D-Tox

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

D-Tox

PostitusPostitas Cochrane » 21. August 2005, 00:00

D-Tox
D-Tox

Stallone mängib politseiniku, kes saadetakse alkoholisõltuvuse pärast erihaiglasse. Kuid seal tegutseb mõrvar, kes patsiente üksteise järel tapab.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17

PostitusPostitas Goblin » 11. Oktoober 2007, 22:08

Alguses suhtusin sellesse filmi suht umbusklikult: Vananenud Sylvester Stallone, valmimisaasta 2002 ( See sellepärast, et eelistan 80-ndate märuleid) jne. Kuid ükspäev avanes võimalus vaadata, ja tuleb tunnistada, et film oli väga hea. Stallone madistas väsimatult edasi ja tegevuskoht oli ka väga hea: karauulis olev politseinikele mõeldud alkoholivõõrutuskliinik ja kui keegi neid järjest nottima hakkab, teavad nad, et see peab olema keegi iseendist. Õhkkond on ka väga supper.

8/10 ;-)
Maanteeviirus suundub põhja poole...
Kasutaja avatar
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 310
Liitunud: 31. Juuli 2007, 19:44
Asukoht: Pärnu !

Re: D-Tox

PostitusPostitas Rasmus » 05. Veebruar 2013, 17:22

Juba algusest peale tundus väga äge, aga kui tegevuspaigaks eraldatud hullumaja sai, siis muutus asi veelgi paremaks. Nagu Goblin ütles, oli õhkkond super - täpselt selline klaustrofoobiline ja veidi hirmuäratav, nagu vaja oli. Selle poolest meenutas veidi ka "The Shiningut" ning sama võib öelda ka stseenide vaheldumise kohta (üks tegevus pole veel lõppenud, kui juba hüpatakse teise juurde, nagu "Shiningus" labürinti ära eksimisega ja kohe peale seda järgmise päeva juurde minemisega). See siis käib põhiliselt selle aja kohta, kui tegevus just hullumajja oli liikunud.

IMDb foorumist leidsin sellise postituse: "I thought Mac was the killer...oh wait, I keep confusing this movie with "The Thing"...sorry,. But I am pretty sure the English guy is the alien."

Kuigi "The Thingiga" otseselt ühist ei olnud, siis tekkis ka hiljem lumes müttamisega sarnane tunne, nagu vaataks "Thingi", kuna "D-Toxis" on samamoodi tegelaste eesmärgiks paha mees üles leida. Võin nii palju ära spoilida, et "D-Toxis" pole tegu tulnukaga. :D Tapja arvasin ma esimese hooga õigesti, aga siis hakkasin üle mõtlema ja unustasin oma esimesed mõtted. Eks tegijate eesmärk oligi vaatajaid erinevate teooriatega eksitada, nii et selles suhtes läks korda küll. (Y)

Hindeks paneksin siis 7/10. Tegelikult võiks isegi rohkem panna, kuna õuduka kohta, mille peaosas on Sly, on see ikka väga hea.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 102 külalist

cron