Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas CM-Girl » 24. November 2012, 05:40

Sai ka lõpuks kuues episood ära vaadatud. Taaskord hea osa. Michonne is so awesome. Ja oi kuidas mulle see lõpp meeldis. Õnneks ei pea kaua ootama, et uut osa näha. Also, nõustun Forzaga Daryli ja Caroli osas.
Spoiler :
Nendevaheline seksuaalne pinge on tõesti ebamugav . + Olin üpris kindel, et Carol elus on (oi mulle meeldis see muusika mis siis kõlas kui Daryl Caroli leidis) + Oli aint aja küsimus mil Andrea ja Kuberneri vahel miskit juhtub. :pööritus:
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 26. November 2012, 13:28

Nagu ma arvasin siis tuleb jälle paus sisse pärast järgmise nädala osa, asi lähebki piisavalt pingeliseks et kiusu pärast mõned kuud piinata vaatajaid :D .

Jällegi ää osa, palju kahtlasi situatsioone samas aga eiolehullu. Pinge püsib. Küllaltki järsku toimuvad pöörded selles hooajas ikka.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Pixie » 27. November 2012, 01:38

Olin valesti aru saanud ja arvasin, et viimane uusim osa ongi mid-season finale. Seetõttu ootasin ka pöördelisemat lõppu. Minu viga. :P Igatahes, päris põnev oli. Kui tegelased korda lähevad ning ei taha, et nendega miskit halba juhtuks, on sarja tegijad midagi õigesti teinud.

Spoiler :
Michonne (nimi õpitud!) on hea lisa gruppi, mis ongi liiga väikeseks kuivanud ning nõrgaks muutunud. Loodan, et ta ei kao ekraanilt niipea. Eelmine nädal tegin vea ning lugesin TWD confession'e Tumblr kasutajate poolt, osa neist spekuleeris koomiksite põhjal, mis saab Maggie'st ja Glenn'ist. Olgugi et sarja puhul tehakse palju teistmoodi, olin valmis hullemaks. See nädal jäid nad õnneks ellu, kuid ei usu, et järgmine nädal möödub kellegi surmata. Kuna titt sai nime, siis arvatavasti vähenesid tema ellujäämisvõimalused märgatavalt. Ja hästi oli tehtud moment, mil Carol sai aru, et Lori on surnud.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Zinera » 03. Detsember 2012, 21:52

Hea episood jällegi,
Spoiler :
see Andrea on ikka megaidioot jätkuvalt, miks ta selle mehe juurest juba ära ei lähe??? Uue grupikese sissetoomine oli ka omamoodi hea, kuid liiga palju uusi pole ka vaja. Samas neeger sai surma jälle, uus pandi asemele koos naisega. Daryli ja Merle'i twist lõpus meeldis, kuigi Daryli surma ootan siis kõige vähem... (N)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 04. Detsember 2012, 01:09

Zinera kirjutas:Hea episood jällegi,
Spoiler :
see Andrea on ikka megaidioot jätkuvalt, miks ta selle mehe juurest juba ära ei lähe??? Uue grupikese sissetoomine oli ka omamoodi hea, kuid liiga palju uusi pole ka vaja. Samas neeger sai surma jälle, uus pandi asemele koos naisega. Daryli ja Merle'i twist lõpus meeldis, kuigi Daryli surma ootan siis kõige vähem... (N)

Armastus on pime!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Pixie » 04. Detsember 2012, 01:11

'All this time running from walkers, you forget what people do.'

Suhteliselt korralik poole hooaja lõppepisood, pinget jagus ning korra sai ka naerda. Veebruar tundub olevat veel väga kaugel, kuid lõpuga ei suudetud nii palju üles kütta, et tekiks vajadus kohe järgmist osa näha.

