Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas Zinera » 19. Veebruar 2013, 22:58

3x10

Spoiler :
Üldse ei meeldi see Glenni valitsusaeg, ta on nii juhm ja korealane, ning tema ja Maggy eelnev kinnivõtmine mõjutab vist päris palju järgnevat hooaega, natukene draamat juures. Ricki hulluks minemine eriti ei üllatunud, päris karmid löögid olnud ometigi. Andrea ilmselt võtab linna üle, oleks tegusam linna suhtes, kui see sadomaso linnapea. Panin tähele, et kõrvaltegelased, kes saavad lõpuks ometi pika dialoogi kellegagi pidada, saavad suhteliselt kohe surma - ei olnudki need vangid eriti kõvad mehed... Episoodi lõpp meeldis, midagi üllatuslikku, ja on, mida järgmiselt episoodilt oodata.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 19. Veebruar 2013, 23:07

Zinera kirjutas:3x10

Spoiler :
Üldse ei meeldi see Glenni valitsusaeg, ta on nii juhm ja korealane :shokeeritud: :shokeeritud:

Spoiler :
Tore kui juhm ja korealane on ühes lauses nagu kasutaksid seda samas tähenduses :P
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas GorrestFap » 19. Veebruar 2013, 23:22

Tervitused, täna jäi pisike detail natuke häirima.

Mis kamm sellega nüüd on?

Spoiler :
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
GorrestFap
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Forzelius » 19. Veebruar 2013, 23:38

GorrestFap kirjutas:Tervitused, täna jäi pisike detail natuke häirima.

Spoiler :
Pilt

Klassikaline continuity viga, ei midagi muud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 19. Veebruar 2013, 23:44

Kui see nüüd peaks reaalselt sisse jääma koos ülejäänud osadega, siis on see ikka räme viga. :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 19. Veebruar 2013, 23:45

Spoiler :
ta on nii juhm ja korealane

Pilt
Spoiler :
Godzilla never forget the anger
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 19. Veebruar 2013, 23:46

LiveForThis kirjutas:Kui see nüüd peaks reaalselt sisse jääma koos ülejäänud osadega, siis on see ikka räme viga. :P

Ei see on filmitrikk
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 20. Veebruar 2013, 00:09

Defexer kirjutas:
LiveForThis kirjutas:Kui see nüüd peaks reaalselt sisse jääma koos ülejäänud osadega, siis on see ikka räme viga. :P

Ei see on filmitrikk

Ehk siis räme viga.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 20. Veebruar 2013, 01:22

Spoiler :
ta on nii juhm ja korealane

Pilt
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 20. Veebruar 2013, 02:04

N-Korea is not happy indeed.

OK, aga mis puutub Glenni, siis mulle ta rahutus isegi meeldis. Erinevalt teise hooaja punnitamisest tuli tema äkiline tahtmine enese ja teiste eest seista üsnagi loomulikult. Kuigi tema tegutsemise tagajärgi oli juba miilide kaugusele ette ära näha ;-)

Sellele vaatamata oli 10. episood kenasti toimiv vaikus enne tormi. Kõik minu senised lemmikpunktid said täidetud. Merle`i ja Daryl`i konflikt oli lihtne, aga siiski toimiv viis näitamaks nende vahel süvenenud erinevust. Norman Reedus haarab kohe kaasa kui ta kaadrisse astub. Merle samuti oma vastikust tekitavas sadistlikkuses. Usun, et Michael Rooker is having fun. Rick`i hullusehoog tundus esialgu mõjuvat väga odavana, aga antud episoodi raames suutis mind tema otsiskelu seal põõsas isegi kaasa haarata. Maggie ja Glenni keeruliseks kiskuva suhtes arendamine on ka kõvasti loomulikum kui kunagi varem. Maggie`it kehastav näitlejanna Lauren Cohan saab minu meelest kenasti hakkama. Üldsegi mõjub tema puhtnaiselik haprus ja badass zombie killer look üpriski veenvalt. Abiks on ka asjaolu, et Cohan pakub ka lisaks kenale rollile ka ohtralt silmarõõmu ;-)

Episoodi pöördelised hetkel olid küll ette ära mängitud, aga sellele vaatamata meeldis mulle grupi peataolek, mis tõigi kaasa kurvavõitu tagajärjed.

Olgu, seda küll, et kui võrrelda 3. hooaja esimese poolega, siis tempo ja üldise arengu sujuvus on märksa loium kui enne. Aga ma ei saaks öelda, et paariosaline maharahunemine üldse halb oleks.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 20. Veebruar 2013, 02:43

GorrestFap kirjutas:Tervitused, täna jäi pisike detail natuke häirima.

