Nägin paar päeva tagasi zombi teemalist unenägu. Seal kumas läbi nii The Walking Dead kui ka TWD mäng. Miskipärast kuulsin armsa Clementine`i häält kuskil sügaval metsas. Elavaid surnuid ma tegelikult ei näinudki, aga see kõhe ja meeleheitlik teadmine, et nad kuskil otse nurga taga luuravad oli kogu aeg olemas.
Igatahes mäletan, et oli päris huvitav liikumine. Pagesin mööda zombidest laastatud maapiirkonda. Olin kohutavalt hirmul. Huvitaval kombel avastasin ühe maja, mis oli ehitatud järsku künka külje peale. Maja nägi välja nagu mitmest tahust koosnev kera, mis on peenikese toru abil mäe külge kinnitatud. Heh
Kuna maja oli põhimõtteliselt maa kohal õhus, siis zombid sinna ligi ei pääsenud. Ronisin sinna sisse. Seest meenutas see mõne allveelaeva kitsaid ruume.
Siis saabus öö ja kuulsin TWD mängu Clementine`i häält. Jooksin paljajalu mööda öist metsaalust hääle poole. Jõudsin metsateele, aga hääle omanik oli juba kadunud. Aga siis lähenesid masinad mõlemalt poolt teed. Peitsin end tee äärde puu taha. Jälgisin küll toimuvat, aga enam ei mäleta mis seal öö varjus toimus. Tunne ütleb, et väike tulevahetus tuli siiski ära.
Ilmselged TWD sarja ja mängu mõjutused.

Pole ka esimene kord kui zombisid unes näos. Alati kipuvad need mul äärmiselt painajalikud olema.