Kogu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kogu

PostitusPostitas Ralf » 15. November 2012, 03:11

Kogu
The Collection (2012)

Õudusfilmi "Koguja" järjes õnnestub Arkinil (Josh Stewart) eluga põgeneda maskis sarimõrvari - Koguja - küüsist, samal ajal kui maniakk ise lisab oma kogusse noore naise Elena (Emma Fitzpatrick). Enne kui ta korralikult toibudagi jõuab, värvatakse Arkin korraga haiglast rühma palgasõdurite poolt, kes on palgatud Elena rikka isa poolt, et tüdruk päästa. Arkinit sunnitakse ka päästeoperatsioonil kaasa lööma.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

7/10

PostitusPostitas Ralf » 26. Jaanuar 2013, 04:22

Ootused olid päris kõrgel ja pettuma ei pidanud, ehkki olen seda meelt, et film oleks võinud olla umbes pool tundi pikem ning veidi vähem jabur ja camp. Jaburuse all pean silmas filmi putukahuvilisest pahareti kätetööd tolles mahajäetud hotellis ehk siis kõik alates veidratest kirurgilistest eksperimentidest kuni zombideni välja (!!!), kuid see oli mõistagi tingitud sellest, et "The Collector" on "The Collection"-ile põhimõtteliselt sama mis "Aliens" on "Alien"-ile (ehk siis vaikne kassi-hiire mäng pimedas majas vs. automaaditulega vürtsitatud energilised tagaajamised suures groteskses hotellis) ja seega oli ilmselt vaja natuke asja üle vindi keerata.
Nii et OK, pigistan selle koha pealt silma üldiselt kinni. Aga jah, nauditav biskviit, esimene osa oli küll natuke rohkem mu maitsele, aga õnneks oli Arkin tagasi (millegipärast meeldib see tegelane väga) ning selle suhteliselt üürikese tunni ja kümne minuti jooksul ei hakanud kordagi igav, kõrgepinget jagus sajaga. Paar korda sain naerda kah ("At least give me something to protect myself with... [*saab taskulambi*] Are you kidding me??").
"The Collector" + järg moodustavad muidu suurepärase double feature'i. :irw:

Pilt
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Kogu

PostitusPostitas Defexer » 02. Aprill 2013, 23:28

Kahjuks jäi ikka esimesele osale korralikult alla ja nii mõnigi viga jäi silma. Ei ütleks küll, et sama inimese poolt kirjutatud filmid või lihtsalt 3D effekt jääb 2D's niivõrd kole. Aga efekt efektiks, võrreldes eelneva osaga oli see liiga kohmakas ja tormakas, ehk polnud seda salapärast kassihiire mängu. Eks näha ole mis siis part 3 toob, loodame parimat! 4/10

Spoiler :
Muidu kahju, et nendel huntidel nii väike mõte oli.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1175
Liitunud: 31. Juuli 2008, 21:29

Re: Kogu

PostitusPostitas Loop » 19. Aprill 2013, 01:42

aiii mulle meeldis , arvan , et isegi rohkem kui collector , mis on ka väga hea aga hoopis teise liikumisega , collectoris oli sellist vaikuses luuramist hiilimist , siin aga rohkem möllu ja energiat . Verised mõlemad .
Paar kildu oli ka ikka sisse peidetud jahhh naq just see samune taskulambi teema , eriti see kui arkini pealt see n.ö zombie maha tulistatakse ja siis ta läheb ja vilgutab taskulampi :)) ja pärast oli noa välja teenind :)
See Arkini tegelaskuju meeldib nii väga , et pean teda praegu kõige kõvemaks action heroks vist , :)
ja soundtrack oli ka eht , ei igatahes väga vaatamis väärt , polegi kaua näind sellelt šanrilt nii head filmi . võimalik et ei ole niipalju pingetekruvimist kui esimeses
Spoiler :
aga see eest milline suurepärane ending seal tule sees ! ja üldse ma millegi pärast kartsin alguses , et see on nagunii halvasti lõppev film , ja enda üllatuseks jess , hoopis lõppes väga hästi

beecher :D

tuleb tugev 8sa ära
Kasutaja avatar
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 354
Liitunud: 26. August 2010, 10:27

Re: Kogu

PostitusPostitas Ralf » 19. Aprill 2013, 01:52

Arkin / Josh Stewart on üks peamisi põhjuseid, miks need filmid väga istuvad. Sümpaatne vana. :irw:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Kogu

PostitusPostitas Rasmus » 10. Oktoober 2014, 14:47

Ralf kirjutas:"At least give me something to protect myself with... [*saab taskulambi*] Are you kidding me??".

See oli siiski nuga.

Meeldis pisut rohkem kui I osa, seda peamiselt tänu lühidusele ja tempokusele. Reivil aset leidnud massimõrv oli eufooriliselt jõhker. Collector oli esimeses filmis vist pisut andekam.

7/10

#octoberhorrorchallenge
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 71 külalist