IlseV kirjutas:Heh, jõudsin teise episoodi jooksul umbes-täpselt (või tegelikult ... isegi samas järjekorras) sarnastele järeldustele. Kuigi see visuaalne lahedus oli ilus juba esimesel korral, siis nüüd, teises episoodis kas või need põlluvaated, rääkimata kõigest muust. Kõik ZeMonsta mainitu töötab nii hästi, et ma ei hakka isegi mõtlema sellele, et ühel hetkel kuluvad tegevusliinid igavaks või hakkavad vastupidi isegi utoopia puhul "normaalsete" reeglite vastu käima.
Muus osas - ennustan ette, et "Utopiat" võib vabalt saata natuke "Misfitsi" sarnane edu, kui mõni aasta tagasi keegi sellest lühikese ülevaate tegi ja korraga suur osa FV-st sellega kaasa läks. Pärast ZeMonsta esimest postitust praeguse sarja kohta jäin suure õhinaga ootama järgmist, sest sattusin pilootosa vaatama suvalise kirjelduse järgi, süvenemata palju selle tõsidusse, sisusse. Ja siis, kui esimesed minutid sarjast olid käinud.. pabahh. Seda enam oli üllatus, kui foorumist enam-vähem kohe äsja vaadatu kohta sama positiivset tagasisidet lugesin.
LiveForThis kirjutas:Utopia S01,E02
Jep, väga äge. Haarav teostus (väga freaky segu kõhedast vägivallat, tabavast huumorist, värvikatest tegelastest ja ootamatutest situatsioonidest) ja intrigeeriv tükk tüki haaval konspiratsiooni paljastamine.
Neil Maskell on ikka väga haige vana

Utopia lavastuslik külg on samuti väga köitev.

Lisan veel, et kogu sarja värvigamma on ka täpselt paika pandud. Sinised ja kollased on väga jõuliselt esile toodud, teised toonid pakuvad kontrasti ja täiendavad pilti.
Nagu IlseV juba mainis ja LiveForThis abivalmilt demonstreeris, siis eriti hästi tuleb silmailu esile just maastikupanoraamide juures. Säh, siin on veel põllupilte, vaadake ja imetlege:
Samuti meeldib mulle väga, et kaamera liigub minimaalselt – jääb mulje, nagu iga üksik kaader oleks kunstiteos omaette. Või täpsemalt öeldes, pilt koomiksis. Ja selles ju asja iva ongi.
In other news, sess sai läbi ja seda tuli loomulikult tähistada. Et väsinuna ei olnud tuju millegi uue vaatamist alustada (Utopia pakub mulle piisavalt mõtlemisainet), tuletasin hoopis vanu häid aegu meelde ja tegin
Green Wingi maratoni. Puhkus ajule, trenn kõhulihastele. Mida sa hing veel ihkad, eks.