Spoiler :
Ootasin Kuberneri kõnet vangla ründamise kohta, mitte Merle ja Daryl'i elu ähvardamist. Eks nüüd näeb veelgi rohkem vingujaid, kes Daryl'i surma puhul ähvardavad mässama hakata või sarja vaatamise lõpetada. Lasku käia. :D Mind huvitavad uued tegelased vanglas, Carl'i edasine käekäik ning kas Andrea suudab lõpuks midagi arukat ette võtta. Erinevalt paljudest teistest ei heida ma ette tema tahet jääda Woodbury'sse ega suhet Kuberneriga, aga nüüd võiks asjad omavahel kokku viia ning taasliituda grupiga. Minu arvamus temast sõltub suuresti hooaja teise poole tegudest. Ja ma haigelt rõõmus, et Maggie ja Glenn ellu jäid. :irw:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas lostinthemist » 04. Detsember 2012, 01:11

Väga hea episood tõepoolest.
Kas ma olin ainus, kes
Spoiler :
nägi Shane'i asemel hoopis esialgu Wolverine'i? :irw:
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 04. Detsember 2012, 04:11

lostinthemist kirjutas:Väga hea episood tõepoolest.
Kas ma olin ainus, kes
Spoiler :
nägi Shane'i asemel hoopis esialgu Wolverine'i? :irw:

Spoiler :
Ei. Talking Dead'is mainiti sama asja.
Also, üks hilaar säuts sellest saatest
If you combine Hershel, Merle and The Governor, you have an actual pirate.

Sari on ikka KÕVASTI paranenud. Kõik episoodid on see hooaeg nauditavad olnud. Eelmistes oli healjuhul 2-3 nauditavat stseeni terve hooaja peale.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas vysnap007 » 04. Detsember 2012, 15:32

Spoiler :
Ei usu, et Daryl surma saab, sest mulle tundus, et nägin teda järgmise osa promos ringi kappamas.
vysnap007
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LiveForThis » 04. Detsember 2012, 20:18

Jep, väga pinge episood, mis tõi kiirelt välja kõik TWD-i parimad küljed.

Spoiler :
Rünnak Kubernerile ja tema taktika süüdistada "terroriste" oli väga kohane ja töötas laitmatult. Andreal on tõesti midagi viga. Ta ei saa absoluutselt mitte essugi aru, mis ta ümber toimub. Lori aseaine? (N)
Uued tegelased toimisid juba esimeste minutitel. Nende väike kokkupõrge Carli ja teistega oli mõnusalt otsekohene. Ei mingit uimerdamist. Vend rääkis mulle, et see kleenuke habemikust vang on koomiksis hoopistükis räme perverdist vägistaja :o Ju siis on ta seriaali jaoks natuke mugandatud.

Päris mitu pingelist hetke leidus: Michonne`i võitlus Kuberneriga, üldiselt ka Ricki bande assault ja Daryli/Merle`i nadi seis lõpuminuteil.

Ma veel vandusin omaette, et kui Andrea Michonne`ile kuuli näkku laseb, siis ma seda seriaali enam edasi ei vaata (Y)
Ja just enne kui mustanahaline vang kuuli sai, mõtlesin "et noh kuna väikse grupiga asuti ründama, siis tõenäoliselt see sama must ka kuuli saab" ja saigi ;-) TWD loojate tendents mustanahalisi pisikestesse rollidesse jätta ja neid siis maha nottida tekitab natuke muret.

Ühte asja ma taipasin, et I fucking love Michonne! Sama kehtib ka Kuberneri suhtes. Ilusalt välja joonistatud tegelased, kes tegutsevad kärmelt, mõtlevad hoolikalt ja ei räägi oma tunnetest :irw:
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 05. Detsember 2012, 04:57

Sari on officially jälle hea. Tuletage meelde, mis lugu aasta aega tagasi oli. Uskumatu milline poolaja pep talk. Esimene poolaeg 0:2 kaotusseisus ja hetkel võidab mängu 3:2. Loodetavasti suudab 2. leg sama edukas olla.
Aga nüüd spordieufemismid hüljates:
Spoiler :
olen vägagi kindel, et Daryli ega Merlega ei juhtu midagi. Nad ei keriks sellist pinget üles ja ei loobiks neid lihtsalt järgmise osa alguses uuesti samasse punkti. Pinge on juba kadunud. Pigem tuleb mingi interruption, mis juba preveiw'st (MIDA MA ÜLDSE POLEKS TAHTNUD NÄHA, aga hakkas mingi 2 sekundit peale kubernerikaadrit, ja visatakse mõlemad vangi. Mõeldav on muidugi, et outbreaki katse ajal saab Merle surma, kuid vaevalt Rick ja co. tagasi kedagi päästma tulevad, see oleks liigne kordamine juba. Ilmselt tripivad ise kuidagi välja sealt, aga Merle saab vast ikka surma. Muha karakter, aga liiga antikangelase maiguga, et pikemas perspektiivis figureerida. Daryli surm oleks tõsine shocker ja vägagi ebatõenäoline. Kui nii läheb, panen hooajale 9/10.