Spoiler :
Pilt

Kas ma olen ainuke,
Spoiler :
kelle arust on see valel pool asuv silmaauk peeglist pärit?
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 25. Veebruar 2013, 01:00

Johhaidii, see Rick. Cmon. Loodan, et nüüd hooaja lõpuni ta nägemusi ei näe. Maggie suutis ka pinda käia. Episoodi algus oli ikka päris jama ja mida edasi seda suurem frustratsioon hakkas tekkima, aga siis..lõpuks..läks paremaks. Mida rohkem Daryl ekraaniaega saab seda PAREM!!!
Spoiler :
Võõraste päästmine walkerite käest + siis see lõpp, kus Daryl koos vennaga aitasid Ricki, olid selle hooaja ühed parimad stseenid. Ja muidugist vendade vaheline väike tüli metsas. YESS!!
Also, mida kuradit nagu..Axel sai veidikene rohkemgi ekraaniaega ja mis tehakse? Tapetakse ta ära. SOB.Mulle hakkas ta täitsa meeldima.

Ja Tyreese'i kamp lahkuski?
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 25. Veebruar 2013, 14:57

Kõige uuem episood meeldis tsipa rohkem kui eelnev. Kuigi sündmused arenesid oluliselt aeglasema kiirusega kui eelmise nädala preview põhjal arvasin. Plusspunkte teenisid Hershel ja isegi Merle.
Spoiler :
Andrea sai minult viimase võimaluse, lõpuks ometi võttis ta midagi ette. Väga hea oli näha teda koos endise kambaga, natuke võõrastav juba, aga tulid meelde vanad "head" ajad. Kui Andrea minema hakkas sõitma, lootsin sisimas, et otsustab siiski vanglasse jääda ning teisi aidata. Temasugust lisajõudu oleks hädasti vaja. Üldse ootasin, et nüüd Woodbury asub vanglat ründama, aga seda hoitakse vist hooaja lõpuks?

Võiks arvata, et auto ja kütuse olemasolu on väga oluline, pidasin imelikuks kergekäeliselt auto loovutamist. Või siis seda, kuidas walker astus kenasti üle langenud puude. Veidi aega tagasi lugesin, et TWD näitlejad läbivad eelnevalt nn zombie koolituse, mis hõlmab ka teatud viisil käimist. Ja see, kuidas walker'i taga kõndimine hoidis teised eemal, tundus kuidagi eriti lihtne. Maybe it's just me. :irw:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Ralf » 25. Veebruar 2013, 22:36

Kogu see Woodbury ja Governori värk on tegelikult nii õnnestunult üles ehitatud, et mul on - nagu mõnel seriaali tegelaselgi - omamoodi raske pooli valida, sest kuigi sari on algusest peale olnud Rickist ja tema salgast, tunnen ma tema suhtes juba pikemat aega teatavat põlgust ja samas Governori vastu empaatiat, kuigi tema tegevus kipub aeg-ajalt olema ebaeetiline. Kui sarja eesmärk kolmandas hooajas ongi tuua vaataja vangla ja Woodbury tandrite vahepiirile, siis vähemalt minu arust on nad sellega erakordselt hästi hakkama saanud. Ja selle pärast on ka Andrea põnev tegelane, kõigub kahe seltskonna vahel ja püüab olla diplomaatiline. Rickist on igasugune peategelaslikkus põhimõtteliselt kadunud ja see on hea. Viimase episoodi lõpp oli (Y) Tom Waits ja paljas Andrea.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 25. Veebruar 2013, 23:40

Rick on minu jaoks algusest peale sümpaatne olnud ja tore näha, et lugu on jätkuvalt progressiivne. Pole vist väga raske aimata, millega 3. hooaja lõpp kulmineerub. Mind huvitab ka see, et
Spoiler :
kuhu nad edasi üldse minna planeerivad. Senimaani on järgmiseks hooajaks kütust andnud see, et nad peletatakse välja oma kodudest, olgu selleks siis kas labor või talu. Praegu on nad aga leidnud ideaalse pelgupaiga, mis tähendab, et kui just neljas hooaeg kah seal ei plaanita olla, siis peletab Kuberner nad kas vanglast välja või tehakse see täielikult maatasa mingis tulevahetuses (mis on päris ebatõenäoline). Saab näha.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist