Töö käib!

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Töö käib!

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 20. Detsember 2012, 14:26

Töö käib!
Töö käib! (2012)

Andres Sõber figureerib korvpalliareenil juba eelmise sajandi seitsmekümnendate lõpust alates ja tema mahlased väljaütlemised, emotsionaalne suhtlemisstiil ning selge nägemus platsil (ja ka selle kõrval) toimuvast on teinud temast ühe koloriitseima kuju Eesti spordis. Ükskõik, mida temast ka arvatakse: alates mölalõuast kuni Eesti korvpalli päästjani – külmaks ei jäta ta kindlasti kedagi.

Film jälgib portreteeritavat ühe hooaja jooksul korvpallimängu dirigeerimas, püüdes samal ajal jõuda ka mängule eelneva ja järgneva emotsioonini ning vaadata, milline on avalikkuses ülimalt enesekindel, isegi provokatiivselt praaliv Sõber fassaadi taga.

www.etv.err.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Töö käib!

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 20. Detsember 2012, 14:32

Väga korralik lühidokk, spordihuvilisele kindlasti mõnus vaatamine. Andres ei hoidnud ka tagasi: "Paks on ikka täitsa segi peksnud" :irw:, "Ma ei ole isegi kuradi nii heas hotellis elanud, naudime seda..." jpm.

8/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ronet » 20. Detsember 2012, 23:55

Rääkigu mida need delfi kommarid tahavad, aga Sõber teab mida ta teeb. Nüüd on juba tema kasvandikest head treenerid kasvanud. Loodame, et mees jaksab oma vaimu ja tarkusega meie poisse veel oma 10-15 aastat nõustada.

8/10

Film ise on tasuta vaatamiseks SIIN
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 15. Jaanuar 2013, 01:41

Kes veel Andrese tegemistest lugeda tahab, siis saab seda teha siin.
Praegugi tahab meile üks mees tulla 9000 dollari eest kuus – no käi kuradile… Kaks tonni annan! Kõik vaatavad, et olen loll, aga mul pole vaja teda segama siia tuhandeeuroste meeste vahele. Mul on oma loogika.

Ükskord Pirita majandusgümnaasiumis poistega treenides mõtlesin, et saaks raha teenimiseks kuhugi tööle, näiteks õpetajaks või kooli direktoriks. Kalle Klandorf on lapsepõlvest saati hea sõber. Rääkisin sellest temaga ja korraga selgus, et sama kooli direktori koht ongi vaba. Koha saamiseks tuli aga astuda Keskerakonda. Võtsin ja kirjutasin avalduse ära, aga kui kandideerimiseks läks, siis ma enam ei tahtnudki seda kohta, kuid avaldus jäi sisse.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist