Moderaator: Meeskond
CM-Girl kirjutas:Ma ise olen ka tundnud seda, et kui arvamus ei kattu teiste omaga, siis kohe tuleb negatiivne vastukaja.
CM-Girl kirjutas:Ma ise olen ka tundnud seda, et kui arvamus ei kattu teiste omaga, siis kohe tuleb negatiivne vastukaja.
ruut kirjutas:CM-Girl kirjutas:Ma ise olen ka tundnud seda, et kui arvamus ei kattu teiste omaga, siis kohe tuleb negatiivne vastukaja.
See juhtub sellepärast, et vahel esitatakse enda arvamust nagu see oleks vankumatu fakt.
Forza kirjutas:Naljakas vaadata, kuidas nüüd järsku kõik nii sallivad on.
P2ppin kirjutas:Forza kirjutas:Naljakas vaadata, kuidas nüüd järsku kõik nii sallivad on.
Täiesti tavaline käitumine. Alguses pekstakse sõnadega uimaseks ja hiljem tekkivad miskised süümekad ning moodustatakse päästearmee . Pole esimene foorum, kus sellist käitumist märganud.
CM-Girl kirjutas:ruut kirjutas:CM-Girl kirjutas:Ma ise olen ka tundnud seda, et kui arvamus ei kattu teiste omaga, siis kohe tuleb negatiivne vastukaja.
See juhtub sellepärast, et vahel esitatakse enda arvamust nagu see oleks vankumatu fakt.
Hmm..mina küll pole esitanud enda arvamust nagu vankumatut fakti. Minu arvamus on minu arvamus ja see ei tähenda, et kõik peavad minuga nõustuma vms. Pigem on nii, et kui mu arvamus on teistsugune kui enamusel, siis olen ma rumal.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline