Kuues meel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kickflick » 28. September 2010, 15:15

Oih. :$
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Re: Kuues meel

PostitusPostitas CM-Girl » 27. Oktoober 2011, 12:56

Ootamatu lõpuga. Kena twist. Willis ja Osment olid suurepärased, eriti Osment.

"I See Dead People" Classic.

9/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 09. Oktoober 2012, 19:26

Tänu filmile 50 First Dates ei tulnud antud loo twist suure üllatusena. Pigem paneb mõtlema, kas ilma seda teadmata oleksin vihjetest aru saanud. Neid oli päris palju ning küllaltki lihtne välja lugeda (kaasa arvatud see, et tegemist Shyamalan'i teosega). :)) Igatahes, korralik film. Müstiline, kohati õudne ning emotsionaalne. Seda just tänu Cole'ile ja tema emale, nende stseenid olid hästi tehtud - usutavalt näideldud, elasin neile kaasa. 8/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas brixxx » 31. Jaanuar 2013, 15:09

Väga hea film, kuigi see on selline film, mida peab kindlasti lõpuni vaatama kuna alles lõpus on püent ehk kui lõppu ei tea, siis võib tunduda täitsa tavaline film. Bruce Willis on mänginud väga paljudes suur- ja teistsugutes filmides, eriti tooks esile 'Twelve Monkeys', 'Unbreakable' ja 'Sixth Sense'.

Väga huvitav sisu ikka oli, Bruce Willis tegelaskuju oli teistsugune kui tema tüüpi tegelaskujud (tema aitas teisi, mitte vastupidi).

Kui mõelda mõnda teemat siin naljaga, siis need on sellised:
Spoiler :
1. Bruce Willise tegelaskuju hädaldas, et nad naisega ei räägi. Tegelikult ei olnud see kellegi süü, ta oli lihtsalt surnud.
2. Bruce Willise tegelaskuju oli kummitus, ravis poissi, kes väidab, et näeb kummitusi, Bruce Willise tegelaskuju ei usu seda, kuigi on ise ka kummitus. (Ma tean, et ta ise ei teadnud, aga kui seda mitte arvestada).

Huvitav, kas tõesti Bruce Willise tegelaskuju enda tuttavate ja inimestega suheldes aru ei saanud, et ta on surnud. Mulle tundus, et ta päris tükk aega kondas surnuna maa peal ringi.

Hindeks 9/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 31. Jaanuar 2013, 15:11

brixxx kirjutas:
Spoiler :
Huvitav, kas tõesti Bruce Willise tegelaskuju enda tutavate ja inimestega suheldes aru ei saanud, et ta on surnud. Mulle tundus, et ta päris tükk aega kondas surnuna maa peal ringi.

Kui ma õigesti mäletan, siis
Spoiler :
ta oligi jäänud maa ja taeva vahele nö lõksu sarnaselt ühele väga heale filmile "Jacob's Ladder" ega suutnud elavatest lahti öelda. Lõpus jättis ta naisega hüvasti ja lubas tal eluga edasi liikuda ning sai siis oma surmaga leppida ning "taevasse" või kuhu iganes seal vaimud ja sellised läksid.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas brixxx » 31. Jaanuar 2013, 15:14

Ralf kirjutas:
brixxx kirjutas:
Spoiler :
Huvitav, kas tõesti Bruce Willise tegelaskuju enda tutavate ja inimestega suheldes aru ei saanud, et ta on surnud. Mulle tundus, et ta päris tükk aega kondas surnuna maa peal ringi.

Kui ma õigesti mäletan, siis
Spoiler :
ta oligi jäänud maa ja taeva vahele nö lõksu sarnaselt ühele väga heale filmile "Jacob's Ladder" ega suutnud elavatest lahti öelda. Lõpus jättis ta naisega hüvasti ja lubas tal eluga edasi liikuda ning sai siis oma surmaga leppida ning "taevasse" või kuhu iganes seal vaimud ja sellised läksid.

Spoiler :
Ma teadsin seda, aga lihtsalt see tundub kummaline, et ta ise aru ei saanud, et ta on kummitus. Siis ma saaks aru, kui ta oleks nädal aega või paar päeva tagasi tapetud, aga mul tundus, et ta ikka kuid või aastaid oli kummitus.
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 31. Jaanuar 2013, 15:20

Pead silma kinni pigistama ja leppima, et ta lihtsalt ei saanud aru. Film üritab seda ka võimalikult usutavaks teha.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas brixxx » 31. Jaanuar 2013, 15:34

Ralf kirjutas:Pead silma kinni pigistama ja leppima, et ta lihtsalt ei saanud aru. Film üritab seda ka võimalikult usutavaks teha.

Ega see mind väga ei häiri, aga ei tundu eriti loogiline.
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 31. Jaanuar 2013, 16:24

brixxx kirjutas:
Ralf kirjutas:Pead silma kinni pigistama ja leppima, et ta lihtsalt ei saanud aru. Film üritab seda ka võimalikult usutavaks teha.

Spoiler :
Äkki sa oled ise ka kummitus? :shokeeritud:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas brixxx » 31. Jaanuar 2013, 17:02

Ralf kirjutas:
brixxx kirjutas:

Spoiler :
Äkki sa oled ise ka kummitus? :shokeeritud:

Loogiline, selles mõttes kui võrrelda teiste kummistus filmidega.
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Loop » 26. Aprill 2013, 03:22

ei meeldind väga , no mitte niipalju , et seda teist korda vaataks , ja kellegile soovitama ka ei hakkaks .
koguaeg kui on poisi ja willise stseenid siis nad lihtsalt vahivad üksteist , ütlevad midagi , siis vahitakse minut , siis jälle mingi lause, ja jälle minut aega vahtimist :)) I-G-A-V ! !
muidu on bruce willis lahe vana ja lõpp oli änksa .
4/10
Kasutaja avatar
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist