Alguses kui Seth lavale tuli, olin väga elevil. Hea nali kohe alguses. Sai Tommy Lee Jonesi naerma + mulle meeldis see Lincolni nali. Kokkuvõttes toredad laulu-ja tantsunumbrid.
Kuidagi liiga lühike sissejuhatus. Mida gala edasi seda loiumaks asi muutus. Võitjate seas üllatusi ei olnud hetkeni kui selgus, et ühes kategoorias oli VIIK. Mõtlesin, et kas see nali aga ei olnud.
Adele'i esitust ootasin enim. Ja ma niiiiiiii lootsin, et ta võidab. Tema võitu + ka "Argo" võitu ootasin enim.
Kuigi "Argo" minu jaoks 6/10 film, siis sellele vaatamata tahtsin selle võitu, just Ben Afflecki pärast, kes
lavastajanommist ilma jäi.LOVED HIS SPEECH! Ja no QT võidu üle olin ka väga HAPPY!!
Mõtlesin, enne Oscari tseremoonia algust, et kes võiks parima lavastaja Oscari võita. Otsustasin, et hoian Ang Lee'le pöialt.Nii, et sellega läks hästi.
Ja no Lawrencil ikka "veab". Eelmine kord väike viperus kleidiga ja nüüd kukkus/komistas trepil.
Aa..seda ka, et Les Mis'i casti etteaste meeldis ja isegi väga. Much better than the movie. Also, TED!!!
Seth oli tore, aga lahjaks jäi siiski. Aga noh, ega miski ületa 2004.aasta gaalat,kui LOTR võidutses.
Jap, iga aasta võrdlen galat 2004.aastaga. Crystali sissejuhatus oli fantastiline, suurepärased laulunumbrid, head võitjad,eriti LOTR ofc.Polnud juba pikemat aega Oscari galat laivis vaadanud. Tore oli seda koos teiste filmiveeblastega koos vaadata ja samal ajal ircus chattida.