa Ülo ja ema Urvega, kes peavad Raimondit tossikeseks ning miniat Veronikat hüsteerikuks ning nende lapsi vabakasvatusega ärarikutud jõmpsikateks, kui ka Veronika vabameelsete vanematega. Lisaks pidevale võimuvõitluse ja olmepainetele, kiusab nii Veronikat kui Raimondit armukadedus nii eksides, kolleegide kui elu enese vastu.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Hakkab jälle pihta

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 17. Veebruar 2013, 22:18

Eesti tasemel päris hea vaatamine, kordades elulähedasem kui Õnne 13 kunagi olema saab. Lõpuks hakkas naine üle viskama, lihtsalt nii häiriv tegelane. Mis aga laste kasvatamisse (ja sellega seotud muredesse) puutub, siis see osa on üpris õnnestunud.

6/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas tuusla » 04. Märts 2013, 00:30

Mina jällegi ei saa aru, kuidas see effing pask etv-le maha müüdi (korgijoogi abil?:P). Tõele au andes vaatasin ma otsast lõpuni ära esimese osa, kui seda päris korralikult mutta tambiti. Ja andsin isegi raipele jalaga surmahoobi. Mingisugust kolmandat (?) osa nägin vist tükati, ei kannatanud sedagi vaadata. Pange aeg millegi asjalikuma alla, inimesed. Nii vaatajad kui tegijad.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. Märts 2013, 13:05

Tohoh, millega nii karmid sõnad ära on teenitud?
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas tuusla » 04. Märts 2013, 13:16

Ämn? Mille ma nüüd ära tundsin? Igavesti igav ja tuim tükk on, ei muud:)

Edit: ma tahtsin sellest midagi hea arvata, aga mida pole, sinna ei kasvata väevõimuga ka. Ausõna, mul ei teki pohmellis pereemaga mingit suhestumist;)
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tuusla » 04. Märts 2013, 13:31

Ütleme siis nii: reeglina on pilootosa see, mis peaks sarjale vungi sisse andma ja huvi tekitama, mh? Mina seda vunki ei näinud. Hambutu "nali", vahelduseks tordiga näkku-jalaga makku, nõmedalt kirjutatud tegelased...
Ma ei tea, kui sitt on sitt, siis see on sitt ka siis, kui sinna sisse ei astu või keelega ei katsu.*

*nuriseti, et ma olla soft. Ma siis enam ei ole.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tuusla » 04. Märts 2013, 13:43

Ult: teeme nii: ma olen nõus oma seisukohti korrigeerima, kui ma millalgi veel mõne osa vaatan ja leian, et eksisin 180 kraadi.*

*avas etv veebis viimase osa.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. Märts 2013, 13:54

Ei ole tarvis, seda eelkõige seetõttu, et olles esialgse hinnangu juba kujundanud, ei muutu see enam nii kardinaalselt (isegi kui sa sellele avatud oleksid ja antud diskussiooni valguses sa seda ilmselt ka ei ole). Lisaks ei ole ma ka ise antud seebist vaimustuses (tuleb tunnistada, tegelased, ja ka mõned näitlejad, on nutused).
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas tuusla » 04. Märts 2013, 14:16

Sul on tuline õigus.
See viimane osa venis samamoodi nagu tatt.
Selge on see, et mul on huumorisoon absoluutselt vale koha peal. Antud sarja kontekstis kindlalt.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kickflick » 04. Märts 2013, 14:31

Pilootosa ja üht osa sattusin vaatama ja jäi väga halb mulje. Sisu puudub, viletsad näitlejatööd ja üldse igav ja lame.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline