Brixx:
''Prometheus'' ei ole ''Tulnukate'' filmiseeria film.
Küsimusele, kust pärinevad algupärases filmis "Alien" ja selle kolmes järjes askeldavad tulnukad, vastab tõesti "Prometheus" ehk Scotti naasemine "Alien" universumisse. Ja "Prometheus" on loomulikult osa kogu Scotti algupärasest filmist alanud seeriast. Film annab ju kätte vastuse miks ja kuidas saabus kosmoseavarustes ekslevate inimeste keskele see rõvedalt kaunis elajas, keda ma ise nimetan alati Alieniks (Iilien

), sest muidu ei saaks ma ise ka aru, et mis pagana tulnukatest ma pobisen. Vastus, mis Scott meile pakub, on küll väga tagasihoidlik, sest piirdub ainult vihjamisega, aga sellele vaatamata kergitab just nimelt nimelt seeria looja ise tulnukate kohast saladuseloori, mis ka mind on paelunud alates kunagisest esmatutvusest selle seeriaga. Mõistetav, et "Prometheus" ei ole tulnukate sünni suhtes kõigi jaoks just väga ammendavate vastustega, aga ega see polnudki eesmärk.
brixxx kirjutas:Oleks võinud olla nt. tulnukate vahelist suhtlust, nende eesmärk nende inimestega, põhimõteliselt, midagi taolist kui ''Fifth Elements'' tulnukad arutasid, kuidas kätte saada kivid. Aga Tulnukate filmiseerias peaks see olema veidi peenemalt ja intelligentsemalt lahendatud. Ühesõnaga lugu, kust on Tulnukad pärit, nende vahelist suhtlus ja nende eesmärk.
Minu puhul on alati nii olnud, et Scotti tulnukad on pesuehtsad kiskjad. Üliintelligentsed, aga siiski loomad, mis loomad. Pole isegi kunagi tahtnud neile inimesega võrdväärset intelligentsi. Nad on loomad ja rohkem ma neist ei tahagi.
Aga ma saan täiesti aru, et miks mõte intellektuaalselt motiveeritud tulnukatest põnevana võib tunduda. Nad on ju alati olnud väga kompleksed nii oma elutsükli, toitumise, bioloogia ja perfektse kiskjalikkuse poolest.