Jeanne d´Arc

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Jeanne d´Arc

PostitusPostitas Robert » 31. Jaanuar 2007, 18:20

Jeanne d´Arc
The Messenger: The Story of Joan of Arc

Suurejooneline ajalooline draama kolkakülast pärit teismelisest tüdrukust Janne d´Arcist (Milla Jovovich), kes teatab, et Jumal oli pannud talle kohustuse päästa Prantsusmaa selle vaenlaste käest. Jeanne asub armee etteotsa ja mida aeg edasi, seda enam usuvad tuhanded sõdurid vaprasse Orleans´i neitsisse, kes oma valgel hobusel alati esimesena lahingusse ratsutab. Jeanne edu sünnitab talle aga ka veriseid vaenlaseid, kes näeksid teda nõiana tuleriidal hukkumas.

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Spellbound » 30. Juuli 2010, 12:08

Mis Luc Bessoniga juhtus? Miks talle need Artur ja misiganesmoidid nii väga meeldivad? Viimane korralik filmi oli tal The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec, mille peaks igal juhul ette võtma, aga miks ei tee Leoni ja Fifth Elementi lavastaja enam uusi filme, tüüp pakatab ju originaalsusest.

Tulles tagasi Jeanne d'Arc`i juurde, võin südamerahuga tõdeda, et palju palju nooremana nähtud film on nüüd täpselt sama meeldejääv ja võimas kui enne. Milla Jovovich oleks nagu psühhotroopsete ainete mõju all ja kannataks justkui kergemat sorti skisofreenia käes - ja just seetõttu ongi tema sooritus Orleansi neitsina niivõrd hea.
Filmi ülesehitus on üsna tavaline, aga erinevad sisupöörded tegelaste suhtes panevad filmi hiljem hoopis teisiti vaatama. Saatanat kehastanud Hoffman oli lihtsalt võrratu, sest piisas ainult üheülbalisest hääletoonist, tundetust näost ja tühjadest silmadest, et mõjuda kui Saatana tõeline kehastus Maa peal.
Filmi sära tekib suures osas Jovovichi elektrilisest etteastest, mis muutis iga lahingu uskumatult ärevaks ja pingest praksuvaks.
Ei mõista, miks filmi omal ajal maha tehti ja kõige tipuks nimetati Jovovich halvima näitleja kandidaadiks. Bessoni stiil on omapärane ja tundub, et ta oskab näitlejatest parima välja tuua.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3527
Liitunud: 01. September 2008, 14:34
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 02. August 2010, 07:17

Jah. Minu meelest oli ka Milla esitus vägagi nauditav ning filmi vaatamise ajal mõtlesin korduvalt, et mida talle sisse on söödetud, et tal just selline pilk silmis on. Mulle see film igatahes meeldis.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

Re: Jeanne d´Arc

PostitusPostitas Rasmus » 20. Veebruar 2013, 20:39

Pikad filmid ei hakka mulle vist kunagi meeldima. 6/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 224 külalist