Hetkel on asi väga-väga priima. Jätka samas vaimus TWD!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 05. Detsember 2012, 17:19

Täiesti nõus, ilusti käitunud laps, ei oska üldse manitseda ja tahaks ainult piparkooke anda. Meeldib kogu see Woodbury teema, Andrea kasutus, ohverdused tegelaste näol on olnud südikad (nagu ka Governori "põrandaalune tegevus"), Rick mõnusalt maniakaalne ja tegevus alati põnev. Mõnes mõttes häirib küll, et mustanahaline mees on selle seriaali mõistes kahuriliha, aga eks see ole alati nii olnud, või mis. :irw:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas 0ll » 07. Detsember 2012, 02:36

17... interesting

Kõik see mida, oktoobris ütlesin, kehtib endiselt. See on taas sari, mida saab iganädalasest vaadata (ma vaatasin muide eelmise hooaja suvel koos sõbrannaga ühe ropsuga uuesti ära ja jäi nii palju parem mulje)
Meeldib kõik see, mida Rickiga tehakse (ja eriti see, et järgmistes osades tehtut ei unustata). Mingil põhjusel on Carol äärmiselt sümpaatseks saanud, võiks talle rohkem materjali anda. Palju häid väikseid momente ja kvaliteetset näitlemist, üks selle pool-hooaja lemmikstseene oli Ricki ja Hersheli telefoniteemaline vestlus - Lincoln ja Wilson olid seal fantastilised.
Kõik on märgatava arengu teinud. Näiteks kas mäletate veel esimese hooaja Glenni?
Spoiler :
Pilt Pilt

Michonne on minu arust täiesti KOHUTAV. Andrea on idioot, aga ta on vähemalt tegelane... Michonne on lihtsalt vale. See pidev "tapan selle, kes peeretas" nägu... uuhhh, västiav. Ta ei räägi ainult oma tunnetest, vaid ka millestki muust (vajalikust). Esimene märk mingistki arengust oli see viimase osa viimane dialoog
Spoiler :
Rickiga. Samas sellele eelnev "hiilin peamehe koju, istun oma mõõgaga uksest eemal toolil ja ootan" oli väga nõrk. Michonne on endiselt tegelane koomiksilehekülgedelt, kuid ta PEAKS olema tegelane telesarjas.

Sarja tulevikule mõeldes näen veel ühte suurt probleemi - on ilmselge, et Carlile hakatakse aina rohkem rõhku panema. Ma ei imestaks, kui aastate pärast (ja seda seepi lüpstakse veel pikki aastaid - vaadake vaatajanumbreid) kui sarja viimane osa eetrisse läheb, on Carl ainus tegelane, kes praegu ekraanil olevatest veel elus on. Meeldib, mis selle tegelasega hetkel tehakse ja kuhu ta potentsiaalselt areneda võib...
Mul on kahju, aga ma tõesti ei näe, kuidas see näitleja selle rolliga hakkama saab. Minu arust jääb ta juba praegu selgelt hätta. On viimane aeg teha vastuoluline otsus ja ta kellegi paremaga asendada. Ma usun, et fännid annaks andeks ja harjuks kiiresti ära. Või äkki ajan totaalset jama ja ei tunne lihtsalt tõelist annet ära?

Also, kõigile teile, kes te Daryli pärast muretsete. Siin on järgmisest osast lekkinud pilt: HUGE SPOILER!
Spoiler :
Pilt
Jep, surnud!

Spoiler :
NOT
Also, fun fact: viimane osa oli üldse esimene kord kui Daryl ja Merle päriselt ekraanil koos olid. Imelik.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas vysnap007 » 08. Detsember 2012, 14:25

0ll kirjutas:Also, kõigile teile, kes te Daryli pärast muretsete. Siin on järgmisest osast lekkinud pilt: HUGE SPOILER!
Spoiler :
Pilt
Jep, surnud!

Kust see pilt pärit on?

EDIT: Tundub olevat Red Canyon (2008)
vysnap007
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Spellbound » 08. Detsember 2012, 15:58

Nope it`s do you know the symptoms of PANDORUM
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist