Parima filmi Oscari võitis "Argo"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 25. Veebruar 2013, 09:11

85ndatel Filmiakadeemia auhindadel tunnistati parimaks filmiks "Argo", mis võitis kokku kolmes kategoorias kaasa arvatud parim mugandatud stsenaarium ja montaaž. Parima meespeaosa Oscari võitis juba kolmandat korda Daniel Day-Lewis ("Lincoln"), naispeaosa aga Jennifer Lawrence ("Õnneteraapia"). Parimaks lavastajaks tunnistati Ang Lee, kelle filmi "Pii elu" hinnati parimaks veel operaatoritöö, filmimuusika ja eriefektide kategooriates.

Loe täielikku uudist siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Oscarid 2013

PostitusPostitas Kadii » 25. Veebruar 2013, 15:05

inb4 Les Miserables võitis Best Achievement in Makeup and Hairstyling, sest Hathaway ajas juuksed maha.

Also, imdbs onBest Achievement in Sound Editings kaks võitjat, mis teema sellega on?
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 25. Veebruar 2013, 16:10

Kadii kirjutas:Also, imdbs onBest Achievement in Sound Editings kaks võitjat, mis teema sellega on?

Viik oli, teist korda Oscarite ajaloos.

Hea meel "Pii elu" võitude üle, miskipärast eeldasin, et jääb underdogiks ja saab heal juhul kuju ehk mõnes väiksemas kategoorias, aga opetöö, eriefektid ja režiitöö tulid ilusti koju.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Parima filmi Oscari võitis

PostitusPostitas CM-Girl » 25. Veebruar 2013, 16:32

Alguses kui Seth lavale tuli, olin väga elevil. Hea nali kohe alguses. Sai Tommy Lee Jonesi naerma + mulle meeldis see Lincolni nali. Kokkuvõttes toredad laulu-ja tantsunumbrid.
Kuidagi liiga lühike sissejuhatus. Mida gala edasi seda loiumaks asi muutus. Võitjate seas üllatusi ei olnud hetkeni kui selgus, et ühes kategoorias oli VIIK. Mõtlesin, et kas see nali aga ei olnud. :)
Adele'i esitust ootasin enim. Ja ma niiiiiiii lootsin, et ta võidab. Tema võitu + ka "Argo" võitu ootasin enim.
Kuigi "Argo" minu jaoks 6/10 film, siis sellele vaatamata tahtsin selle võitu, just Ben Afflecki pärast, kes
lavastajanommist ilma jäi.LOVED HIS SPEECH! Ja no QT võidu üle olin ka väga HAPPY!!
Mõtlesin, enne Oscari tseremoonia algust, et kes võiks parima lavastaja Oscari võita. Otsustasin, et hoian Ang Lee'le pöialt.Nii, et sellega läks hästi.
Ja no Lawrencil ikka "veab". Eelmine kord väike viperus kleidiga ja nüüd kukkus/komistas trepil.

Aa..seda ka, et Les Mis'i casti etteaste meeldis ja isegi väga. Much better than the movie. Also, TED!!!

Seth oli tore, aga lahjaks jäi siiski. Aga noh, ega miski ületa 2004.aasta gaalat,kui LOTR võidutses. Jap, iga aasta võrdlen galat 2004.aastaga. Crystali sissejuhatus oli fantastiline, suurepärased laulunumbrid, head võitjad,eriti LOTR ofc.

Polnud juba pikemat aega Oscari galat laivis vaadanud. Tore oli seda koos teiste filmiveeblastega koos vaadata ja samal ajal ircus chattida. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 25. Veebruar 2013, 18:49

"Pii elu" (6/10) oli täis visuaalset ilu, aga midagi enamat seal väga ei näinud. Justkui "Slumdog" ja "Avatar" oleks lapse saanud.
Spoiler :
THAT'S RACIST!

"Pii elu" režii ja muusika võidud olid oodatavad. Konkurentsis oli küll Spielberg ja Haneke, aga esimene oli lihtsalt igav ja teine on veel nägemata. Benh Zeitlin vääris võitu minu silmis - midagi uut. Visual effects ja Cinematography olidki ainsad õigustatud võidud "Pii elu" puhul.

Stsenaariumi eest Tarantinole - väga hea, kuigi "Zero Dark Thirty" (9/10) ja isegi "Moonrise Kingdom" (9/10) olid stsena osas selgelt paremad.
"Argo" (7/10) võit adapteeritud stsena kategoorias oli ilus.

Parima animafilmi võit läks minu unistuste maailmas "ParaNorman"-ile, aga kuna "Brave"-i vastu ka midagi otseselt pole, siis on kõik OK.

Anne Hathaway. Jee.
Christoph Waltz. Jee.
Jennifer Lawrence. Nõrk jee, sest cheerisin Chastaini poolt.
Lewis. Jee.

PARIM FILM. Jällegi oleks võitjatena tahtnud näha "Les Mis"-i või "ZDT"-d, aga kuna OBAMA oli ju kohal :pööritus: :pööritus: , siis oli "Argo" võit ka tore. Täpselt selline film, et tore kui võidab, aga oli ka paremaid.

Show oli vinge.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 25. Veebruar 2013, 19:33

Äge show. Jäin väga rahule. (Y) Seth üllatas kuivõrd tasakaalukas humorist ta suudab olla kui väga tahab (või noh kui tal lastakse)

Võitjatega jäin samuti rahule. Waltzi ja Tarantino võidud tulid mõnevõrra üllatusena, aga sisimas teadsin, et they will win. Les Miserablesi 3 Oscariga jäin ka väga rahule. Hathaway võit + pluss cast`i etteaste oli mentaalne pisar silmas. :P
Life of Pi režii Oscari oleks hoopis Zeitlinile andnud. Adapted screenplay läks igati teenitult Argole. Day-Lewise võit oligi nii obvious nagu ma arvasin. Lawrence oli küll tubli, aga usun, et Chastain oleks Oscarit rohkem väärinud. Best Picture`i võiduga olen rahul, sest Zero Dark Thirty`le poleks nad elu sees andnud, Life of Pi sai juba režii Oscari kätte ja Lincoln oleks isegi nende jaoks liiga safe bet olnud.

Ise oleksin BP`i andnud Zero Dark Thirty`le, Les Miserables`ile või Beasts of the Southern Wild`ile. Esimesel oli veel kuidagi võimalus, teistel siiski mitte.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 25. Veebruar 2013, 21:05

Muusikanumbritega pingutati üle, muidu hea gala. Argo, Tarantino, Lawrence'i ja Ang Lee võidud olid lemmikud. Affleckilt õhtu parim kõne. (Y)
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 25. Veebruar 2013, 23:41

Ei viitsi pikalt kirjutada. Kõige sitem Oscari gala, mida ma näinud olen ja MacFarlane on kõige sitem õhtujuht siiani. Ei kavatse enam kunagi neid auhinnatseremooniaid vaadata.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 26. Veebruar 2013, 00:16

Muusikalidega pingutati tõesti üle, olgu siis selline theme või mitte. Kuigi ka mulle eriti ei meeldinud, siis eerikuga päris ühte paati ei istu - oli ka häid hetki ja Seth MacFarlane oli kindlasti üle keskmise. Õnneks näidati õhtujuhti sel korral meeldivalt palju. Esialgne monoloog, naljad Tommy Lee Jones'i või juutide kohta, Flight sokinukkudega, kõik oli hea.

Pilt

See, et kaks filmi viiki jäid, oli ka täielik üllatus. :shokeeritud:

Võitjatest -

(Y)
J-Law
Daniel Day-Lewis
Waltz oli rolli põhjal hea valik, võib aru saada, miks ta ka akadeemiale meeldis.

(N)
Les Misérables igal pool

Ennustus sel korral taas eriti ei õnnestunud, hetkel langevas trendis: 20, 19 ja sel aastal 18/24.

Pilt
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Spellbound » 26. Veebruar 2013, 00:49

Pilt
Moment, kus peast käis läbi ainult üks mõte: OMG nad annavad parima filmi Lincolnile, aga sai hoopis Argo. Kas on väga vahet? Nope. Mõlemad on üsna pro Ameerika, milles on sutsuke kriitikat (Lincoln polnud inimesena legendaarselt perfektne, ameeriklaste manipulatsioonid Iraanis). Kui enne võis öelda, et ah need Oscarid on poliitilised, siis nüüd löödi rusikaga tempel peale "Yes we can"...sry "Yes we are".

Kui näiteks Les Mis, ZDT või isegi Beasts oleks korjanud rohkem tähtsamaid oleks olnud fate in Oscars restored.
Praegu on ikkagi selline poliitiline iseenda paitamise tunne. Mitte ei auhinnata reaalselt häid filme, vaid ikka neid, mis on sobilikud ehk siis natuke pro poliitilised ja suured universaalsed teemad.

Les Mis-i näitlejate ühislaulmine oli parim moment kogu show jooksul. Russell Crowe saabumisel algas plaksutamine. SUPER.
Spoiler :
Pilt
Burger ühes käes, Oscar teises.

Lawrence`i üle on isegi hea meel. Lahe suhtumine ja üsna suur nunnumeeter.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 01. Märts 2013, 00:01

Käis kah. Paar head kõnet (GG-l oli rohkem). MacFarlane kerge hit-and-miss - osad naljad toimisid, osad mitte. Tegelikult on ta suurim pluss see meeldiv vanakooli raadiohääl. Lindilt maigutatud "Chicago" oli ebavajalik, Adele lugu jääb ilma filmita ka lahjaks, muud muusikalised numbrid muidu meeldisid. Bondi montaaž oli väga nõrk (mis juhtus?)

Kui siin mõnele halb maitse suhu jäi, siis soovitan päev varem toimunud Independent Spirit Awardsi ära vaadata - naljakas õhtujuht, mõnus vaba õhkkond ja ilusad tänukõned.

Ahjaa, helimontaaži viik ja võitjad olid õhtu üks lemmikhetki. Kartsin et suure Pi vaimustusega visatakse talle ka see kategooria, aga ei, möödunud aasta kaks parimat võitsid. Tore üllatus.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tuusla » 01. Märts 2013, 19:02

Mulle läheb korda ainult see, et Waltz sai Oscari. Ta on võrratu.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist